Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אחרי חופשה קצרה חזרתי והיום קניתי אודי A1 סטייל עם המסך המובנה. לאחר התייעצות עם מתקין שנמצא איי שם באור יהודה אתם כבר יודעים על מי מדובר שרק לו אני נותן לגעת לי ברכב, שכבר עשה התקנה ברכב הזה בעבר והוא אומר שאין אפשרות להתחבר עם מנחת או פרוססור על המערכת המקורית כי ברגע שמפרקים את הרמקול המקורי של הרכב ה HU משתיק את אותו הצד. הוא ניסה גם עם התנגדויות שונות וכלום לא עזר. האם יש מישהו בפורום שהצליח להתקין מערכת עם המערכת המקורית?

שיפוצים..

פורסם

אם המתקין ההוא מאור יהודה לא מכיר פתרון, אז אני בספק שיש מתקין בארץ שיוכל לפתור את הבעיה.

אני הייתי מנסה את מזלי בפורומים בחו"ל.

פורסם

בדקתי קצת בפורמים בחו"ל ויש כאלה שעשו את זה איך לא הצלחתי להבין.דיברתי עם חבר שעובד בצ'מפיון חשמלאי שמתקין את כל האיבזור החשמלי שמה.שטוען שכן אפשר לעשות את זה וכבר עשה בעבר רכב כמו שלי. מחר נברר יותר פרטים ואעדכן למי שגם רוצה להתקין מערכת איכותית יותר ועדיין להישאר עם המסך כי הוא פשוט מתפקד כתצוגה של המחשב רכב על כל הטיפולים והגדרות למינהם.

שיפוצים..

פורסם

חחח טוב זה רכב בעייתי

ישנם עוד מספר רכבים כאלו כמו סיאט טורבו מסוימת ועוד מספר דגמים

ישנה דרך לפתור זאת אבל זו סוג של דרך בורמה

ואני אסביר

ניתן לשתול על קו הרמקולים במקום מוסתר בדשבורד טוויטר "חצי שקל" ולסתום את יציאת הסאונד שלו כדי שהוא לא ישמע

כך שתפקידו של הטוויטר הוא בעצם יצירת התנגדות על קו הרמקול בלבד

זו נשמעת דרך מצחיקה וחאפרית וסגנון עבודה במשולש, אבל זה עובד וזה בטח ובטח זול יותר מלהחליף את כל הסיסטם המקורי ברכב

בהצלחה (או אולי "לא בהצלחה" :)) דרור

פורסם

אני לא מצליח לחשוב על שום בעיה שעלולה להתעורר

אם הקומבינציה הזו תעבוד דרך מנחת אז היא גם תעבוד דרך פרוססור

סך הכל הקונסטלציה הזו היא רק כדי ליצור מצב מדמה רמקול

בהצלחה

דרור

פורסם

ההתקנה המדוברת הייתי באוטו שלי.

הבעיה היא שאתה חייב להשאיר את הרמקול המקורי בשביל שזה יעבוד (8.5אינצ) ואין מקום טוב להעלים רמקול כזה ובטח לא 2

• תוכן חדש...