Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת - STINGER SI8220 8000 SERIES

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב...

אני מעוניין לרכוש מאיביי את סוג הכבל שציינתי בכותרת, לא הצלחתי למצוא stinger bullet לפי מה שהבנתי זאת סידרה חדשה, מישהו מכיר את הכבל הזה?

http://www.ebay.com/itm/STINGER-SI8220-8000-SERIES-2-CHANNEL-RCA-INTERCONNECT-20-FEET-FOOT-STEREO-AUDIO-/271019980696?pt=US_Car_Audio_Video_Interconnect_Cables&hash=item3f1a0cb798

פורסם

זאת החלתה שלך,אף אחד לא יכול להחליט בשלך.

לי יש את KNU KRYSTAL http://www.knukonceptz.com/productMaster.cfm?category=RCA%20Cables

יש להם חנות גם ב EBAY,אבל שם פחוט מוצרים, מלוח אותו מחיר.

בד"כ אותו דבר לגבי MONSTER, ב EBAY מוכרים אותם חצי ממחיר באתר רשמי.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני פחות אוהב את ה RCAים של קנו, הרבה פעמים צצו בהם בעיות כאלו או אחרות, מקרה אחד או 10 טובים הם לא מדגם מייצג.

אני אישית משתמש באודיסון (קונקשן) מהסדרה הפשוטה, וזה אחרי שהיו לי סטינגר בולט ואחרים שעולים כפול מהאודיסון, לא רק שאין הבדל שמיע בשבילי, גם האודיסון הזולים כביכול מפגינים אמינות גבוהה יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מן הסתם שאם אני פונה לאנשים לקבל ייעוץ זה ליישם את מה שאנשים מייעצים לי, מה אתם אומרים להזמין?

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר, אני קניתי את הקבל כפול בסביבות 150 ש"ח וזה בסדר מבחינתי, אבל נכון, הייה משהו עם בעייה בקנו למרות שלרוב הם בסדר פלוס לדעתי. יש גם חברות אחרות. אבל אני הייתי מעדיף לקנות מחנות של חברה ולא ממוכר לא ברור. כך נפלתי עם אוזניות והיו מזויפות למרות פידבקים. זה סיכון מסויים.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...