Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים שאלה בקשר למהירות נסיעה בצומת:

למשל בכביש בינעירוני 2 נתיבים לכל כיוון, עם גדר הפרדה מבטון באמצע מותר לנסוע לפי החוק הפשוט 90 קמ"ש,

ותמיד לפני כל רמזור ב 30 מטר בערך הגדר בטון מסתיימת ויורדת לאבן שפה כמו אי תנועה כזה עד הרמזור,

השאלה כאן בקטע הזה של הרמזור מותר עדיין לנסוע 90 או חייבים להוריד ל 80 כי החוק קובע אם אין גדר הפרדה בנויה אז חייבים לנסוע 80,

אז מה דעתכם?

האם המהירות בצומת היא תלויה בכביש או לא?

מה אתם אומרים?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אומר שהמהירות תלויה בתמרור שאחרי הצומת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אבל אני מדבר על כל צומת בכביש ביעירוני רגיל, שאין תמרורים מיוחדים אחרי או לפני הרמזור, לפעמים יש תמרור של 70 או 60 וזה ברור שיש הגבלה, אבל פה מדובר על צומת ללא תמרור הגבלה, וביציאה מהעיר ברמזור היה שלט של סוף קטע כביש עירוני.

אז יש תשובות?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

ההגיון שלי אומר שהמהירות בתוך הצומת אינה שונה ממה שהיה מותר עד לאותה צומת.

כל זה כפוף לכך שאין שילוט אחר.

אם זה לא כך, הרי שמדובר בעיוות.

יותר מכך, ראיתי בזמנו שאלה בנושא בפייסבוק של המשטרה אשר מתשובתה ניתן היה להבין שלא תבוצע אכיפה בגין נהיגה באופן שונה ממה שתארתי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

והלוואי וישימו באמת מצלמה בכל רמזור שיש בכל עיר. אני מוכן להשקיע קצת מאמץ ולוודא שאני נוסע 50 בול ולא 55, רק כדי להוריד מהכביש (או להעניש) את כל מאות הנהגים שחושבים שזה לא אדום אם עוברת פחות מדקה מהרגע שהאור מתחלף.

אני מוכן להקצין ולהיות סופר-קפדן!

מצלמת מהירות מול כל בית ספר/ גן ילדים/ מתנ"ס/ תנועת נוער/ בית אבות ו 2000 ש"ח+10 נקודות+חצי שנה שלילה בפועל למנאיק שחורג מה 35 קמ"ש.

אבל הרבה יותר קל והרבה יותר ריווחי לתקוע את המצלמה באמצע כביש 2 :x

יאללה, לפחות עכשיו יש לנו שילוט התראה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...