Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לפני כמה שעות לקניון החדש בב"ש.

בדרך של הירידה, לחניון בקומה 2-, ממש בסיבוב של הירידה, הייתי איטי, משהו כמו 10-20 קמש, וכנראה היה שמן על האספלט, וזה גרם לי לאיבוד אחיזה, לא היה הרבה מקום לתמרן, אז נתתי ברקס וננעלו הגלגלים, מה שגרם לי לעוף ישר לתוך הקיר.

המזל שהייתי איטי, קודם הגלגל של הנהג פגע במדרכה והתפוצץ, ואז הטמבון פגע בקיר, כרגיל הקוואליר שוברת הכל, יצאתי מזה עם לכלוכים לבנים של הקיר על ההטמבון, הטמבון שלם ולא קיבל שום שריטה\שקע.

נסעתי כמה מטרים על הג'אנט (5 מטר ככה) למקום בטוח, שאני לא יפריע ולא אסתכן.

החלפתי לגלגל הרזרבי. (על הדרך גם ניפחתי אותו עם קומפרסור קטן ל60 psi ככה, רשום עליו)

ואחרי שסיימתי להסתובב שם, חזרתי הבייתה בנסיעה איטית (לא עברתי את ה60 כל הדרך).

הגעתי הבייתה, בדקתי עם פנס את כל הצמיג, במיוחד את הדפנות ואת הקטע שהיה עליו לכלוכים של מדרכה, ולא היה כלום, לא חור, לא שריטות קשות, לא קרע, כלום, גם הג'נט נראה סביר יחסית לגיל 18, לא הכי יפה, אבל נראה תקין ועם שתי עיקומים ממש קטנים! (באורך של 1-2 סמ, עם בטן ממש ממש קטנה אולי כמה מ"מ).

הצטערתי שלא עברתי בתחנת דלק, הייתי מנסה לנפח אותו, ואז מחר הולך שיבדקו שהוא תקין וזהו.

בקיצור, מחר אני על הבוקר יסע לתדלק ועל הדרך ינסה לנפח אותו.

אחרי זה אני אלך לפנצ'ריה טובה (קרוב משפחה שלי עובד שם), שיסדרו מה שצריך, אם בכלל יש מה לסדר.

כמה שאלות:

מניסיון שלכם, למה בעצם הגלגל התפוצץ? (היה לו לחץ תקין והכל), כמו שאמרתי גם הג'נט נראה בסדר.

גם הצמיגים חדשים, בעמוד-ענן (יוצא חודש אוקטובר ככה קניתי רבעיה של חברה ברמה די טובה יחסית למחיר).

כמה קמ"ש וכמה קילומטרים מותר ליסוע על הגלגל הרזרבי?

עצרתי באמצע הדרך הבייתה, והרזרבי היה חם קצת.

האם המסרק הגה יכול להפגע?

או היישור של ההגה?

כי כל הנסיעה הבייתה החזקתי את ההגה מוטה ימינה קצת (אם אני לא מחזיק את ההגה, הרכב סוטה שמאלה).

בעצירות בגלל שהרכב לא מאוזן, מין הסתם ההגה מסתובב לבד שמאלה.

תודה רבה!

סך הכל יצאתי ממש בזול, מזל גדול שלא בא רכב ממול או איזה הולך-רגל.

פורסם

לדעתי הוא לא התפוצץ.

יש סיכוי סביר שהיה לחץ על הדופן שהפריד בין הצמיג לגאנט.

כל האוויר יצא במכה אחת, לכן שמעת רעש של פיצוץ.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

כמו שאמרתם ככה גם אמרו לי.

שמו את הדבק הזה של הדופן.

איזנו לי את הגלגל, היה 35 בצד החיצוני.

עכשיו לדעתי הכל בסדר, נקווה שלהבא הוא לא יתפוצץ יותר בקלות.

• תוכן חדש...