Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע של פורשה בסיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא הרכב שלי, לקחתי תמונה מהאינטרנט, אבל הוא זהה בדיוק. הסיאט קורדובה שלי שנת 1999.

מישהו ראה את המנוע שלי ואמר שהוא של פורשה.

צר לי לבשר לך, אבל המנוע שלך הוא לא פורשה ומי שהסתכל ואמר כניראה התבלבל, אבל יש לך מנוע מאוד מוצלח של פולקסווגן. המנוע של האיביזה הישנה היה עשוי בשיתוף פורשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ככה נראה המנוע של "פורשה" בסיאט:

8sp.jpg

זה ממש לא מה שיש אצלך בקורדובה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם הסיאט מלאגה למי שמכיר היו את המנועים האלה היה לנו אחת לפני 10 שנים בערך .

כולם יודעים שיש טיפה בים אבל רק מעטים יודעים שבכל טיפה יש ים

פורסם
מלאגה היתה הגירסה של הסדאן (הפחות מוכרת וידועה) לאיביזה. שתיהן חלקו מנועים דומים (1.2/1.5).

המאלאגה היתה גרסת הסדאן לרונדה ולא לאיביזה.

הרונדה פותחה כהעתק של הפיאט ריתמו. לגירסת הסדאן של הריתמו קראו רגאטה. הרונדה היההת התעתיק של הריתמו אבל עם שינויי עיצוב, וכמובן שסיאט פיתחה גירסת סדאן - והיא המאלאגה. סה"כ אוטו חביב לזמנו. (בדיוק כמו הגרסאות של אוסטין - אוסטין פיתחה גירסת סדאן למאסטרו, וקראה לה מונטגו - כולן התחרו על ליבו של מר ישראלי עם מנוע 1300 וגיר ידני.)

...לא עושים היום כאלה מכוניות, תודה לאל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...