Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני בין 70 ל90 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין למכור את האיביזה 2005 הידנית שלי ולקנות רכב אחר

אין לי העדפה ספציפית לגבי יצאו או משהו כזה אבל שיהיה אוטו לא פחות חזק מהאיביזה שהיא 100 סוסים

רק ידני

הדילמה שלי היא האם לקחת משהו בסגנון של סוויפט חדשה או סיויק יד שניה

אני יודע שזה קטגוריות רכב שונות אבל אני מחפש עוד המלצות בכיוון (לא רוצה שוב איביזה, אחלה רכב אבל אני רוצה לגוון)

חשבתי גם בכיוון של ג׳וק או פולו אבל פולו זה בערך כמו איביזה

יש למישהו המלצות מעניינות?

פורסם

פולו TSI יחסית חדשה תוכל למצוא.

המנוע כמו באיביזה אבל מבחינת הפנים זה שדרוג רציני מאוד לדעתי. חפש אחת עם מסך.

פורסם
אני מעוניין למכור את האיביזה 2005 הידנית שלי ולקנות רכב אחר

אין לי העדפה ספציפית לגבי יצאו או משהו כזה אבל שיהיה אוטו לא פחות חזק מהאיביזה שהיא 100 סוסים

רק ידני

הדילמה שלי היא האם לקחת משהו בסגנון של סוויפט חדשה או סיויק יד שניה

אני יודע שזה קטגוריות רכב שונות אבל אני מחפש עוד המלצות בכיוון (לא רוצה שוב איביזה, אחלה רכב אבל אני רוצה לגוון)

חשבתי גם בכיוון של ג׳וק או פולו אבל פולו זה בערך כמו איביזה

יש למישהו המלצות מעניינות?

לאון 1.8 160 כ״ס . שישה הילוכים ידניים למהדרין.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
שנה? מחיר בערך?

שנתון 2009 מפורסם באיזור 70 ביד 2.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...