Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק של 52 ליטר בפביה 2002 (מיכל של 45 ל')

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר, ישנם צרות גדולות יותר. ופשוט תבדוק כמה האוטו לוקח , אם אכן יש שפ 50 ליטר , תפעיל מונה ותגי לאותה נקודה שתדלקץ בפעם האחרונה ותבדוק אם זה הגיוני לפי כמות הקילומטר שתעבור, אוקיי? ותדווח כאן, אם לא הפעלת את המונה בזמן תנסה להיזכר מה נסעת מאז התדלוק בקילומטרים ותןסיף על המד

פורסם
טיפ לתדלוקים הבאים, אחרי שאת מכניס את אקדח התדלוק לפייה, חכה כמה שניות לפני שאתה לוץ על ההדק, ושים לב שהוא לא מריץ מספרים סתם, היה על זה תחקיר בכולבוטק!

אתה באמת עושה את זה? לדעתי אחרי התחקיר הם פשוט העבירו את הרצת המספרים לתדלוק עצמו... ככה אתה לא שם לב ואין דרך להוכיח

פורסם

אתדלק בתחנה אחרת אחרי שנורה תדלק ונראה מה יהיו הממצאים.

תחסוך לעצמך ולנו זמן. התוצאה ברורה, בפעם הבאה שתתדלק המשאבה תראה כמות ליטרים כמו תמיד, אין פה קסמים.

אתה נעקצת. אם זה בכוונה או לא אין לי מושג. כנראה לבעלים של התחנה זה לא ממש מפריע שהמשאבה מחייבת אנשים ביותר כסף.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
קודם כל זה מעל 100 שקל וזה לא הכסף, זה עיקרון העקיצה. אף אחד לא אוהב שעוקצים אותו וזה כולל אותך אני בטוח.

שנית אני מנסה להבין אם אולי יש בעיה כלשהי אצלי שעלולה היתה לגרום לעודף הדלק... בדקתי ותא הדלק לא דולף כמובן אבל אולי אני מפספס משהו.

בכל אופן אני מפרסם את זה כאן כדי להזהיר אנשים נוספים מפני התחנה הזו.

תפנה לרפי גינת הוא כבר ידאג לשלם לך הרבה יותר מ100 ₪ אם זה שווה ריטינג.

פורסם

נשמע תמוה, אבל רק כדי להבהיר משהו :

אצלי בפוקוס למשל, יש מיכל של 55 ליטר. הנורה נדלקת כשנותרו 50 ק"מ בערך עד האפס, ובנקודה הזאת נכנסים 45 ליטר למיכל.

בדתדלוק 'על האפס' נכנסים כ-50 ליטר, ומהאפס יצא לי לנסוע עוד כ-40 ק"מ, ונכנסו לי 56 ליטר, אז כבר הייתי ממש על אדים.

כשכתוב נפח מיכל הדלק במפרט זה הנפח הכולל, הרזרבה זה כמה נשאר במיכל כשהנורה נדלקת, לרוב זה סביב 7 עד 10 ליטר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
נשמע תמוה, אבל רק כדי להבהיר משהו :

אצלי בפוקוס למשל, יש מיכל של 55 ליטר. הנורה נדלקת כשנותרו 50 ק"מ בערך עד האפס, ובנקודה הזאת נכנסים 45 ליטר למיכל.

בדתדלוק 'על האפס' נכנסים כ-50 ליטר, ומהאפס יצא לי לנסוע עוד כ-40 ק"מ, ונכנסו לי 56 ליטר, אז כבר הייתי ממש על אדים.

כשכתוב נפח מיכל הדלק במפרט זה הנפח הכולל, הרזרבה זה כמה נשאר במיכל כשהנורה נדלקת, לרוב זה סביב 7 עד 10 ליטר.

אתה צודק וזה גם מה שכתבתי -

לפי מה שכתוב בספר הרכב - נפח המיכל הכולל הוא 45 ליטר, נורה נדלקת כשנותרים במיכל 9 ליטרים. כלומר ההפרש הוא 36 ליטר ולכן תדלוקים אצלי בד"כ מגיעים ל 38 - 41, תלוי כמה זמן נסעתי אחרי שנדלקה הנורה. החברה פה טוענים שיש "רזרבה" של 7 ליטר שהיא מעבר לטוטאל של 45 ואז זה עדיין נשאר לי לבדוק כי לא מצאתי לכך אינדיקציה בספר... גם לא לכפתור שחרור אוויר...

פורסם

כפתור שיחרור אוויר היה גם באוקטביה שנת 2000, אני בספק אם בפאביה 2002 אין אותו

אבל שיחרור אוויר מהנסיון שלי מכניס עוד 2-3 ליטרים במקסימום אולי 5 ליטר הכי הרבה שהכניס אצלי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...