Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסלה בארץ? הלוואי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העתיד שלנו זה המכונית החשמלית. תחשבו על זה - עולם בלי פיח. מנועים חשמליים זה העתיד.

למרות שברמת העיקרון אני מסכים איתך, נראה לי שכחת מאיפה מגיע החשמל בישראל :wink:

power_station_ascalon.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי מדובר במכונית מאוד לא שגרתית.

כי היא תהיה יקרה מאוד.

כי בפלח השוק המצומצם של מכוניות יוקרה, היא לא עונה על עיקר הקריטריונים הנדרשים של מותג מוכר וגודל פיזי.

אתה שוב טועה בהבנה שלך. זה ככה בכל שרשור שבו אני נתקל בך.

הטסלה היא בגודל של סדרה 5, ונותנת לה פייט בכל הקשור לנוחות, ביצועים (קצת מעל 400 כ"ס), אבזור.

המותג כאן הוא יתרון, מדובר במשהו חדשני שרבים יקנו. לא קבלנים שנוסעים בS קלאס, אבל בעלי המקצועות החופשיים למיניהם שנוסעים כיום בA6 יעמדו בתור. זה מראה על חדשנות ושונות. אנשים במעמד הזה מתים על דברים אינדיבידואלים, ושמחים להתנתק מתדמית הערסים והפושעים של ב.מ.וו\מרצדס (בגלל זה הם קונים אודי).

זה עבד בארה"ב (יש לאוטו הזה רשימת המתנה וטסלה עקפה את תחזיות האנליסטים להכנסות וגם לרווח), וזה יעבוד גם כאן. מתחרה לב.מ.וו 550, ממותג חדשני ונחשק ובחצי מחיר? ידידי, הם ימכרו כאן מאות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לענייות דעתי, הוויכוח הזה מגוחך כשמתיחסים לטכנולוגיה הקיימת. בינתיים כדאי לשים לב למספר נקודות.

-שוק של מכוניות היוקרה בארץ מצומצם כבר בתחילה (וזאת ללא המיסים ההזויים שעומדים להחיל על "מכוניות יוקרה") ולמעט ה"ירקרקות" של הרכב הוא אינו מציע יתרון כלשהו על פני המתחרים המקבילים שלו באותו מחיר.

-בחייך, בוא נתעלם לרגע מכך שהמחיר שנקבת בו הוא דימיוני לחלוטין, ברבע מיליון שקל ניתן לקנות Class C או סדרה 3 שהם רכבים מעט יותר מוכרים, בעלי תשתיות מוכנות ומנוסות (יבואנים/מוסכים) וערך ידוע מראש כייד שנייה. באופן אישי הייתי מעדיף לקנות ב 400 אש"ח Class E.

אאל"ט, לא הייתה טסלה ש"יובאה" לארץ לידי אגסי מ BP?

אם אתה מעדיף סדרה 3 או C קלאס על האוטו הזה, אז אחת משלוש:

1. אתה לא מכיר את הטסלה

2. אתה לא מכיר את הC קלאס

3. אתה לא כשיר לבצע החלטות בעצמך

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
אתה שוב טועה בהבנה שלך. זה ככה בכל שרשור שבו אני נתקל בך.

אני באמת שמח שאתה עוקב אחרי. תעדכן אותי אם יש התפתחויות בהבנה שלי בעתיד.

עד אז, קרא את התגובות של עצמך אלי ולאחרים, ותגלה כמה הם תוקפניות ואגרסיביות ללא סיבה ברורה.

הטסלה היא בגודל של סדרה 5, ונותנת לה פייט בכל הקשור לנוחות, ביצועים (קצת מעל 400 כ"ס), אבזור.

המותג כאן הוא יתרון, מדובר במשהו חדשני שרבים יקנו. לא קבלנים שנוסעים בS קלאס, אבל בעלי המקצועות החופשיים למיניהם שנוסעים כיום בA6 יעמדו בתור. זה מראה על חדשנות ושונות. אנשים במעמד הזה מתים על דברים אינדיבידואלים.

אוקיי, אם אתה אומר. אני לא אחד מאלה שעומדים באיזשהו תור למכוניות כאלה, אז לא מתווכח.

זה עבד בארה"ב (יש לאוטו הזה רשימת המתנה וטסלה עקפה את תחזיות האנליסטים להכנסות וגם לרווח), וזה יעבוד גם כאן. מתחרה לב.מ.וו 550, ממותג חדשני ונחשק ובחצי מחיר? ידידי, הם ימכרו כאן מאות.

