Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיק גב איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת סדר:

אין יצרנית תיקים Swiss (יש חברת תעופה כזו). כשאומרים Swiss המקורי מתכוונים למוצרי Swiss Gear של חברת Wenger, יצרנית האולר השוייצרי המקורית עם הסמל המפורסם.

קמו לתיקים ולמזוודות שלהם הרבה חיקויים של חברות כמו marco polo, swiss global ועוד.. בדר"כ אלה מוצרים סיניים לא איכותיים שהדביקו להם את הסמל של הדגל השוייצרי. אין כאן הפרת זכויות יוצרים, כי עם כל הכבוד ל-Wenger, זכויות על הדגל השוויצרי עוד אין לה.

התיקים של Wenger אגב מעולים. אי אפשר להתבלבל באיכות החומרים, הנוחות וההרגשה בינם לבין החיקויים שלהם.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע, החברה של האולר המקורי זה לא victorinox?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תיקי הגב של Deuter פופולריים ומומלצים מאד באירופה, נמכרים בארץ בחנויות ריקושט, למטייל וכד'.

אני עם אותו תיק של DEUTER מאז כיתה י' , היום אני בן 26 , את החשבון אני משאיר לך .

אי שם בכיתה י' הוא עלה 400 , היום אני שוקל לקנות את ה giga office שלהם .

ממליץ בחום.

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לפי פתרון של סכסוך מפטי:

Victorinox משווקת " Original Swiss Army Knife"

Wenger משווקת "Genuine Swiss Army Knife"

היום Wenger שייכת ל-Victorinix.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההסבר הוא שהיו שתי חברות שהתחרו על מתג האולר השויצרי, ובסופו של דבר התפשרו על שני המותגים שציינתי. לפני 8 שנים ויקטורינוקס רכשה את וונגר ובא לשוויץ גואל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חובב מושבע של סמסונייט. ב 2007 ההורים קנו לי תיק בחנות סמסונייט בתאילנד ( מקורי, חנות של המותג בשדה התעופה בבנגקוק), עלה 170 שקלים. שירת אותי נאמנה יומיום כ 5 שנים ללא תפר אחד לא במקום, עד שנגנב כאשר בתוכו ציוד. מהציוד לא היה איכפת לי, על גניבת התיק רתחתי כי ידעתי שיקח המון זמן עד שאמצא חלופה ראויה.

לקח לי 7 חודשים עד שמצאתי את החלופה- סמסונייט Xenon 2

קצת יותר קטן מהקודם, אבל תיק מדהים עם מקום לכל דבר אפשרי, הגנה מעולה למחשב נייד, ואיכות תפירה שלא משאירה מקום לשאלות. עבר חודש מאז, ואני מרוצה עד הגג- התיק נוח מאוד.

המחיר באמזון- 50 דולר במבצע.

המחיר של מקבילו בארץ, הלייטספיר- כ 900 שקלים. התמחור של התיקים פה מטורלל.

• תוכן חדש...