Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע של פורשה בסיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיזה שנה הקורדובה?

בסיאט מלאגה 1987 שהייתה במשפחה היה מנוע עם מכלולים בפיתוח של פורשה

.We apologise for the inconvenience

פורסם

באיזה מכונית מדובר? הכרתי את ה-"System Peorsce" באיביזה 1500 דגם 1988 שהיתה לזוגתי כאשר הכרתי אותה. המכונית הצטיינה בזריזות (מנוע 1500 עם קרבורטור דו קני על גוף די קל וללא מזגן, והמכונית הראשונה בעלת 5 הילוכים שבה נהגתי). המכונית סבלה מאוד מקשיי התנעה בבוקר. מכל מקום - נמכרה די מוקדם לצורך מימון דירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כבעל שתי איביזות בעבר הרחוק -התמונה הזו איננה כמובן של מנועי ה"סיסטם פורשה" שבהן השתמשה סיאט (כפי שכבר הוזכר),

ושהיו מנועים מוצלחים למדיי.

alfa 156 2.5.

פורסם

מוכר. לא להתבלבל זה סיאט ולא פורש...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה לא הרכב שלי, לקחתי תמונה מהאינטרנט, אבל הוא זהה בדיוק. הסיאט קורדובה שלי שנת 1999.

מישהו ראה את המנוע שלי ואמר שהוא של פורשה.

פורסם

בדור של הרכב שלך דגמי האיביזה והקורדובה צוידו כולם במנועי פולקסווגן. הדור הראשון של האיביזה (זה בעל העיצוב הרבוע משנות השמונים) צויד במנועים מפיתוח פורשה, אך מייצור עצמאי של סיאט.

פורסם

יש עוד חברות חוץ מפולקסוואגן שנעזרו בפיתוח עלידי פורש במנועים שלהם.

אמריקאים עשו אתזה וגם הצרפתים אם אני לא טועה

פורסם

היה לי איביזה כזה מנוע 1.2 לפני שנים הרבה כמובן. זוכר מנוע מאוד נמרץ יחסית ל 60 סוסים או משהו דומה שסחבו אותו, עם רעש אגזוז נורא נחמד, אבל מחלה של כוסיות שסתומים שהחלו מהר מאוד להרעיש ולתת לו תחושה קצת טרקטורית בכל הנוגע לסאונד. וכמובן שעל מכסה השסתומים התנוסס בגאווה system porche. והסיפור היה שהחברה הגרמנית פיתחה את המנוע עבור סיאט, שבאותה תקופה אגב היתה כבר יתומה מפיאט וטרם אומצה ע"י וואג.

פורסם
יש עוד חברות חוץ מפולקסוואגן שנעזרו בפיתוח עלידי פורש במנועים שלהם.

פורשה סייעה ללאדה בפיתוח מנוע הסאמרה שהוצגה ב 84', ואכן מנוע הסאמרה דמה למנוע האיביזה.

הרבה כבוד פורשה לא הרוויחו, אבל כסף כן.

מנוע האיביזה\רונדה\מאלאגה פותח ע"י פורשה לפי מפרט מדוייק שהעבירו להם הספרדים.

סה"כ הם היו מנועים טובים מאד, גם אם ספורטיביות היתה מהם והלאה.

פורשה קיבלו תמלוגים בסך 2 DM עבור כל מכונית שיוצרה, אך סיאט חרגה מההסכם כשהוסיפה סטיקר לשמשה האחורית, ונתבעה ע"י פורשה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
פורשה סייעה ללאדה בפיתוח מנוע הסאמרה שהוצגה ב 84', ואכן מנוע הסאמרה דמה למנוע האיביזה.

הרבה כבוד פורשה לא הרוויחו, אבל כסף כן.

מנוע האיביזה\רונדה\מאלאגה פותח ע"י פורשה לפי מפרט מדוייק שהעבירו להם הספרדים.

סה"כ הם היו מנועים טובים מאד, גם אם ספורטיביות היתה מהם והלאה.

פורשה קיבלו תמלוגים בסך 2 DM עבור כל מכונית שיוצרה, אך סיאט חרגה מההסכם כשהוסיפה סטיקר לשמשה האחורית, ונתבעה ע"י פורשה.

איזה סטיקר בדיוק? שיש ברכב מנוע פורש?

פורסם
איזה סטיקר בדיוק? שיש ברכב מנוע פורש?

אכן..

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...