Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2009 מבאדג'ט - בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

אנחנו זוג צעיר עם תינוק שמעוניין לקנות רכב. חשוב לנו בעיקר אמינות ובטיחות.

הלכנו לבאדג'ט ולקחנו לבדיקה מאזדה 3 2009(צורה ישנה) עם 96,000 ק"מ.

צירפתי את ממצאי הבדיקה בקובץ המצורף.

בבדיקה נמצאו מספר ליקויים שהמוכר אמר שיתוקנו:

- תושבת מנוע

- החלפת מצבר

- ביצוע טיפול 10,000

- השלמת חלקי פלסטיק חסרים: אחד בדלת ימין והמגן מצבר

- תיקון תותבים משולשים

- כיוון פרונט

בנוסף במהלך הנהיגה בדרך חזרה, הרגשנו קצת רעידות ברכב כשהגענו ל90 קמ"ש. עלול להיות בעייתי? יכול להיות קשור לכיוון פרונט שהמליצו עליו במכון?

יש משהו בבדיקה שלדעתכם הוא גם כן חשוב שלא התייחסתי אליו?

ובקיצור - לדעתכם הבדיקה יצאה בסדר?

(אם ההודעה נשמעת לכם מוכרת- זה בגלל שכבר פתחתי שרשור דומה לפני שבוע...)

mazda.jpg

פורסם

אם הם מתחייבים לתקן את כל הריגקטים הנ"ל זה נשמע טוב.

רק תדאג שיראו לך קבלות שאכן הכל בוצע.

אגב, מה המחיר?

פורסם

הבדיקה סבירה. לא טובה, לא גרועה, סבירה.

רעידות במהירות גבוהה בדרך כלל מעידות על צורך באיזון גלגלים ולא בכיוון פרונט. במידה וזאת אכן התקלה, זה לא עסק יקר במיוחד. עניין של כ-100 ש"ח בפנצ'ריה הקרובה למקום מגוריך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי,

תודה.

לאחר התיקונים ניקח למכון בדיקה ואמרו שיבדקו בחינם האם התיקונים בוצעו.

המחיר המוצע הוא 50 אלף.

במידה וצריך לאזן את הגלגלים, זה לא משהו שהיו צריכים לעלות עליו בבדיקה?

פורסם

זה לדעתי לא איזון גלגלים !

רכב שההגה שלו רועד בזמן בלימה הצלחות הקדמיות מעוותות צריך לחרוט או להחליף ואם ההגה רועד בזמן נסיעה ללא בלימה יש להחליף צמיגים קדמיים ובטח אם האוטו מהשכרה או ליסינג - הצמיגים סיניים ב90% אז תבקש שיחליפו לך צמיגים .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

פגיעות כאלה בתחתית הרכב ברכב השכרה מלמדות שהוא לא ננהג בעדינות (יכול להגרם מנסיעת שטח או מעליה/ירידה ממדרכות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הצמיגים סיניים ב90% אז תבקש שיחליפו לך צמיגים .

ניסיתי את זה, ועוד בדיוק עם אותה חברה ממנה קונה פות"ש.

קיבלתי רבעיית צמיגים חדשים. כמעט בלי בעיה.

רק שהם היו- מתוצרת GT :roll:.

(כמובן שהיום כבר מורכבים קונטי ספורט גריפ8)).

לפות"ש- הרכב הזה הרבה יותר טוב מהאוטו הקודם.

עדיין- יש הרבה החלפות של חלקי מרכב. גם לזה יש משמעות מסחרית.

גם המעיכות ברצפה ובספים, זה לא משהו שקונה ישראלי אוהב לשמוע.

המשמעות כאמור-מסחרית בלבד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תתרחק מהרכב זו עצתי אליך.

הרכב עבר חיים קשים, מעיכות בספים , פגושים אשר הוחלפו , דלת תא מטען אשר הוחלפה מרמזים על מספר לא קטן של תאונות אשר הרכב עבר , לטעמי בהיצע הרכבים הענק שיש בשוק היום ניתן למצוא רכבים במצב טוב הרבה יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

50 אלף זה מחיר סביר לרכב במצב כזה או מחיר גבוה מדי לדעתכם?

האמת שאני מאוכזב מהם. לפני שלקחנו את הרכב לבדיקה המוכר הראה טופס טיפולים ולא היה שם זכר לתיקונים כמו החלפות חלקי מרכב. שום דבר. גם המוכר בעצמו ציין שהרכב לא עבר שום תאונה.

למרות זאת אולי אקנה את הרכב, אנחנו מתלבטים. אבל לאחרים - לא ממליץ ללכת לבאדג'ט. לפחות לא לסניף פ"ת, שם היינו.

פורסם

מה אתה מצפה שיגיד לך בחור שלא נהג ברכב, לא טיפל ברכב ואולי אפילו לא ראה אותו מעבר לתמונה שיש לו במחשב?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כולנו נוהגים יום יום בכבישי הארץ ורואים איך רוב נהגי הליסינג(לא כולם)מתנהגים לרכבים שלהם,כאשר אתה קונה רכב שעבר חיים קשים,רוב הסיכויים שאתה תסבול מכך מכיוון שהרכב יזדקן אצלך,יש מספיק רכבים פרטיים שננהגו וטופלו באהבה ובמסירות,אני באופן אישי תמיד יעדיף פרטי על ליסינג/השכרה.קח בחשבון שיום אחד גם אתה תרצה למכור את הרכב וכל הדברים האלו יצוצו שוב בבדיקה.

לשיקולך ובהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
כולנו נוהגים יום יום בכבישי הארץ ורואים איך רוב נהגי הליסינג(לא כולם)מתנהגים לרכבים שלהם,כאשר אתה קונה רכב שעבר חיים קשים,רוב הסיכויים שאתה תסבול מכך מכיוון שהרכב יזדקן אצלך,יש מספיק רכבים פרטיים שננהגו וטופלו באהבה ובמסירות,אני באופן אישי תמיד יעדיף פרטי על ליסינג/השכרה.קח בחשבון שיום אחד גם אתה תרצה למכור את הרכב וכל הדברים האלו יצוצו שוב בבדיקה.

לשיקולך ובהצלחה.

אני לא מצליח להבין את הגישה של "להרוס" את הרכב ליסינג.

הייתי עם ליסינג ולא הרגשתי שום צורך לעלות איתו בברוטאליות על מדרכות או לשפשף לו את הפגוש סתם לכיף.

אבל שתדע,אפשר ליפול על מכוניות טובות ואיכותיות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אני לא מצליח להבין את הגישה של "להרוס" את הרכב ליסינג.

הייתי עם ליסינג ולא הרגשתי שום צורך לעלות איתו בברוטאליות על מדרכות או לשפשף לו את הפגוש סתם לכיף.

אבל שתדע,אפשר ליפול על מכוניות טובות ואיכותיות.

תקרא את מה שרשמתי בסוגריים...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
תקרא את מה שרשמתי בסוגריים...

קראתי,אבל עדיין מהטקסט שרשמת משתמעת נימה מסוימת.

לדעתי חשוב לציין שכל רכב מצריך בדיקה פרטנית.

יש הרבה זבל,אבל יש גם רכבים טובים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני הייתי שומר מרחק מכזה רכב. נדמה שהוא עבר חיים קשים וחברות ההשכרה ידועות ככאלה שמרכיבות חלפים (צמיגים, רפידות וכו') באיכות נמוכה.

יש כ"כ הרבה אפשרויות בשוק, שלא כדאי להתפשר.

• תוכן חדש...