Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיק גב איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתחילת השנה מסתובב עם תיק צד כזה שלא ממש נוח אבל די שימושי לאחסן את הספרים ולפעמים מחשב.

רציתי לברר איפה כדאי לקנות תיק גב איכותי ואם אפשר קצת אופתי שיוכל לאחסן לי ספרי לימוד גדולים ומחשב נייד/טאבלט מידי פעם.

תודה ניצן

how it's like to drive :twisted:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכי כדאי בחנויות במכללות/אוניברסיטה (מכלול למינהם).

הכי כדאי גם לחפש בפורום, כי דיברו על תיקים בעבר.

בהצלחה.

משכנתא זה קל

פורסם

בכל חנות כלי כתיבה, מחשבים או תיקים תמצא תיקים מתאימים.

הבא בחשבון שבתיק איכותי צריך להיות תא מרופד היטב ואטום לגשם. כמוכן קנה תיק מספיק גדול לכם החפצים כדי שהמחשב לא יימעך בתוכו.

העלות תהיה כמה מאות ש"ח. מצד שני - תיק איכותי יחזיק מעמד די הרבה שנים גם בעבודה קשה. לבני הבכור תיק מתוצרת Outdoor שליווה אותו 4 שנות לימוד בטכניון עם המחשב והציוד המלווה, הספרים, המחברות והסנדביצ'ים ועדיין במצב כחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בלי לחשוב פעמיים: Briggs & Riley BRX excursion. קניתי את התיק הזה מאמזון והוא פשוט מעולה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני קניתי לפני כמה זמן(דיי הרבה) תיק באופיס דיפו.

האלה עם האיקס הלבן על רקע אדום(SWISS משהו).

תיק מעולה לדעתי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אהלן , אתעלק קצת על השרשור

נכון שהמחיר נשמע נמוך (כ170 שקלים כולל משלוח) , האם זה אמין או שזה סתם עוד תיק סיני כמו שקניתי בתאילנד ? ^_^

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אהלן , אתעלק קצת על השרשור

נכון שהמחיר נשמע נמוך (כ170 שקלים כולל משלוח) , האם זה אמין או שזה סתם עוד תיק סיני כמו שקניתי בתאילנד ? ^_^

תלוי מאיזה אתר הזמנת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
בלי לחשוב פעמיים: Briggs & Riley BRX excursion. קניתי את התיק הזה מאמזון והוא פשוט מעולה.

תמורת 130 דולר היתי מצפה ללא פחות מתיק מעופף :shock:

פורסם
אני קניתי לפני כמה זמן(דיי הרבה) תיק באופיס דיפו.

האלה עם האיקס הלבן על רקע אדום(SWISS משהו).

תיק מעולה לדעתי.

לתיקים הנ"ל אמור להיות אחריות לכל החיים, מישהו ניצל?

באמת כך הדבר, או שברגע האמת דוחים אותך בקש?

פורסם
לתיקים הנ"ל אמור להיות אחריות לכל החיים, מישהו ניצל?

באמת כך הדבר, או שברגע האמת דוחים אותך בקש?

לא ייצא לי לנצל את האחריות.

התיק בשימוש יום יומי אבל השימוש אפסי.

אני יורד איתו מהדירה לרכב.

מהחנייה של הבניין עולה למשרד.

והדרך חזרה-הוא באויר(במאמץ) אולי 7 דקות ביום.

התיק מעולה-נראה טוב,נוח מאוד והחלוקת תאים מעולה.

המחיר היה דיי גבוה.

פורסם

אני גם עם תיק של SWISS... ממש אחלה, כבר כחצי שנה בשימוש יומיומי עם משקל, והתיק עדיין כאילו מהניילון... חשוב שתשים לב שגם בתוך חברות טובות יש רמות מחיר, והן פחות מושפעות מהעיצוב של התיק עצמו או מספר התאים שבו, אלא ממערכת הגב. בקניית תיק לזמן ארוך, כשהוא נושא משקל (לפטופ, כמה ספרים, אוכל, לפעמים בגדים להחלפה), חשוב שתשים לב שאתה קונה אחד עם מערכת גב מתאימה ונוחה. גם אם התיק עצמו איכותי, יפה ותפור היטב, ההבדל המשמעותי הוא במערכת הגב.

אני אגב קניתי את התיק שלי בביקור בצ'כיה, בחנות הרשמית שלהם, במחיר של סביב 250-300 שח, בלי שום מבצע, ככה שהתיק לא חייב להיות יקר במיוחד. לא יודע מה רמת המחירים שלהם פה בארץ.

פורסם

תיקי הגב של Deuter פופולריים ומומלצים מאד באירופה, נמכרים בארץ בחנויות ריקושט, למטייל וכד'.

כתבתי כאן בעבר על Maxpedition Kodiak Gearslinger, תיק צד שהופך לתיק גב (או להפך) במשיכה קלה. בנוי לתלפיות, עמיד בהתעללות ולא מושך תשומת לב מיותרת בניגוד לתיקים היוקרתיים. די יקר בחנויות אבל אפשר למצוא בזול יותר באיביי.

לחילופין, גש לאופיס דיפו ופשוט בחר לך תיק נח מאלה שבמבצע (תמיד יש מבצע, אם לא היום אז מחר). אם לא תטפס איתו על האוורסט ולא תחצה בשחיה את התעלה האנגלית, רוב הסיכויים שהוא יעשה עבודה לא פחות טובה מכל תיקי הזהב והיהלומים שהומלצו לך כאן.

פורסם
תמורת 130 דולר היתי מצפה ללא פחות מתיק מעופף :shock:

ברגע שהתיק מגיע אליך אתה מבין למה שילמת כ״כ הרבה. מעבר לאיכות הבניה עצמו, הכתפיות ופיזור המשקל על הגב מבוצעים בצורה מעולה. ביום יום אני מסתובב עם מחשב 15״, 2 קלסרים (עם דפים בפנים), 2 דפדפת וספר לימוד. היית מצפה שזה ישחט את הגב - וזה אכן היה המצב בתיק Swiss army הקודם שלי - אבל זה ממש לא. זה הבדל של שמים וארץ מתיקים אחרים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...