Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע אני אוסף חלקים לפרוייקט הצנוע שלי GT-28RS ואני מרכיב קלצ של VR השאלה היא איזה גלגל תנופה לקנות?

קראתי המלצות על ה G60 של הVR שהוא כבד יחסית ובנוסף יש של חברות אחרות ששוקלים בערך 50 % פחות ממנו אבל יש בעיה של חוסר איזון ובלאי לחלקים אחרים במנוע כתוצאה מכך

לכן אני לא ככ יודע מה לעשות,לבחור ברגיל או לשדרג לקל?

אני בטוח שיש המון דעות לכאן או לשם,שמח לשמוע דעות של אנשים בעלי המוצר שהם ממליצים עליו ולא משמועות כמו שאני קראתי עליהם..

אז מה כדאי לקנות וכמה זה אמור לעלות?!

חג שמח לכולם

פורסם

היי.

ב 8 שנים האחרונות ,אנו נוהגים להמליץ ולהתקין ללקוחותינו ,(בעלי מנוע וגיר כשלך) ,את השילוב הבא:

גלגל תנופה קל single mass בשילוב קלאץ VR-6 מתוצרת look ,הכולל דיסק אורגני,פלטת לחץ ומיסב לחץ .

בכדי להתקינו על רכב כשלך תזדקק ל 6 ברגים חדשים שיחברו את גלגל התנופה לגל הארכובה ול 6 ברגים נוספים שיחברו את פלטת הלחץ לגלגל התנופה .

ההתקנה פשוטה יחסית ואורכת כ 3 שעות כאשר בסופה מתקבל קלאץ רך ונעים לנהיגה יום יומית אשר מחזיק ללא מאמץ ,את ההספק והמומנט שמפיק מגדש ה GT-28.

חסרונו היחידי של הקלאץ הנל מתבטא ברעש קל כאשר הרכב עומד במקום .

עלותו של הקלאץ בשילוב גלגל התנופה ,ברגים ועבודה הינו 3500 ש"ח.

שאלות נוספות-בכיף.

פורסם
היי.

ב 8 שנים האחרונות ,אנו נוהגים להמליץ ולהתקין ללקוחותינו ,(בעלי מנוע וגיר כשלך) ,את השילוב הבא:

גלגל תנופה קל single mass בשילוב קלאץ VR-6 מתוצרת look ,הכולל דיסק אורגני,פלטת לחץ ומיסב לחץ .

בכדי להתקינו על רכב כשלך תזדקק ל 6 ברגים חדשים שיחברו את גלגל התנופה לגל הארכובה ול 6 ברגים נוספים שיחברו את פלטת הלחץ לגלגל התנופה .

ההתקנה פשוטה יחסית ואורכת כ 3 שעות כאשר בסופה מתקבל קלאץ רך ונעים לנהיגה יום יומית אשר מחזיק ללא מאמץ ,את ההספק והמומנט שמפיק מגדש ה GT-28.

חסרונו היחידי של הקלאץ הנל מתבטא ברעש קל כאשר הרכב עומד במקום .

עלותו של הקלאץ בשילוב גלגל התנופה ,ברגים ועבודה הינו 3500 ש"ח.

שאלות נוספות-בכיף.

אני נוסע כבר שנה עם הסטאפ הנ"ל וחייב לציין שאני מאוד מרוצה... ממליץ בחום

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

של איזה חברה הגלגל תנופה? האמת היא שאני מפחד מחוסר איזון בגלגל וכתוצאה להרוס חלק במנוע,לכן חשוב לי לדעת מה היצרן של הגלגל תנופה כי יש איכותי יותר ואיכותי פחות.

• תוכן חדש...