Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתג לסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לעשות מתג על הסאב. משהו פשוט על הטים מהסאב למגבר.

עכשיו השאלה שלי היא האם זה צריך להיות מתג מיוחד בעל ה

נגדות מסויימת משהו? אני לא כל כך מבי בזה.

תודה רבה לכם!

פורסם

אני לא חושב שמתג מיוחק צריך לזה. מתג פשוט יעשה את העבודה

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

מתג? אני מניח שאתה עושה את זה כדי לכבות את הסאב כשאתה רוצה.

אתה בטוח שהאופצייה לא קיימת ברדיודיסק שלך במקרה ושיש לך צורך במתג?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אין ברדיו דיסק אופציה כזאת.

ואני מעדיף על הסאב נטו למה על המגבר מחוברים קומפוננטים שאני לא מעונין שיתכבו עם הרימוט.

זה שאני עושה מתג לסאב יכול לפגוע באיכות או משהו?

ואיזה מתג אני צריך?

פורסם

קח בחשבון שאם תשים את המתג בסביבת הנהג אתה תאריך את החוטים של הסאב פי 3 לפחות, ולכן אני ממליץ לך להריץ חיווט עבה יותר משמעותית, אני לא יודע על איזה סאב מדובר ומה הכבל שיתאים לו, אבל תעלה בעובי ואיכות הכבל בהתאמה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אין ביבה להכניס ממסר, ממסר מכניסים שאתה רותה להפעיל משהו בערת "פקודה ממקום אחר" שההפעלה בםועל נעשית ממקור מתח אחר. (למשל הפעלת מגבר בעזרת רימוט, את המתח הוא מקבל מהמצבר, לא מהרימוט).

וגם לממסרים יש נטייה ליצור רעש מכיוון שמדובר במפסק שפועל על עקרון אלקטרומגנטי... לא מומלץ.

אישית הלא היתי עושה מפסק שכזה, שכן במקרה ואחד הוטים מתנתק, לא יהיה למגבר כיף, בכלל.

SCANSPEAK

פורסם

האמת לא כל כך הבנתי אותכם. מה זה ממסר?

האם מתג פשוט כמו שיש לנורות של הסוכה (זה הדבר הכי קרוב שיכלתי למצוא בחנות ) יספיק?

פורסם

אישית אולי הייתי חושב על משהו כזה http://www.ebay.com/itm/3-Port-A-V-RCA-VIDEO-GAME-SELECTOR-SWITCH-for-PS2-x-Box-/121060596045?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c2fc6194d

זה ממתג RCA. תוכל להשתמש בזה ולהחליף CH כשתירצה שהסאב יפסיק לפעול יש סיכוי לרעשים על הקו - בגלל זה האופציה הזאת בערבון מוגבל אבל שווה ניסיון

פורסם

שלט באס RCA, יעלה לך כ100 שקל באיביי.

אני ממש לא ממליץ להריץ חוטים חיים עם זרם ומתח גבוה ככה ברכב.

פורסם

קודם כל תודה רבה! הקישור האחרון שקיבלתי פה איך העניין עובד? הרי זה מנמיך את כל האותת היוצאים מהמגבר, אז אם יש לי קומפוננטים מחוברים זה לא שווה?

• תוכן חדש...