Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לשאלה שמעלי אם המכשיר מחובר לרכב זה מטעין את הסוללות על הדרך?

SOLD: MAZDA6 2.3L 2007

MITSUBISH PAGERO 3.8L 2008

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא חושב, לפחות לא הבנתי את זה מההוראות, יש לי מטען שמטעין מהקיר כרגע המכשיר ב8 שעות הטענה ניראה אם זה יעבוד אם לא אני יבדוק את החיבורים של הבטריה.

שטפתי כאשר זה היה מחובר לאוטו וזה היה מאוד נוח.

פורסם
עם הזמן הסוללות יאבדו מעוצמתן,אז יהיה אפשר להחליף רק אותן?או שישר צריך מכשיר חדש?

יש סוללה ניתנת להחלפה, מה גם שזה מתחבר למצת הרכב.

פורסם
יפה,אז חשבו גם על זה.

על מה ולמה DHL לקחו ממך 350 ש"ח?!

100 דולר למשלוח רגיל לא מספיק?

עמלת שחרור...

ככה זה במדינה שלנו...

פורסם

לא יודע איך פספסתי את השרשור הזה..

עשיתי חקר שלי על הנושא לפני כשנה. גיליתי שהנומאד הוא בעצם אבולוציה של המולטי קלינר שאנשים פה חיפשו. מדובר על מוצר (המולטי) שלא מיוצר כבר 5 שנים. ראיתי את הדבר הזה בפעולה והביטוי "עגלה" עושה לו חסד.

לגבי ה mobi washer, קראתי לא מעט פידבקים באתרים בUK שמוכרים את המוצר שאיכות הבניה לא מרשימה ורשימת התקלות ארוכה. מקווה שתסתדר איתו. אני דאז ויתרתי סופית על הענין אחרי בירורי משלוח ומסים.

תתחדש, והלוואי והמחיר הסופי היה יותר נגיש.

• תוכן חדש...