Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

האם מישהו התנסה עם סורק אוניברסלי/ספציפי לפורד פוקוס (רצוי שנת 2008 כמובן)

ויכול להמליץ לי על אחד מסויים כזה מאיביי, דיל אקסטרים וכו'. אני עוד לא סגור לאן ארצה לחבר אותו,

לנייד או לאייפון. האם יש אחד שיכול להתחבר לשניהם (לא בו-זמנית)? ארצה גם אחד שיכול לתת חיווי על מהירות

סיבוב, טמפ' מנוע וכו' ולא רק תקלות.

תודה ענקית לעוזרים.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

אין לי ניסיון אישי, אבל מה הכוונה ספציפי לפוקוס ? קורא OBD2 הוא תקן אוניברסלי, ויתאים לכל רכב.

אם אתה רוצה לחבר אותו לאייפון אתה חייב דגם שמתחבר באמצעות WIFI והם הרבה יותר יקרים מאלה של הבלוטות'.

ממה שבדקתי בעבר האייפון (גם פרוץ) לא יודע להתחבר בבלוטות' להתקנים האלה.

למחשב נייד תוכל להסתפק באחד פשוט של בלוטות'. אין לי המלצה ספציפית, לא נראה לי קריטי האמת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה על העזרה.

חגי, דווקא הדוגמאות שנתת אינן מתאימות מאחר שפורד פוקוס לא מופיעה ברשימת הרכבים עימם הסורק עובד.

מה דעתכם על זה:

http://www.ebay.com/itm/Ford-Vehicles-Bluetooth-OBD2-OBDII-OBD-2-Scanner-Interface-Torque-Android/190630294604?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D7830350694003553890%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D2%26sd%3D310549096563%26

האם הוא עובד רק עם אנדרואיד? או שניתן לחברו גם למחשב? לא כל כך הבנתי.

פורסם

כמו שציינתי קודם - בשביל אייפון אתה צריך ממשק WIFI, כמו בלינק שחגי הביא.

המתאם בלינק שהבאת עובד על בלוטות', יעבוד על אנדרואיד וגם על לפטופ.

אין שום בעיית תאימות למיטב ידיעתי, OBD2 זה תקן עולמי שמכסה את כל היצרנים.

יש מוכרים באיביי שמשווקים את אותו מוצר תחת שמות שונים, עם התאמה לדגם ספציפי, בדיוק בשביל אנשים

שמחפשים עבור יצרן ספציפי, בלי לדעת שזה תקן עולמי.

זה נפוץ גם, בין היתר, בדיבוריות בלוטות' - תמצא את אותה דיבורית משווקת פעם אחת כדיבורית לגלקסי, פעם אחת דיבורית לאייפון וכו'. כשבפועל זה כמובן אותו מוצר.

אגב - אני הזמנתי אתמול את המתאם לאייפון, וגם לי יש פורד..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון - קיבלתי את המתאם מהלינק שחגי נתן :

http://www.ebay.com/itm/ELM327-OBDII-WiFi-Diagnostic-Wireless-Scanner-Apple-IPhone-Touch-A-1-/271194524837?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item3f24740ca5&vxp=mtr

בינתיים בדקתי רק בחניה, אבל הוא עובד עם אייפון 4S, מתחבר בWIFI, רואים נתונים, תקלות וכו'.

ניסיתי 2 אפליקציות, REV וDashCommand, ממבט ראשון DASH יותר מוצלחת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש בעיה קטנה עם החיבור בWIFI מסתבר.

מאחר והאייפון מחובר בWIFI למתאם, מבחינתו זו גם נקודת הגישה שלו לאינטרנט, מה שכמובן מוביל לכישלון בהתחברות

של אפליקציות לאינטרנט.

כך יוצא שאני צריך לבחור בין לנסוע עם הקלטת מידע מהמתאם, לבין חיבור לאינטרט לטובת WAZE, וואטסאפ וכו'.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מאיפה השגת את ה-Dashcommand, היא עולה 200 ש"ח!!

עוד משהו שלא ברור לי - כשקניתי את הסורק, קיבלתי איתו דיסק קטנטן, אין בו תוכנה לאייפון?

פורסם

יש לך במקרה מושג מאיפה אני יכול להשיג גירסה פרוצה במקרה והאייפון שלי אינו פרוץ?

• תוכן חדש...