עד כה, בארה"ב טסלה מסרה קצת פחות מ5000 מכוניות מודל S. לא מספר שיש בו כדי לרוץ לספר לחבר'ה.

מובן שהנתון הזה לא מרמז דבר וחצי דבר על עתידה של טסלה בישראל.

אני מאוד אשמח לראות אנשים מעדיפים רכב "נקי" ומתקדם ע"פ עוד A6. אז אני מקווה שהתחזית שלי שגויה.

אתה יודע מה, במחשבה שניה אני מעדכן את התחזית: לא מסירות של בודדות, אלא של עשרות בודדות.

עכשיו מרוצה?

עדיין, זה לא משהו שמדגדג לאיזשהו יבואן את קצה הציפורן (מזה התחלנו את הכל), וכל זה בהנחה שהרכב אכן יעלה כמו שנאמר.

בתגובה לתגובתך שמתחתיי, סתם כדי לקצר את השרשור ולהקל על הקריאה:

גם הטסלה לא עולה 350K ש"ח. זו הערכה גסה של הכתב שפרסם את הכתבה ותו לא.

פורסם

וסתם בשביל הקטע, תראו מה מודל S עושה לדודג' וייפר בתאוצה לרבע מייל:

VLCdP6sMN9k דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ולב.מ.וו M5:

vvHTN0Yi1t4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ולE63AMG:

xYwSiLTcF0Q דרך יוטיוב

ושוב, אני מזכיר לכם, תא נוסעים ברמה של מכונית סאלון גרמנית, מימדים של סדרה 5, ומחיר של 350 אלף שקל. ואין הוצאות דלק.

וזה תא הנוסעים:

2012-Tesla-Model-S-interior.jpg

לעומת A6:

ag_12a6_int.JPG

רק שהA6 לא נותנת בראש לדודג' וייפר ברבע מייל. והיא גם לא חשמלית. והיא לא עולה 350 אלף שקל.

והA6 לא נראית ככה:

01-2012-tesla-model-s-fd-1347336745.jpg

אלא ככה:

2013-Audi-A6-Diesel.jpg

פורסם

רועי אתה צריך לקבל תפקיד במחלקת השיווק של טסלה כשהיא תגיע לארץ , אותי שכנעת.

בכל אופן צריך לראות קורה לשוק היוקרה אחרי שיכנס המס החדש על מכוניות היוקרה...(פלוס העלייה במע"מ, מס הכנסה וכל שאר הדברים שישפיעו על הכיס של הקונים הפוטנציאליים).

פורסם
העתיד שלנו זה המכונית החשמלית. תחשבו על זה - עולם בלי פיח. מנועים חשמליים זה העתיד.

אולי שלך, אולי של אחרים, אולי של כולם. לא שלי, צ'טער.

גם לא כשמדובר בטסלה, סקסית ומהירה ככל שתהיה.

אגב, הרשו לי להזכיר לכם שהמדובר במוצרים די בוסריים, בעלי רמת אמינות שטרם הוכיחה בשלות ועיכובים רבים במועדי האספקה.

לא הייתי רוצה לראות את פניו של בעל הטסלה כשהוא עומד חסר אונים על השוליים, לבוש באפוד צהוב ומתפדח מול חצי מדינה :oops:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אלוהים אדירים, הפסים האלה באפור נראים כמו חדר המתנה של אורטופד שלא עשה רענון לקליניקה מאז שסיים לימודי רפואה באוניברסיטה העיברית, אי שם באמצע שנות ה 60.

נשבע לך שלסבתא שלי, עליה השלום, היה כזה טפט בשירותים!

2012-Tesla-Model-S-interior.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסוג הדברים שיתכן ואתה מגלה שכתבו עליהם- אל תסתכל בקנקן אלא מה שבתוכו.

או יפה מרחוק - רחוק מיפה...

הפסים של הדש מזכירים לי את החלק העליון של היאריס... אני לא רוצה להאמין שהם נוקשים באותה מידה ומשמיעים צליל חלול.

הגומי (?) בחלל המשתפל מטה גם "מרהיב".

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

המצב אכן השתפר...קצת:wink:

עדיין האאודי...

המסך הענק הזה לא מסנוור? מסיח את הדעת?

