Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי טויוטה קורולה 2008 הרמקולים מקוריים של הרכב

החלטתי לרכוש רמקולים שאין לי כל כך הרבה מושג בעניין לבסוף רכשתי רמקולים

של חברת jbl cs69 6X9 אחוריים

וזוג 6.5 לקדימה גם הם של חברת jbl

כל זה כולל התקנה עלה 900 ש"ח

אציין שאין לי מגבר והרדיו דיסק מקורי חשבתי שאני ממש השמע בהבדל אבל משום מה אין כל כך הבדל משמעותי

אני לא שומע נקי בווליום גבוהה...

מה יכולה להיות הבעיה בסאונד לכל זה לאחר התקנת רמקולים חדשים?

ואם המחיר הולם?

תודה רבה לעונים, המשך יום טוב.

פורסם

שלום benq11,

ראשית, ציינת שאין לך מושג בנושא זה ולכן לא ברור לי למה החלטת לקנות את הרכיבים שקנית ולהתייעץ אחרי שהכל נעשה ?

לפי דעתי ועל פי נסיוני הדל, אינך מרגיש בהבדל ממשי באיכות מכיוון שהרמקולים המקוריים של הרכב, שאותם החלפת לא היו הבעיה מלכתחילה.(בעיה יחסית למערכת :idea:)

במקרה שלך האילוץ החזק (צוואר הבקבוק) הוא האות שמגיע מהמערכת, שכן היא החוליה הראשונה והחלשה אצלך.

בשביל שרמקול יוכל לבצע את תפקידו בצורה אופטימלית נדרשים מספר תנאים, כאשר העיקרי הוא סיגנל מקור איכותי.

אני לא אתייחס לרמקולים הספציפיים שהחלטת לקנות כי אני לא מכיר אותם.

תוכל להגיע לתוצאות טובות יותר ע"י החלפת המערכת המקורית ב aftermarket .

אם אתה לא רוצה להשקיע בהחלפה תוכל לשקול שימוש במנחת שיאפשר חיבור של הגברה חיצונית, או לחלופין רכישת מגבר עם מנחת מובנה.

נ.ב

חיפוש מהיר העלה את זה, לשיקולך :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=445056

פורסם

נכון, זה צעד לא חכם שעשיתי מבלי להתייעץ לפני.

בכל מקרה תודה על התייחסותך לנושא כנראה שאני החליף את הרדיו דיסק המקורי למולטימדיה ואז אני ישמע בהבדל.

פורסם

או שבמקום מולטימדיה תביא רדיו דיסק טוב ומגבר חביב, התוצאה תהיה עדיפה על מולטימדיה שמגבירה רמקולים.

SCANSPEAK

פורסם

מה התקציב שלך?

מה שמגביל אותך זה הרדיו המקורי,הוא גם מוציא צליל לא משהו,וגם הוא לא מספיק חזק כדי לסחוב את הרמקולים.

אם תחליף רק רדיו השיפור לא יהיה משמעותי כי הרדיו עדיין יהיה חלש מידי לרמקולים האלו.

כדי לקבל ביצועים אופטימלים תצטרך להתקין גם מגבר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה רבה על ההתייחסות לנושא!

המחיר כולל ההתקנה סביר או שזה די יקר?

למרות שזה כבר נקנה פשוט להבא אני ידע שהמקום שרכשתי יקר מדי

• תוכן חדש...