Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם אני מתחרה כבר בקבוצה עם ג'רמי, בידרמן ועוד עובד מהיר מהמסלול, אבל, לצערי מירוץ שאמור היה להתקיים היום נדחה עקב מחסור בקבוצות מתחרות-נדחה ליום שישי הבא, שעה סופית עדיין אין, מדובר על 1230-1330.

מי שלא יודע מהו מירוץ הסיבולת עדיף לו שלא ינסה להקים קבוצה כי זה ממש מיותר.

זמן המירוץ 75 דק'- מוקדמות 12 דק' שני נהגים מינימום נוהגים במוקדמות.

עצירה ב38 דקות המירוץ לתדלוק והחלפת קארטים בסדר עולה (קבוצה שהייתה ב1 תעבור לקארט 2 וכן הלאה), שופט המירוץ- טימו הירבי.

נהגים שעברו בעלי ניסיון/הכשרה בקארטינג שמעונינים להקים קבוצה מהפורום מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית או לבנות קבוצה בעצמם וליצור קשר עם המסלול. לא חסרים פה נהגים טובים (ערנ'ס, דניג', אויביי ועוד) בקארטינג.

למי שרוצה לשאול שאלות הטלפון שלי זמין.

058757864.

פרטים נוספים ניתן למצוא כאן:

http://www.gokart.co.il

http://www.ika.co.il

ערב טוב.

זורע.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

חבל שלא היתה הודעה מוקדמת על קיום המרוץ, אני קצת מחוץ לעניינים בזמן האחרון.

תודה - אני שוקל לארגן משהו ..

דני G.

פורסם

וכי למה אתה מחוץ לעניינים? המירוץ בחריש היה מדהים, לצערי העמותה גבתה 300 ש"ח להשתתפות ולכן לא יכולתי להרשות לעצמי להשתתף . לקחתי אימון ב50 ש"ח ומאוד מאוד נהניתי, גם מהספין לתוך הדשא.

בקשר לסיבולת- יש להרשם ולשלם עד יום שלישי הקרוב, באם לא ירשמו 5 קבוצות לפחות- לא יתקיים המירוץ.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...