Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כיום נוסע על פיאט פונטו אוטומט שנרכשה בהיותי סטודנט - אז הדרישות שלי היו ל "אוטומט, אמין, וזול להחזקה".

מהכותרת ניתן להבין שהיום, שנתיים אחרי, אני מחפש גם נוח, כיוון שהפונטו לא נותנת את זה (תנוחת ישיבה בעייתית, פלסטיקה רועשת, לא שקטה, רעידות בזמן עמידה...).

לכן מעוניין לשדרג את הפונטו הנוכחית (שאגב נוסעת מעולה) ברכב נוח יותר, אך עדיין לשמור על רמת החזקה נמוכה (הפונטו כמעט ולא רואה מוסך, וגומעת 1:14 בממוצע).

הרכב ה(כמעט) אוליטמטיבי עבורי היה הפורד-פוקוס-טרנד-X 2006: במחיר 35K אני מקבל רכב מעולה (יש לי הכרות רבת שנים איתו), נוח, יפה, מפנק, אמין. הבעיה שהיא גומעת 1:9 בממוצע, דבר שיעלה את עלויות הדלק השנתיות שלי בכ 3K.

מה האלטרנטיבה?

תודה

פורסם

אני יכול לשתף אותך בניסיון שלי לגבי הרכב שברשותי - מגאן 08.

צריכה ממוצעת בנסיעה משולבת+מזגן 1:12

מחיר קניה: נקנה לפני חודש וחצי משלמה סיקסט 33,000 ש"ח יד ראשונה מליסינג נהג יחיד 112K ק"מ ביום הקניה,טסט לשנה.

עלות טיפולים במוסך יבואן (ע"פ הצעת מחיר מהמוסך):

קטן (30K או שנה) - 500 ש"ח,בינוני (60K או שנתיים) - 800 ש"ח,גדול (120K או 4 שנים) - 1028 ש"ח. בשנה השלישית/90K טיפול קטן.

טיימינג: לא ביררתי מחיר, מחליפים כל 90K או 4 שנים - המוקדם מבינהם.

הרכב נחשב אמין (ממודל 08 המגאנים מגלים אמינות משביעת רצון).

"מחלות" מוכרות - שסתומי גיר.

אם תמצא רכב שיוצא נקי בבדיקה,עם הסטוריית טיפולים מסודרת שמוכיחה טיפול נאות והטיימינג רחוק ממך לפחות שנתיים רוב הסיכויים שתקבל רכב אמין עם הוצאות תחזוקה סבירות בהחלט וצריכת דלק סבירה במחיר טוב.

לא מכיר רכבים אחרים מספיק לעומק כדי לתת המלצות נוספות,משתף את ההתרשמות שלי ממה שנמצא אצלי.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מיצובישי לנסר קלאסיק - גם אוטומטי (לצערי הרב לא יובא דגם ידני לארץ), גם נוח יחסית (עברתי אליה מסיטרואן קסנטיה) ומרווח, גם זול לאחזקה (מיצובישי), וגם מאוד אמין.

יש לי כזה מודל 2007 כבר שנתיים (אמור להיכנס לך בתקציב), ומגלה אמינות מופתית (יפני, אלא מה).

מה שכן, ביחס לפונטו אתה תתאכזב מצריכת דלק (1 ל11 ביום טוב).

מודל 2006-7 אמורות להיכנס בתקציב שלך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ממשיכים בחיפושים -

החלטתי לשנות קצת כיוון: מכיוון שרוב הנסיעות שלי הן לבד או עם החברה וכיוון שאין חניה ברמת גן, נראה לי קצת מיותר להחזיק רכב משפחתי וגדול. מה יש בגזרת ה "קטנה, חסכונית, אמינה, נוחה" בסביבות ה30 אלף?

פורסם

המלצה אישית טיוטה קורולה רן איקס (RUNX) אוטו מושלם בתקציב שלך אפשר לרכוש 2005 צריכה דלק 1:13-15 תלואי אך אתה נוהג היה לי אחד 2003 פשוט רכב מקסים

פורסם

תודה ניר. שיטוט קצר בגוגל העלה את המילים "בוצה \ הלך לי המנוע \ מנוע חדש עולה 20K \ תכנון לקוי של המנוע". בקיצור נראה שקניית רכב כזה היא הימור גדול. לא מתאים. רוצה ראש שקט.

פורסם

סקודה פאביה מהדור הקודם ואם טחפה מאמץ גם מהדור החדש,אמינה וטובה. היו לי בחברה לפחות 6 כאלו שעשו בממוצע 200,000 ק״מ כל אחת בטווח של 3 שנים ובאמת מטיפול לטיפול.

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...