Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, תתחדש.

1. מוזר. אכן ממליץ לך לפנות אליהם בשאלה לגבי העניין. אין הרבה מידע על הכונן הזה ברשת, ואכן PM830 זהו דגם של סמסונג, וזה מה שיש לי במחשב. אבל מגיגול מהיר ראיתי שישנם עוד ניידים של דל עם כונן כמו שלך, במיוחד מהסדרה העיסקית. אבדוק מחר האם בשאר הניידים מבוססי הפלאש שיש במשפחתי (עם כונני 128GB בניגוד ל256GB שיש לי) מופיע סמסונג או כמו שיש לך.

2. תוכל להעלות תמונה של השריטות המדוברות? אציין שכמחצית מהמחשבים שהזמנתי מהם הגיעו עם שריטות כאלו או אחרות (באיזורי החיבורים בעיקר). אבל שריטות קטנות מאוד עד זניחות.

3. לא ידוע לי על תופעת השקיעה באזור החיצים. ממליץ לך לשאול אותם.

לדעתי- תפנה אליהם. יש להם שירות מצוין, מנסיון. נסה לפנות לשירות שבארה"ב (דרך האתר שלהם). במייל תציין בפתיחה ובשורת הנושא את מספר ההזמנה order.

אגב, אם תבטל את מחיצת מצב השינה של המחשב, זה יפנה לך כ5.5 ג'יגה נוספים בכונן הSSD שלך. ובנוסף יש גם את מחיצת הrecovery שגם תופסת כ13 ג'יגה (לא בכולם היא קיימת). כמה ג'יגה פנויים יש לך כרגע?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תודה רבה!

השפשופים זניחים, אני מניח שזה חלק מה tradeoff של קניית מחודש..

כרגע יש לי 48 גיגה פנויים, כולל באטלפילד 3 (שבאופן מפתיע רץ אחלה:lol:, $5 במבצע למעוניינים)

אני מניח שמחיצת השחזור מתייתרת בהנחה שקיבלתי DVD recovery עם המחשב, פרט להורדה ידנית של הדרייברים.

איך אתה מוריד אותה? disk management? אולי ניתן לעשות איזשהו clone על המחיצה הזאת לדיסק חיצוני ולהעיף אותה.

בנוסף גם מצב השינה מתייתר עם זמני העלייה המצויינים, מגיגול קצר נתקלתי במספר שיטות לביטולו, ואשקול את זה. אני בד"כ נגד התעסקות עם משהו של מיקרוסופט כל עוד הוא עובד :)

האם כדאי להעביר את האחריות לפני או אחרי הפניה אליהם? (אגב, הסתכלתי על תהליך "העברת הבעלות". הם מבקשים פרטים מינמליים מקונה "הראשון" - שם "חברה" ומיקוד, ומהבעלים החדש - שם כתובת טלפון וכו'.

בנוגע לפניה אליהם - איפה ניתן למצוא את כתובת המייל הרלוונטית?

באתר שלהם הופנתי לטפסים מרובי-שאלות נוספים :shock:

פורסם

לגבי מחיצת השחזור- עדיף שאחרים שמבינים יותר ממני יענו לך.

אכן, באלה שכן מחקתי עשיתי דרך ניהול מחיצות. אם כי עשיתי זאת לפני ההתקנות למיניהם (בשלב מסויים לא ניתן להרחיב מחיצה קיימת כדוגמת המחיצה הראשית C.

עוד דרך, זה דרך התוכנה Tuneup utlitiy 2013, לא השתמשתי בה לצורך פיתרון בעיות ריג'סטרי ומחיקתם, אלא נטו לצורך עניין המחיצות וכן ביטול מצב השינה.

אציין שבמחשב הקודם שלי קרה ושמערכת ההפעלה נמחקה מסיבה לא ברורה (חיברתי כונן קשיח נוסף והכל התחרבש), ולא היה לי את המחיצה הזו מהיצרן וגם לא את הדיסק. אז נאלצתי להתקין ווינדוס 7 מחדש (למזלי היה לי רשיון מוזל של משרד החינוך). וזה היה סרט למצוא דרייברים מתאימים.

שים לב שבכונני פלאש אין לבצע איחוי כונן קשיח. זה מזיק לו. בברירת המחדל מdell המערכת מותאמת לכונן הפלאש ולא מבצעת איחוי/ הביוס כבר מוגדר בהתאם וכו', אז תשים לב שלא לשנות.

