Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה אגב מישהו שחושב שצריך לשים מקדימה? כי מצד אחד עד עכשיו כולם פה בעד המושב האחורי בלבד אבל ממה שאני רואה בכביש, נראה שכל התינוקות יושבים מקדימה.

זה לא נושא לסקר. תפנה למומחים. אם תעיין בהמלצות היצרן של הסלקל שקנית וקרוב לודאי שתראה גם שם המלצה חד משמעית בעניין.

זה נכון שאין איסור לשים תינוק במושב הקדמי (אם אין כרית פעילה מולו) אבל ההמלצה היא חד משמעית - מאחור.

:turn-l:
פורסם

הדבר היחיד שנותנת התקנת סלקל או מושב מלפנים זה גישה נוחה וקבועה לתינוק. בתרגום פשוט, הדבר היחיד שמושג באמצעות התקנת הסלקל או המושב מלפנים הוא הסחת דעת קבועה ממעשה הנהיגה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין שום עניין בהתקנת הסלקל במושב הקדמי, ולכן תתקשה למצוא מישהו שימליץ לך לעשות זאת.

אנשים שמים מלפנים מאותה הסיבה שהם מצמידים לילד בייבי-סנס, מבקשים מכל העולם לחטא ידיים לפני שנוגעים בילד ושולחים אותו רק לגן מוקף מצלמות - פחד תהומי מאובדן שליטה ורצון חזק להיות "הורה טוב".

הילד מלפנים=אני רואה אותו.

וזהו.

ממילא עבור כל טיפול בילד (האכלה, החתלה, סתם לחבק אותו) תאלץ לעצור בצד. אבל כשהילד מלפנים החלק מההורים מקבלים תחושת שליטה פיקטיבית.

בפועל, הם מגדילים משמעותית את הסיכון.

לילד, להם ולכל מי שסביבם.

פורסם

אני שם את סלקל מקדימה כשאני צריך מקום לשני אנשים מאחור (יש במושב האחורי כיסא נוסף).

בקשר למראה הימנית- תוריד את הכיסא לגובה המינמלי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אנשים שמים מלפנים מאותה הסיבה שהם מצמידים לילד בייבי-סנס, רצון חזק להיות "הורה טוב".

.

לא צריך להוסיף לחגיגה שטויות, אפשר להסתפק בדברי טעם ידידי.

במילים אחרות אני בא לומר לך שאתה מוזמן ללכת לזוג חברים שלי, הם יספרו לך שאם היה להם בייבי סנס מחובר, יש מצב שהבן שלהם היה עדיין חי היום במקום להגיע לאותו בוקר שהם מצאו אותו מת במיטה כשהוא בן כמה חודשים בודדים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הם יספרו לך שאם היה להם בייבי סנס מחובר, יש מצב שהבן שלהם היה עדיין חי היום במקום להגיע לאותו בוקר שהם מצאו אותו מת במיטה כשהוא בן כמה חודשים בודדים.

האולי הזה הוא אולי גדול מאוד - אפילו בקורס הכנה ללידה סיפרה לנו המדריכה שבייבי סנס הוא יותר כדי לאפשר לאמא להרגע ולישון (כשאפשר...) מאשר משהו שהוכח מדעית שהציל תינוקות ממוות בעריסה. לטענתה אף אחד לא באמת יודע ממה נגרם מוות בעריסה, ואף אחד לא באמת יודע אם ואיך אפשר למנוע אותו.

ובלי קשר, אני לא מסוגל אפילו לתאר לעצמי איזו מכה נוראית זו מה שקרה להם, ואני מקווה שלא ידעו יותר טרגדיות כאלו.

פורסם
לא צריך להוסיף לחגיגה שטויות, אפשר להסתפק בדברי טעם ידידי.

בלי להפוך את הדיון הזה לדיון על בייבי-סנס, רק אסתפק ואומר את דעתי:

בייבי-סנס הוא עוד המצאה טכנולוגית שהקשר בינה לבין הילד הוא מקרי. מטרתה לתת להורים שקט נפשי ושינה רגוע יותר.

ותו לא.

מוות בעריסה זו תופעה שהגורם לה טרם פוענח. מה ההורים שהוזעקו עם בייבי סנס יעשו כשיגיעו למיטת ילדם שהפסיק לנשום? יסיעו אותו לבית חולים כשהוא אינו נושם? ינסו להיזכר איך עשו החייאה ב"סקראבס"?

זו דעתי.

היא אולי אינה דעתך, אבל היא בוודאי אינה שטויות.

פורסם

ג. יעשו מה שלימדו אותם בקורס עזרה ראשונה לתינוקות ( או איך שקוראים לזה ) שמומלץ לעשות כשנולד ילד.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
בלי להפוך את הדיון הזה לדיון על בייבי-סנס, רק אסתפק ואומר את דעתי:

בייבי-סנס הוא עוד המצאה טכנולוגית שהקשר בינה לבין הילד הוא מקרי. מטרתה לתת להורים שקט נפשי ושינה רגוע יותר.

ותו לא.

מוות בעריסה זו תופעה שהגורם לה טרם פוענח. מה ההורים שהוזעקו עם בייבי סנס יעשו כשיגיעו למיטת ילדם שהפסיק לנשום? יסיעו אותו לבית חולים כשהוא אינו נושם? ינסו להיזכר איך עשו החייאה ב"סקראבס"?

זו דעתי.

היא אולי אינה דעתך, אבל היא בוודאי אינה שטויות.

מהניסיון המועט שלי והזכרון הקצר שלי, ראשית תבצע הנשמה ועיסוי לב, גם אם זה לא יצליח באותו רגע להחזיר את הדופק ולהחזיר את הבנאדם\תינוק למצב שיש סימני חיים- זה כן ידחה את הנזקים המוחיים כיוון שפעולת ההנשמה שתבצע תזרים חמצן למוח ביחד עם עיסוי הלב.

בוא אני אלך איתך לקיצון ידידי, בשביל הסיכוי של 0.99% שהמכשיר הזה עשוי להציל חיים- חבל לשים אותו באותה משוואה עם דברים שבאמת נועדו לגרום להורים להרגיש טוב יעם עצמם.

נכון, לא יודעים לפענח מה גורם למוות בעריסה, יחד עם זאת אולי אם תגלה בזמן שהתינוק איבד דופק\נשימה אולי עוד יהיה אפשר להציל אותו.

זה התפקיד של בייבי סנס ודומיו- לעורר אותך ברגע שיש משהו לא סדיר בנשימה\דופק, וכמו שכתבתי, עדיף לגלות את זה מיד כשזה קורה ולבצע פעולות מצילות חיים מאשר לקום בבוקר ולגלות גופה קרה בעריסה.

אגב, זה חבל שהורים (ואנשים בכלליות) לא יודעים לבצע הנשמה כמו שצריך, כי בסקראבס אף פעם לא אמרו שאם לא תרים למונשם את הסנטר קנה הנשימה שלו יהיה סגור וההנשמה שלך לא אפקטיבית בכלל.

כשהתינוק הראשון שלנו נולד זה הדבר הראשון שלימדתי את אישתי- איך להנשים בצורה נכונה כי כל עוד יש חמצן למוח יש עוד סיכוי להחזיר לחיים ללא נזק מוחי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, עזוב אותך מסקראבס, שיב לב למה שכתבתי, יש קורס כזה.

את התינוק מנשימים דרך הפה והאף ביחד בניגוד למבוגר.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...