Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגג אצלי עשוי משמשונית, שזה סוג של סככה.

הדבקתי חלקים שהתייבשו עם סיליקון.

החומר הוא סוג של פלסטי, והאבק נדבק אליו יותר מדי. רציצי לדעת אם יש חומרים מומלצים שישמרו על החומר וגם ימנעו מהאבק להדבק אליו.

תודה :-P

פורסם

יש חברה מיוחדת במיוחד לגג נפתח, קוראים להם RAGTOP, יש לסוג בד ויש לסוג פלסטיק

יש גם אנשים בארץ שעושים את השירות הזה במקומות שעושים דיטיילינג

שיהיה לך בהצלחה!

פורסם

ירין, לא רלוונטי לגג שלו.

תנסה אולי לתת פרטים (שמשונית?) על הרכב כך שאנסה להבין מגוגל האם זה גג canvas או ויניל.

• אחראי פורום
פורסם

שמשונית זה שם גנרי ליריעת pvc מחוזקת. לא חומר פופולארי בתחום הגגות (כבד ועבה מדי),

אבל זכור לי שבעל הרכב הקודם עשה פרוייקט עצמי והחליף למשהו שנראה כמו שמשונית.

אז כן, זה ״פלסטיק״ לכל דבר, גם בתחום השמירה והטיפול בו.

היריעות הזולות מבינהן לא עשירות בהגנה מפני uv, כך שלצערי שום טיפול לא יעזור

לטווח ארוך והוא יתבהר ויתעייף. אם יש לה הגנה טובה, זו יריעה לשנים רבות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אם כך opti bond של optimum זה המוצר הכי טוב שיש לגגות פלסטיק :-)

רציני לגמרי.

ניתן להשיג ב VIX ואוטוסטור.

אופטי בונד לא מיועד לגגות, הוא חומר מצויין זה כן, אבל יש חומרים וחברות מיוחדות שעובדים במיוחד רק על גגות והתוצאות לא מהעולם הזה!

פורסם
ירין, לא רלוונטי לגג שלו.

תנסה אולי לתת פרטים (שמשונית?) על הרכב כך שאנסה להבין מגוגל האם זה גג canvas או ויניל.

למה לא? אם מדובר בחומר פלסטי אז ה-vinyl kit יתאים.

מה גם של-Wolfsteins יש ליין נוסף של מוצרים שנקרא BIMINI TOPP ומיועד ל"ציליות" של כלי שיט - אולי החומר הזה יתאים בצורה טובה יותר (כמוך, גם אני לא ממש יודע מה זה שמשונית).

פורסם
אופטי בונד לא מיועד לגגות, הוא חומר מצויין זה כן, אבל יש חומרים וחברות מיוחדות שעובדים במיוחד רק על גגות והתוצאות לא מהעולם הזה!

ניסיתי כמעט הכל ואני מדבר מנסיון. opti bond עשה לגג שלי מה שלא עשו בערך חמישה מוצרים לפניו, כולל הקיט המדופלם של 303, שאגב אני לא תופס ממנו בכלל.

Yarin,

לאחר ש itaysamurai הבהיר לי שזה אכן pvc אני מיישר קו. אבל עדיין יכול להיות שזה canvas.

פורסם

מראית עין (ברק, עומק צבע וכו') שניה להגנה מבחינתי, אני לא מכיר את ה-Opti Bond אבל הנקודה היא שחומר טוב אמור בראש ובראשונה לספק הגנה לגג ולמנוע הזדקנות שלו (דהיה, סדקים, התפוררות...) לאורך שנים.

אני הלכתי על raggtopp (למיאטה NB) בגלל המלצות שקראתי ב-miata.net וה-"Tested and Endorsed by" ש-Wolfsteins מתגאים בו.

פורסם

שום חומר שבעולם לא יעזור לגג מול השמש הישראלית האימתנית לאורך זמן.

בארה"ב רוב המיאטות מוחזקות בגראז'ים סטריליים כל החורף והקיץ שם לא מתקרב בכלל לשלנו.

ל opti bond כן יש הגנה. הוא מונע מים בצורה נהדרת.

אתה מוזמן להמשיך להאמין שה raggtopp הוא ה end all be all.

אני לא יודע כמה זמן יש לך מיאטה, אבל אני יודע שגג "מתפורר" או יותר נכון מגיע לסוף חייו זה קורה בנקודות התפר במקום בו מופעל הכי הרבה לחץ מתיחה על הגג, וסביב החלון. ולא משמש.

פורסם

נראה לי שקצת פספסת את הנקודה שלי, אני לא אומר שמוצר X יותר טוב ממוצר Y (גם רשמתי שאני לא מכיר את ה-Opti Bond ואני לא מתיימר לחוות עליו דעה) , ברור לי שלא קיים מוצר שישמור את הגג חדש לנצח נצחים והרבה ממה ש-Wolfsteins מפרסמים זה בסופו של דבר... פרסומת :-)

מה שאני כן אומר הוא שמבחן התוצאה נמדד לאורך זמן (וכאן ניחשתי שהגעת למסקנה לגבי ה-Opti Bond על סמך מראית עין, במחילה אם אני טועה), ולכן אעדיף ללכת על המוצר ה"מיוחס" (שיכול מאוד להיות שהוא פחות טוב, אבל הוא הימור בטוח יותר).

פורסם

אם למישהו כאן יש סככה במרפסת/גינה מהחומר הזה ומטפל בה, אני אשמח לדעת כיצד.:-P

אני בעקרון מחפש משהו שימנע מהאבק להדבק חזק לחומר, כי כשאני שוטף, אחרי חצי שעה כבר מצטבר אבק מדברי.

כנראה שבקרוב נאלץ לקנות כיסוי.

• תוכן חדש...