Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפירוט התביעה אני רואה שהורידו לי 5 אחוז עבור "קיזוז תת קוד דגם"

מה זה הדבר הזה?

חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי תשובות לגבי זה, זה 800 שקל - חבל לי עליהם...

נראה לי שזה סתם גירוד והמצאה.

הורידו לי כבר עבור ידיים רבות, עבור חברה\השכרה ועוד כל מיני שטויות אחרים, זה אני מקבל

 

אבל "קיזוז תת קוד דגם" נראה לי קצת המצאה.

 

תודה לכולם

פורסם

קיזוז תת קוד דגם אומר שלדוגמה ביונדאי גטס המחיר המופיע הוא לGLS ובתחתית הפירוט רשום "דגם GL -5%", קרי המחיר הוא לדגם GLS, לרכב מתת דגם GL יש להוריד 5% מהמחיר.

אם תגיד באיזה רכב מדובר, מה השנת יצור ומה הדגם אוכל לעזור לך יותר.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
קיזוז תת קוד דגם אומר שלדוגמה ביונדאי גטס המחיר המופיע הוא לGLS ובתחתית הפירוט רשום "דגם GL -5%", קרי המחיר הוא לדגם GLS, לרכב מתת דגם GL יש להוריד 5% מהמחיר.

אם תגיד באיזה רכב מדובר, מה השנת יצור ומה הדגם אוכל לעזור לך יותר.

 

 

אתה צודק. הורידו לי 5 אחוז עבור זה שהרכב הוא גיר רגיל. ברח לי מהראש.

×
×
  • תוכן חדש...