עריכה - מצ"ב קישור מומלץ לראות הסרטון. יש קצת על מסך הדרייב-אין הזה...http://www.teslamotors.com/models/features#/interior

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אין לי ספק שהם יצליחו למכור בין 10-20 רכבים בשנה (תלוי במחיר). יש מספיק אנשים עם כסף שיישמחו לצעצוע כזה בחנייה.

פורסם
אם אתה מעדיף סדרה 3 או C קלאס על האוטו הזה, אז אחת משלוש:

1. אתה לא מכיר את הטסלה

2. אתה לא מכיר את הC קלאס

3. אתה לא כשיר לבצע החלטות בעצמך

טעית בשניים מתוך שלוש. תרשה לי להסביר לך זאת שוב:

1. אני לא מכיר את הטסלה אך יש לי מספיק וותק עם ה C קלאס למשל כדי להעדיף רכב שאוכל למכור אחר כך על פני סיכון של רבע מיליון(?) שקל.

2. ה- C350 Sport Sedan מתומחרת נמוך יותר מהטסלה ומציעה לא מעט, האם הייתה מסכן את הסכום הזה על הביצועים העדיפים (במעט) של הטסלה? אני לא.

3. "פתיחות" זה נחמד אבל נחמד יותר שניתן לנסוע מהר לאילת ולבצע אותן ללא צורך בכבל מאריך...

ושוב, אני מזכיר לכם, תא נוסעים ברמה של מכונית סאלון גרמנית, מימדים של סדרה 5, ומחיר של 350 אלף שקל. ואין הוצאות דלק.
אני לא יודע מהיכן שלפת את הנתונים האלה אך הם נשמעים לי רחוקים מהמציאות.

"תא נוסעים ברמה של מכונית סאלון גרמנית". ישבת בתוכה? אתה בטוח כי הוא יחזיק מעמד את אותו מספר שנים שמחזיק תא הנוסעיםבמרצדס/בימר?

"מחיר של 350 אלף שקל"? אני ממש לא חושב כי אתה קרוב למציאות. אם נתבסס על המחירים בחו"ל אז המחיר של הטסלה נמוך ב 10% מה- S קלאס (וגם זה לא תמיד, תלוי דגמים).

"אין הוצאות דלק" זה הורג אותי:-P בוא נאמר שאם הייתי רוכש את ה- S קלאס לשימוש כמונית אז הוצאות דלק היו הדבר האחרון שיטריד אותי.

פורסם

ברשותך, ציטטתי רק את החלקים אליהם אתייחס;

3. "פתיחות" זה נחמד אבל נחמד יותר שניתן לנסוע מהר לאילת ולבצע אותן ללא צורך בכבל מאריך...

"מחיר של 350 אלף שקל"? אני ממש לא חושב כי אתה קרוב למציאות. אם נתבסס על המחירים בחו"ל אז המחיר של הטסלה נמוך ב 10% מה- S קלאס (וגם זה לא תמיד, תלוי דגמים).

"אין הוצאות דלק" זה הורג אותי:-P בוא נאמר שאם הייתי רוכש את ה- S קלאס לשימוש כמונית אז הוצאות דלק היו הדבר האחרון שיטריד אותי.

גם עם הטסלה ניתן לנסוע לאילת. בדיוק כמו שעם הC CLASS תצטרך לעצור בדרך לתדלק, גם עם הטסלה תעצור.

בטסלה פיתחו מערכת טעינה מהירה במיוחד.

בהנחה ונראה איזה שהוא שיתוף פעולה של בטר פלייס עם היבואן (וזה בהחלט דבר צפוי, הרי יש להם פריסה לא קטנה בארץ, ובסופו של יום הם מוכרים חשמל),

אין סיבה שלא תוכל לעצור בדרך בתחנת "דלק" של בטר פלייס "לתדלק" את הטסלה בדרכך לאילת. בלי כבל מאריך.

המחיר בחו"ל לא רלוונטי לישראל. רכבים חשמליים בחו"ל נתונים לאותו משטר מיסוי כמו רכבים בעלי מנוע בעירה סטנדרטי.

בארץ רכב עם מנוע בעירה סטנדרטי מחוייב ב83% מס קניה. רכב חשמלי מחוייב בפחות מ10%. מבין מאיפה מגיע ההבדל?

גם אנשים שקונים S CLASS ב700 אלף שקל לא אוהבים להשאיר 5,000 שקל בחודש על דלק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...