Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נכנעתי וקניתי היום ג'אניק של Lavor, הלכתי ליבואן ולא היה להם את הדגם 145 באר שרציתי, בסוף לקחתי את הדגם של ה160 באר בתוספת של 100 ש"ח, על פניו המכשיר עשוי מפלסטיקה צעצועית למדי, אבל לחץ המים שהוא הוציא הפתיע אותי כאשר הרכיבו ובדקו שהוא עובד כראוי במקום, פשוט חיה לא קטנה במיוחד עם הראש "טורבו" אם מישהוא יש לו והוא מכיר..

עדיין לא בדקתי אותו בבית, אבדוק בסוף שבוע איך הוא מתפקד, גם על הרכב וגם על החוץ של הבית

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני נכנעתי וקניתי היום ג'אניק של Lavor, הלכתי ליבואן ולא היה להם את הדגם 145 באר שרציתי, בסוף לקחתי את הדגם של ה160 באר בתוספת של 100 ש"ח, על פניו המכשיר עשוי מפלסטיקה צעצועית למדי, אבל לחץ המים שהוא הוציא הפתיע אותי כאשר הרכיבו ובדקו שהוא עובד כראוי במקום, פשוט חיה לא קטנה במיוחד עם הראש "טורבו" אם מישהוא יש לו והוא מכיר..

עדיין לא בדקתי אותו בבית, אבדוק בסוף שבוע איך הוא מתפקד, גם על הרכב וגם על החוץ של הבית

תזהר עם הראש טורבו על הרכב, לדעתי לקחת קצת יותר מידיי חזק, 160 באר זה הרבה, בכול מקרה תשטוף בזהירות וממרחק סביר

פורסם

תודה על האזהרה, אין מצב שאני אשתמש עם הראש טורבו על הרכב, אני אשתמש רק בראש הרגיל,

הם גם נתנו לי ראש מברשת כזאת מסתובבת שהם טוענים שהוא לרכב אבל לדעתי זה "יוצר שריטות אוטומטי" לכן לא אשתמש בו על הרכב..

גם אצלך הפלסטיקה מרגישה כזאת מצועצעת סינית וזולה?

דרך אגב קיבלתי מחיר מעולה בגלל אריזה פגומה\פתוחה אבל המכשיר חדש(לא מפריע לי)

פורסם

דרך אגב, קיבלתי סבון לרכב של Lavor שהוא דיי מוזר, אין לו צבע ואין לו ריח בכלל,

מעניין אם כדאי לתת לסבון הלא נודע הזה לגעת ברכב, מה אתה אומר?

LavorSoap.jpg

פורסם

למי שיש כח ואוהב DIY, ניתן לקנות משאבה, מיכל וצינור ולבנות מכשיר דומה,

כמובן שצריך בנוסף לבנות סוג של שקע עם פיוז הגנה ברכב.

http://www.ebay.com/itm/261197925514?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

( המשאבה בלינק היא היקרה שמצאתי במתח 12V, יש משמעותית זולות יותר )

פורסם
למי שיש כח ואוהב DIY, ניתן לקנות משאבה, מיכל וצינור ולבנות מכשיר דומה,

כמובן שצריך בנוסף לבנות סוג של שקע עם פיוז הגנה ברכב.

http://www.ebay.com/itm/261197925514?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

( המשאבה בלינק היא היקרה שמצאתי במתח 12V, יש משמעותית זולות יותר )

מצאתי משאבות כאלה במחיר טוב למי שמעוניין:

משלוח חינם מסין

http://www.aliexpress.com/item/Electric-car-wash-device-portable-high-pressure-car-wash-water-gun-45w-pump-1206/782273824.html

יש להם שם מספר מכשירים למצת הרכב במחירים טובים.

פורסם

משלוח חינם מסין

aliexpress.com/item/Electric-car-wash-device-portable-high-pressure-car-wash-water-gun-45w-pump-1206/782273824.html

יש לי מכשיר בדיוק כזה,

הבעיה שהוא מרגיש פגיע כי החוטים שלו חשופים ויכולים בקלות להיתלש.

ועוד משהו קטן שקצת מציק, הצינור של האקדח מים לא מספיק ארוך בשביל להקיף את כל האוטו, זאת אומרת שאם אתה רוצה להגיע לצד השני אתה צריך לקרב איתה את המשאבה ואת הדלי שממנו היא לוקחת את המים.

פורסם

משלוח חינם מסין

http://www.aliexpress.com/item/Electric-car-wash-device-portable-high-pressure-car-wash-water-gun-45w-pump-1206/782273824.html

שים לב שבניגוד למשאבה בקישור ש FASTGT שם, שם מצויין לחץ של 130 PSI, במשאבה בקישור שלך אין שום ציון ללחץ, ככה שזה קניית חתול בשק וצריך לבדוק טוב טוב מה קונים.

פורסם
שים לב שבניגוד למשאבה בקישור ש FASTGT שם, שם מצויין לחץ של 130 PSI, במשאבה בקישור שלך אין שום ציון ללחץ, ככה שזה קניית חתול בשק וצריך לבדוק טוב טוב מה קונים.

הספק מים יותר גדול (לפי מה שרואים בתמונה) בקישור של fastgt

פורסם

שוב כפי שרשמתי, זאת המשאבה הכי יקרה וחזקה שמצאתי במתח 12V, יש גם 120PSI,110PSI, 100PSSI כל הדרך למטה..

לגבי חוטים חשופים זה מכשול שממש פשוט להתגבר עליו, יש כל כך הרבה סוגי בידודים לכבלים.

• תוכן חדש...