Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתג לסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הכוונה? סלח לי נשמה אני לא כל כך חזק בזה. אם זה עוזר לך המגבר שלי זה ליטנייג אודיו B 400.4 אם אני לא טועה.

ועוד שאלה ככה על הדרך...,איך הקומפוננט Advent ax216?

פורסם

לא מכיר את הקומפוננט.

המגבר שלך בעל 4 ערוצים.

2 ערוצים לקומפוננט, ו2 ערוצים לסאב.

יותר פשוט שתגיע למפגש שיתקיים באיזור מגורייך ואחד מהחבר'ה יראה לך איך מחברים את זה, קשה לי להסביר לך פה.

פורסם

אני גר בבית שמש ולא ממש יכול לצאת מפה עבודה ולימודים עד הצוואר. אם אלך למתקין הוא יבין איך זה עובד?

ואם יש פה מישהו שיודע איך זה עובד אז שיענה.

פורסם

מתקין יסדר לך את העניין תוך 5 דקות ויקח לך לא מעט כסף.

עשיתי לך את זה בצייר, ההסבר הכי מושקע שתקבל :)

הציור העליון זה המצב הקיים התמונה התחתונה זה מה שאתה אמור לעשות.

בשביל לזהות איזה RCA זה של הסאב, תנתק את אחד מהם מהרדיו דיסק ותבדוק אם הסאב מפסיק לנגן.

אם הסאב הפסיק לנגן סימן שזה הRCA שמתחבר לשלט.

84018091.png

פורסם

אני לא הייתי מתקין את הדבר הזה גם כי לא ברור מה בעיכות שלו וצריך עוד rca נוסף. מתג פשוט על כבל מהמגבר לסאב וזהו. אולי אפילו להשעיר מתג בבגז׳ ולא להוצאי אותו לקבינה, כדי לא להעריך כבל

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

nika1320 אחי אתה בן אדם זהב. אבל זה לא רלוונטי לגבי.. ברדיו דיסק שלי יש רק יציאה אחת למגבר..

אבל משהו כזה זה טוב?

bzk2rzdndykk.jpg

פורסם

אני לא אוהב את עניין המתג, כי השלט מביא לך אופציה להגביר את הסאב בהדרגה ולא בבום.

אני לא הייתי משתמש במתג רק כדי לשמור על הרכיבים שברשותי - אני מעדיף להגביר בהדרגה.

זה שיש לך יציאה אחת זה לא מפריע חיבור שלט סאב, כי יש לך מפצל RCA.

קח תמונה - פעם אחרונה שאני מצייר לך בצייר:wink:

82118713.png

פורסם

חחחח אין עליך!!

אם אני אשתמש במתג זמנית ידליק ויפעיל רק כאשר המנוער מכובה והמגבר מכובה עד שאני יזמין את החלק הזה. הסאב פשוט משגע את אמא שלי.. זה יהיה בסדר?

ועוד שאלה ככה על הדרך כשאני מכבה את האוטו או את הרדיו דיסק אז הסאב מתפוצץ כזה מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? אמרו לי שזה בעיה ברדיו דיסק.

פורסם

כן, אם תכבה ותדליק כשהמנוע כבוי זה אמור לשמור על הרכיבים :)

ובקשר לפיצוץ בסאב אין לי מושג ממה זה נובע, ניתקלתי בתופעה הזאת בעבר.

פורסם

שמח לבשר לך אחי, הרכבתי את המתג הרצתי חוטים עובד מצוין לא פגע באיכות השמע.

בקיצור אני מבסוט עליו.

תודה רבה לך על העזרה נשמה!

• תוכן חדש...