Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מונית פסיכי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקדמה:

כל הסיפור התחיל כאשר נהג המונית חתך אותי באגרסיביות ברמזור לכיוון צפון של צומת ירקון וצפרתי לו. לאחר מכן הוא האיץ ובלם בלימת חירום שלוש פעמים כדי שאתנגש בו. פעם אחת הגדיל לעשות וגם נסע רוורס. בנקודה זו התחלתי להסריט:

http://www.youtube.com/watch?v=7bXOh4j4drI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יצאתי קצת ערס מפגר כשקיללתי אותו חזרה, אבל בעידנא דריתחא...

ההסרטה הפסיקה כאשר הוא דפק באגרוף על חלוני וחייגתי למשטרה.

הוגשה נגדו תלונה במשטרה, ומאוחר יותר אגיש גם במשרד התחבורה במחלקה המטפלת במוניות.

• תגובות 224
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או-קי.

אם אתה חושב שיצאת ערס אז אשריך, יחסית למקובל יצאת אבשלום קור.

נהג המונית נראה דיי מטומטם, לפחות בסרטון, תעדכן מה נסגר עם התלונה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הכל בסדר, לא קרה לרכב או לשמשה כלום. למרות שהוא מאוד השתדל, לא פגעתי בו, והחלון לא נשבר.

חשבתי גם להגיש תלונה על תקיפה, אבל אני לא יודע אם זה אפשרי.

פורסם

נשמע כמו דיאלוג מהחמישיה הקאמרית...

מקווה שהנהג הזה יקבל את מה שמגיע לו

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני מאוד מקווה שיעשה צעד חמור נהג הנהג הערס הזה. נדהם מחדש באיזה ג'ונגל אנחנו חיים. פשוט עצוב שיש נהגים בהמות כאלה. אל תוותר ולך עם התלונה שלך עד הסוף. בהצלחה!! (תחזור לעדכן איך מתקדמים ההליכים).

פורסם

התנהגות שכזאת עוד לא יצא לי לראות בארץ. אני רגיל לראות אותה רק בסרטונים מרוסיה.

ראול, בקשה תעדכן בהמשך מה קורה עם התלונה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לא הגיעה, הוא נסע משם תוך כדי שהתקשרתי ל-100.

נסעתי אחריו לראות את המספר כדי לדווח להם.

לא יודע מה עשו, אבל שלחו לי אחר כך סמס שפנייתי למוקד 100 טופלה ע"י המשטרה.

ממש לא התאים לי לבלות שעתיים בתחנה, יש לי טיסה מחר ומלא סידורים.

אבל זה היה חייב להעשות.

כשאחזור בעוד שבועיים אציק להם לראות מה קורה עם התלונה, ואפנה גם למשרד התחבורה.

פורסם

אני לא קרוב ללהיות ערס, אבל אני יכול להישבע שהייתי יוצא החוצה רק כדי שהוא ינסה להרביץ לי ואז 'להגן על עצמי'. ככה היה צריך לשלם גם לבית המשפט וגם לאמבולנס:evil:.

תשתדל לדפוק אותו מכל חור אפשרי. לאנשים כאלה מגיע להידרס ע"י רכבת. אם הסרטון יפורסם בדף הפייסבוק של המשטרה, האם הם יעשו משהו מעבר לתלונה?

.Your average Notepad

פורסם

דבר ראשון, תחפור למשטרה בנושא. לך הייתה מצלמה, אבל בפעם הבאה הוא ייפול על איזה זקן מסכן שלא יוכל להוכיח מה קרה ואיך.

דבר שני, אפשר לראות שיש את שם התחנה על המונית. תיצור איתם קשר ותסביר להם שאם הם לא יטפלו בבבון הזה אז אתה תיאלץ לפרסם את הסיפור הזה בפייסבוק ובעיתונות, וזה ייפגע להם קצת בכיס... לפי דעתי תפרסם גם כאן את שם התחנה והאזור בו היא עובדת.

פורסם

אם לא הייתה לך מצלמה החלאה הזה עוד היה מתקן את הרכב על חשבונך.

איזו התנהגות ברברית, פשוט גועל נפש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...