Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה, דוושת הגז דורשת לחיצה מאוד עמוקה על מנת לתת בוסט לרכב, מעבר לכך שהדבר לא הכי נוח הוא מפחיד אותי במקרה של עצירת פתע שבה יש להרים את הרגל הרבה למעלה כדי ללחוץ על הברקס..

מה לדעתכם הבעיה? וכמה יעלה לסדר דבר כזה?

תודה

פורסם

לא יודע עם זאת בעיה, כי אני נסעתי בפוקוסים האלו 1.6 ובאמת צריך לתת הרבה גז כדי שהוא יתחיל לזוז, הרכב הזה פשוט עגלה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הרכב אכן לא פרארי אבל הוא לא עגלה כמו שמורגש, העניין הוא שצריך ממש ללחוץ חזק על הגז כדי שהרכב יזוז מהר.

שמתי לב גם שדוושת הגז ממוקמת מלכתחילה כמה סנטימטרים מתחת לדוושת הברקס.

בכל מקרה, מישהו יודע אם יש דרך לשפר את היחס הזה קצת?

פורסם

חבר'ה הבעיה היא לא במהירות של הרכב, אם אני לוחץ חזק על הגז הרכב זז יפה (עדיין לא כמו פרארי אבל בסדר)

הבעיה היא שהדוושה קודם כל נמוכה מידי ביחס לדוושת הברקס, ורכה מידי קרי צריך ללחוץ דיי עמוק עד שהרכב מגיב.

השאלה היא האם יש דרך לסדר את זה ולהקשיח טיפה את הדוושה, וכמו כן מה העלויות?

פורסם

תשמע אני לא מכיר ספציפית את הדוושה של הרכב הזה אבל כל רכב והדוושות שלו.

במונדאו שהייתה לי דוושת הגז הייתה קשה מאוד, לעומת זאת ב B4 שהייתה לי הייתה די רכה.

פורסם

אולי בידני.

באוטומטי 1.6 זה באמת סביב 14 שניות.

עריכה: ראיתי עכשיו באחד האתרים נתון של 13.6 באוטמטית.

זה גם לא משנה כ"כ.

בבדיקת תאוצה הגיר מושך את ההילוך השני עד 100 קמ"ש, כלומר יש רק החלפה אחת מראשון לשני, ולכן מתקבל נתון תאוצה סביר.

ביום יום הרי אף אחד לא מושך את ההלוך השני ל 100.

פוקוס 1.6 היא אחת המכוניות האיטיות שיצא לי לנהוג עליהן.

פורסם

שלום

1. בכל המכוניות והרכבים, דוושת התאוצה/גז נמוכה יותר מהשאר! מסיבות בטיחות.

2. אני לא זוכר אם בשנת הדגם הזה מנגנון הדוושה הוא אלקטרוני. אם כן, אז בכל המנגנונים האלקטרוניים

(ללא כבל/קישור מכני בין הדוושה למצערת) זה מתוכנן בצורה הזאת/הנ"ל מתאמי חיסכון-דלק, זיהום-אויר, אמינות וכו'

עד חצי מהלך ולפעמים קצת יותר, המצערת לא עוברת את הרבע מהלך שלה. מכאן נובעת "העצלנות/כבדות" של

הרכבים הללו.

יש...!!! "חוק" ספורט-מוטורי :lol: נו... איפה המסלול, למי משלמים ליום-מסלול, מי בא? מפה, נתוני GPS משהו...??? :?

MegaSquirt- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=480260

פורסם

בהמשך:

אם לא מדובר על מנגנון אלקטרוני, אז יכול להיות שהרכב לא במצב האופטימלי שלו

אבל תקין בגדול לפי מה שהנהג אומר, הוא כן "סוחב" אם מדביקים את הדוושה לרצפה.

יש...!!! "חוק" ספורט-מוטורי :lol: נו... איפה המסלול, למי משלמים ליום-מסלול, מי בא? מפה, נתוני GPS משהו...??? :?

פורסם

אגב,

קיימים שיפורים (קןפסאות דוושה למינהן) שמבטלים את מנגנון הריכוך של המצערת האלקטרונית והופכים את תגובת הדוושה למהירה וחדה יותר.

פורסם

בהמשך:

שווה לבדוק, אם במקרה הזה מנגנון רגיל, שהכבל לא משוחרר ואז קיים מהלך ראשוני מת בדוושה.

אפשר אולי גם לבדוק כיוון/מתיחה של הכבל, ותקינות מצערת או בדיקה כללית.

פורסם

כך מתוכננות הדוושות .

לגבי הסחיבה , האוטו נוסע יפה מאוד רק צריך לדעת להשתמש בהילוכים .

בין המכוניות המהנות לנהיגה מבחינת אחיזת כביש , נוחות ובליעת מהמורות .

• תוכן חדש...