Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

דרושה כרכרה לזוג +1 לנסיעות מהדרום הרחוק למרכז / צפון בסופי שבוע. קילומטרז' צפוי 2500-3000 ק"מ בחודש (בשאיפה להמעיט אבל אני מסתכל על הנתון הכי גרוע).

חשיבות גבוהה לאמינות, תא מטען גדול וסלון מרווח (הכיסא של התינוקת טופס הרבה מקום). גיר לא משנה (אם כבר ידני, רצוי עם טיפטרוניק). נפח מנוע רצוי 1400-1600 סמ"ק. כל השאר זה כבר פינוקים.

אין בעיה עם ליסינג לשעבר וכד'. (הרכב נרכש עבורי ע"י מקום העבודה). שנתון מבוקש מעל 2007/8 וכמובן קילומטרז' נמוך ככל הניתן.

השאיפה להיכנס בתקציב של 35,000 ש"ח עם גמישות מסוימת (אם נראה שהמשימה לא ריאלית, נחשוב על הרחבת התקציב).

ממה שראיתי עד כה ועניין אותי -

מאזדה 3 - בחירה קלאסית, כמה כאלו עברו תחת ידיי, צריכת הדלק מבחינתי סבירה, עם בידוד הרעשים הלא קיים נתמודד.

סובארו אימפרזה "ניו אייג'" - לאמא שלי הייתה B3 ידנית 1.5 RX מאוד אנמית. לא יודע איך הדור הקודם....

מיצובישי לאנסר "קלאסיק" - נהגתי לא מעט והייתי מרוצה למדיי, למרות הכיעור (לטעמי), השאלה איך האמינות....

סקודה רומסטר - המרווח מאוד קוסם לי. את שאר הפרמטרים אני לא מכיר.

פורד פוקוס MK2 - למרות שהוא חולק פלטפורמה עם מאזדה 3, בזמנו לא הייתי מרוצה בגלל פלסטיקה מגעילה, היה עגלתי קצת ומשענת היד החסרה קצת הציקה. יתרונות על מאזדה 3 אינני מכיר...

פורד מונדאו - לא מכיר וחושש מאוד מהמחיר האטרקטיבי הזה

מה דעתכם? מה הייתם לוחקים? מה פספסתי?

נ.ב. - דייהולט, יונדאי ותוצרת קוריאנית אחרת כרגע פסולה. :nono:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
שלום!

ממה שראיתי עד כה ועניין אותי -

מאזדה 3 - בחירה קלאסית, כמה כאלו עברו תחת ידיי, צריכת הדלק מבחינתי סבירה, עם בידוד הרעשים הלא קיים נתמודד.

סובארו אימפרזה "ניו אייג'" - לאמא שלי הייתה B3 ידנית 1.5 RX מאוד אנמית. לא יודע איך הדור הקודם....

מיצובישי לאנסר "קלאסיק" - נהגתי לא מעט והייתי מרוצה למדיי, למרות הכיעור (לטעמי), השאלה איך האמינות....

. :nono:

מאזדות 3 עם ליסינג לשעבר- רובן עם ק"מ גבוה,המחיר נמוך יחסית כי לרכב אין ממש שוק.יותר נכון ההיצע הגדול מאוד עולה על הביקוש.

ההשוואה בין אימפרזה ניו אייג' לB3 בכלל לא נכונה- הB3 במיוחד האוטומטית עצלנית,זללנית בדלק ודי עגלתית.

האימפרזה לפחות לדעתי מוצלחת בהרבה.

מיצובישי לנסר- רכב טוב סה"כ גם כאן הבעיה היא שהרכב די שתיין יחסית.

מבין ה-3 הללו הסובארו תהיה החסכונית ביותר לפחות בדלק ולגבי אדם,שעושה כזה ק"מ כל חודש אני חושב שזה בהחלט שיקול חשוב בקבלת החלטה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מאזדות 3 עם ליסינג לשעבר- רובן עם ק"מ גבוה,המחיר נמוך יחסית כי לרכב אין ממש שוק.יותר נכון ההיצע הגדול מאוד עולה על הביקוש.

ההשוואה בין אימפרזה ניו אייג' לB3 בכלל לא נכונה- הB3 במיוחד האוטומטית עצלנית,זללנית בדלק ודי עגלתית.

האימפרזה לפחות לדעתי מוצלחת בהרבה.

מיצובישי לנסר- רכב טוב סה"כ גם כאן הבעיה היא שהרכב די שתיין יחסית.

מבין ה-3 הללו הסובארו תהיה החסכונית ביותר לפחות בדלק ולגבי אדם,שעושה כזה ק"מ כל חודש אני חושב שזה בהחלט שיקול חשוב בקבלת החלטה.

אני מתייחס קצת פחות לצריכת הדלק כי אני מאמין שבשיוט ארוך ומישורי ברובו (200 ק"מ ומעלה) ההבדלים בצריכת הדלק יהיו זניחים.

מוכרח להודות שמאוד קוסמות לי המונדאו. באחת המודעות היה רשום שהיא 1.6, בשאר אלה היו בעיקר 2.0 GHIA.

זה הרבה יותר "אוטו" בתקציב הזה, כולל בקרת אקלים (במאזדה ובאימפרזה יש למיטב זיכרוני), בקרת שיוט (אחלה בנסיעות כאלה), 6 כריות אוויר ומרווח טוב.

צריכת הדלק (בנסיעה רגועה) תעלומה בעיניי, כמו גם אמינות וחסרונות אחרים. למעשה אני לא יודע עליה כלום. הצילו :?:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...