תפנה אליהם קודם. את העברת האחריות תבצע אחרי שתקבל תשובות שיספקו אותך. זה עניין של יומיים בפועל ואף פחות מכך אז אין סיבה למהר.

לגבי פנייה אליהם- זה קצת סרט למצוא, אבל תנסה לפנות דרך הצ'אט שלהם שבשעות הפעילות שלהם או דרך אחת מטפסי השאלות, והם כבר יפנו אותך לגורם המתאים (זה מה שעשיתי בפעם האחרונה).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן:

פניתי פעמיים לDell דרך הטופס שהוצע לי בצ'ט, שמתעסק בבעיות בהזמנה / מוצר לא תקין, ולא קיבלתי מענה כלל.

הנציגה בצ'ט כנראה ניסתה לעזור "אקסטרה" ושלחה אותי אליהם מכיוון שזאת קנייה חדשה והם שולחים מערכת חלופית חדשה במקרים כאלה, סביר שלא כך במקרה של Outlet.

ביום חמישי פניתי לשירות של דל ישראל וענה לי בחור עם עברית לא "בטופ" אבל השתדל. טען בתוקף שמחשב יצא מדל עם הSSD שכתוב בקבלה, ו"התוכנה שאתה בודק איתה מוסרת נתונים לא נכונים", מיד לאחר השיחה וידאתי גם פיזית.

לגבי המקלדת, ביקש לשלוח תמונה של המקלדת ושל הקבלה, והוא ישלח טכנאי בהקדם (יום ראשון) במידה והחלק במלאי.

בנוסף הוצע לי להעביר אחריות לארץ.

התאכזבתי מאיכות השיחה הירודה, ככל הנראה כי הם יושבים ביוון.

התשובות לא סיפקו אותי ופנית לדל שוב (הפניה השניה) ושוב לא נענתי כלל.

היום התקשרתי למוקד האמריקאי. לאחר תפריט בניווט קולי שבקושי הבין את המבטא שלי, הגעתי לנציגה שהעבירה אותי למוקד טכני "בינלאומי".

התשובות שקיבלתי:

1- בקבלה מצויין הפירוט של המערכת המקורית, מכיוון שזאת מערכת מחודשת יתכנו שינוייים; ברמת הנהלים, מבחינת דל קניתי מחשב עם SSD 128GB שנמצא באחריותם, והיה ונדרשתי להחלפה באחריות, הם מחוייבים לספק לי דגם שתואם את ההגדרה של "SSD עם 128 גיגה", ככה שככל הנראה הוחלף הדגם המקורי בדגם מקביל בתהליך ההשמשה ללקוח חדש.

בפועל על המדבקה של הכונן מצויין "DP\N" - אני מתייחס לזה בתור Dell Part Number ואז זה מסתדר עם ההסבר.

2- מקלדת חדשה תישלח לי להרכבה עצמית תוך 2-5 ימי עסקים, לא שולחים טכנאי כי החלק מוגדר להרכבה עצמית. על אותו משקל גם דיסק קשיח ועוד חלקים שפשוט להחליף. LCD ולוח אם לדוג' נכנסים בהגדרה של טכנאי.

הועברה פניה למוקד התמיכה הישראלי וישלח על ידם, החלק לא נשלח פיזית מארה"ב.

3- עלי להעביר את האחריות שלי לישראל באמצעות http://dell.com/transfer על מנת שבפעם הבאה אוכל להתנהל מול המוקד הישראלי ישירות ולא יהיה עלי ליצור קשר עם ארה"ב.

לסיכום -

אני מאוד מרוצה מהשירות של האמריקאים, הטיפול מאוד חביב, סבלני ומקצועי.

אהבתי את הרעיון של ההחלפה העצמאית, שלא דורשת ממני להתפנות לטכנאי באמצע העבודה, ובכלל לקחת את המחשב איתי לעבודה. אמנם זה יכול לגרום להחלפות מיותרות אבל כנראה שזאת הסיבה שבישראל שולחים טכנאי ישר.

שלחתי בקשה להעברת אחריות בעזרת הטופס.

אעדכן בהתפתחויות.

• תוכן חדש...