Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברי הפורום היקרים מאוד,

סיכמו עלי שאם הייתה אפשרות שאני אסנוור מישהו מהנורות שהותקנו, הן לא היו נשארות יותר מדקה על הרכב שלי.

אני חובב נהיגה לא קטן וכמו רובנו פה (אפילו כולנו), גם לי מציק פנס קסנון בגוון ערס שמכוון ישר לפרצוף שלך ואפילו הסטה של המבט ימינה לא מועילה. וידוע.. מה ששנוא עליך, אל תעשה לחברך. ובכל זאת.. אני חבר בקארס פורום...:)

לגבי העניין עם הרפלקטור, אני מודע לעניין.

רציתי להרכיב בהתחלה גוון 4300 כמו שנאמר פה מעלי.. העניין (והדגשתי את זה באחד השרשורים שלי) שבסט הספציפי הזה, גוון 6k הינו הכי קרוב למקור (4300k).

פורסם

ממש יפה ונותן לרכב מראה קרבי - מה גם שזה מתאים לצבע ואני לא בטוח אם זה היה אותו דבר אם הרכב היה אדום או שחור...

קיבלת לייק ענק !

פורסם
לא כחלחל ולא מסנוור. ואותי זה לא דוחה :)

ברור שלדעתך זה לא מסנוור, אתה יושב ברכב.

אבל כפי שהוסבר פה בשרשור, ברגע שישבו 4 אנשים באוטו הנהג לפניך יסבול.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

וואלה אח שלי תחדש !!! יפה רצחח אני גם רוצה אבל כרגע זה קצת יקר לי מידי ...

אני מחפש משהו בסגנון שיהיה ככה יפה אבל בפחות כסף .. אולי לקנות משהו באיביי ולהרכיב.

ואל תקשיב שאלה שאומרים שזה מסוונר, כי אני מכיר את הסוג הזה מחברים שלי וגם כשאני נוסע

ברכב שלי מולם הוא לא מסנוור. בטח לא ברמות שהם אומרים שזה ...

פורסם
גם לי מציק פנס קסנון בגוון ערס שמכוון ישר לפרצוף שלך

רציתי להרכיב בהתחלה גוון 4300 כמו שנאמר פה מעלי.. העניין (והדגשתי את זה באחד השרשורים שלי) שבסט הספציפי הזה, גוון 6k הינו הכי קרוב למקור (4300k).

היי, אתה כרגע נמצא עם נורה בגוון ערס, לידע כללי.

אם רצית ללכת על ה 4300 ו6000 זה הכי קרוב למקור?

מה מנע ממך לרכוש סטאפ בגוון של המקור, ה 4300?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

ידידי היקר, הבנת הנקרא.

בסט הספציפי הזה הגוונים שונים!

ז״א, שהכי קרוב ל4k שאתה מדבר עליו ואני מדגיש, בסט הספציפי הזה הוא 6k.

צא מנקודת הנחה ששום סט שהוא אפטר מרקט לא יהיה זהה לגוון המקורי שמצהירים עליו בחברה.

לכן, הלכתי על הכי קרוב אליו.

ורק בגלל שבפורום היקר שלנו (וכי כבר ההתעסקות הכל כל מיותרת הזאת מאסה) מגדירים ערס עפ״י צבע הנורות שמורכבות לך בחזית הרכב, אז כן.. אני ע-ר-ס!

פורסם
ידידי היקר, הבנת הנקרא.

בסט הספציפי הזה הגוונים שונים!

ז״א, שהכי קרוב ל4k שאתה מדבר עליו ואני מדגיש, בסט הספציפי הזה הוא 6k.

צא מנקודת הנחה ששום סט שהוא אפטר מרקט לא יהיה זהה לגוון המקורי שמצהירים עליו בחברה.

לכן, הלכתי על הכי קרוב אליו.

ורק בגלל שבפורום היקר שלנו (וכי כבר ההתעסקות הכל כל מיותרת הזאת מאסה) מגדירים ערס עפ״י צבע הנורות שמורכבות לך בחזית הרכב, אז כן.. אני ע-ר-ס!

גם לפי מצב הפתיחה של הסנרוף,כפי שקראתי כאן בעבר...:-P

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
ברור שלדעתך זה לא מסנוור, אתה יושב ברכב.

אבל כפי שהוסבר פה בשרשור, ברגע שישבו 4 אנשים באוטו הנהג לפניך יסבול.

אלעד אני מניח שכשהוא רשם את זה, הוא התאווה שהוא לא מסנוור את הרכב שממול. כמובן שלא אותו.

• תוכן חדש...