Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיוני שהיה ברשותם רכב כזה, עם הזמן הוא התיישן והם מכרו אותו,השאירו את המדבקה על הלוחית רישוי שלא הוחלפה מאז אצל הבעלים החדש.

Miata ND2

פורסם

מאמין שזה יותר בכיוון של המסגרת לוחית רישוי נלקחה מלוחית ליסינג של אלישרא

או אפילו רק המדבקה, בספק רב עד מאוד (מאוד!!) אם הייתה בלנו באלישרא וגם אם כן, עד היום במהלך כול הטסטים השנתיים מתישהוא זה היה מוחלף או מודבקת מדבקה של מכון הטסטים כמו שהם עושים תמיד.

פורסם

אגב עד היום לא הבנתי משהו לגבי אלישרא ואלביט , אלישרא היא בעצם חברת בת של אלביט ? זה כמו שאל אופ הם חברת בת של אלביט ? אני שם לב על הרכבים של אלישרא רשום אלביט מערכות , בעבר הייתה נהוגה מדבקת אלישרא בצבע כחול בכנף ועל הלוחית רשום אלישרא Elisra בצהוב כמו שבתמונה עם הסוזוקי. האם עובדי אלישרא בפועל נחשבים עובדי אלביט ?

איפה מבין שתי החברות שווה יותר לעבוד באלביט או באלישרא אם מישהו מכם מכיר מישהו שעובד שם אשמח לקצת פרטים על החברה ועל התנאים

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

^

זאת שאלה לאוף טופיק, אני מניח שיש לך כבר גישה לשם.

לגבי הבאלנו, סביר להניח שמדובר בעובד יצור פטריוט במיוחד, לא יותר מזה.

אם מדובר היה ברכב חברה היינו רואים מדבקות בצדדים ולא מאחור על המספר.

בשנים עברו כאשר חברות עוד החזיקו ציי רכב בבעלותן, אפשר היה למצוא שם את כל סוגי המכוניות (זכורים לי למשל כמה טכנאים מאלת״א עם סובארו אימפרזה סטיישן). היום כללי המשחק שונים, כולם משתמשים בליסינג (חוץ מאלביט וגם הם כבר הוציאו מכרז) ולכן אין סיכוי לראות גרוטאה כזאת בשירות פעיל. היחידים שעדיין נוסעים על מכוניות כאלה הם בעלי עסקים קטנים שהתדמית לא ממש מזיזה להם.

פורסם

אלישרא היא בעצם חברת בת של אלביט ? זה כמו שאל אופ הם חברת בת של אלביט ? אני שם לב על הרכבים של אלישרא רשום אלביט מערכות , בעבר הייתה נהוגה מדבקת אלישרא בצבע כחול בכנף ועל הלוחית רשום אלישרא Elisra בצהוב כמו שבתמונה עם הסוזוקי. האם עובדי אלישרא בפועל נחשבים עובדי אלביט ?

פורסם

אלישרא הייתה חברה עצמאית ואז נקנתה ע"י תדיראן מערכות בתור זרוע הל"א והסיגינט שלהם

לא מזמן תדיראן מערכות נקנתה בשלמותה על החברות הבנות ע"י אלביט

וכך בונים פירמידה בישראל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הנושא של מערכת הקשרים בין תדיראן מערכות - אלישרא - אלביט (אחת החברות שלה) יכול להילמד בשעורי כלכלה כדוגמה לעיוות ותרגילים בין חברות.

אלביט הוכרחה לרכוש את אלישרא שלא בדיוק הצטיינה כחלק מרכישת תדיראן מערכות שהיתה לה קופה עתירת מזומנים.

אם תלך עוד יותר אחורה תראה איך 'עבדו' על תעשיה אוירית (כספי משלם המיסים כבר אמרנו?) שרכשה חלק מאלישרא עם הערכת שווי מופרזת, ומדובר בעשרות מיליוני דולרים. אז היתה ועדת חקירה של הכנסת, התמסמסה כמו אחרות.

למי שרוצה עבודה נוחה ותנאים נילווים מעולים מאוד, וספק כלשהו לגבי העתיד - אלישרא היא בחירה טובה. לדעתי היא דוגמה שלילית לשימוש במונח "תעשיה בטחונית ואי אפשר לדבר על זה", שכמו הרבה גופים בתעשיה הבטחונית התנפחו לממדי ענק של כוח אדם עודף שאינו מוצדק. אבל מה- יש הרבה (מאוד) מקומות עבודה ועובדים ומנהלים מרוצים, אז למה לא?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אגב מי בעיקרון "אחראי" על שילוטי רכבי חברה , כדוגמאת אלביט / אלישרא או כל חברת הייטק אחרת ?!

• תוכן חדש...