Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריסת שלטי "מכמונת מהירות לפניך" - ייתכן שאנו נהפכים למדינה מתוקנת?

bagira
שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לאחרונה לפני כמעט כל מכמונת מהירות באזור חיפה/נתניה/ואדי ערה הציבו שלטי "מכמונת מהירות לפניך"' מין שלט שחור לבן עם מצלמה מימי מתושלח, משהוא בסגנון הזה:

ap48_small.jpg

הייתכן?

המדינה מוותרת על מסחטת המיסים למען (אעלק) בטיחות בדרכים?

בישראל? :shock:

האמת, הופתעתי מאוד לטובה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

זה אמיתי

המשטרה שמה את התמרורים לפני כל המצלמות החדשות (פרויקט א-3)

מצד שני, נהג ממוצע רואה פחות מחצי מהשלטים בצידי הדרך (היה מחקר לפני יובלות)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תאמין לי, זה מהחצי שכולם רואים! :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתכן?

אמן!!

שלט לפני כל ראדר - לו יהי

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בא אני אגלה לך את התשובה האמיתית,

ראשית כמה עובדות

1. את רוב הדוחות מפיקות מצלמות הרמזור

2. רוב הדוחות שמצלמות הרמזור מפיקות הן עבירות מהירות , וכנראה על מהירות נמוכה (אדם נוסע 70 בכביש רואה ירוק , לוחץ קצת עולה ל90 כדי להספיק את הירוק, ועל הדרך אוסף קנס של 250 ש"ח ללא נקודות)

3. בהתחלה חשבו לשים את רוב המצלמות כמצלמות מהירות ואת המיעוט כמצלמות רמזור (מי אמר שזה מיועד לבטיחות)

4. בעקבות המגמה שהתגלתה , כעת שמים את רוב המצלמות כמצלמות רמזור , ומיעוטן כמצלמות מהירות (מרווחים פעמיים, פעם נראים כחותרים לביטחות ולא סתם מסחטת כספים, ובפועל גובים יותר כסף)

5. מחקרים הראו גם שהנהגים הקבועים בכביש לומדים להאט ליד מצלמות מהירות ולהאיץ מיד אח"כ

כעת תבין למה לא אכפת למשטרה "להודיע" על מצלמות המהירות, כי בכל מקרה רוב ההכנסה תבוא ממצלמות הרמזור.

ואהה הדבר החשוב ביותר,

כעת מרשים לרשויות המקומיות לשים את המצלמות רמזור ולגבות את הכסף ,

מה שקורה עם א -3 זה כיתה א לעומת מה שיהיה (כמות הכבישים העירוניים שמותר בהם 50 וכולם נוסעים 70 היא גבוהה )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית כמה עובדות

2. רוב הדוחות שמצלמות הרמזור מפיקות הן עבירות מהירות , וכנראה על מהירות נמוכה (אדם נוסע 70 בכביש רואה ירוק , לוחץ קצת עולה ל90 כדי להספיק את הירוק, ועל הדרך אוסף קנס של 250 ש"ח ללא נקודות)

3. בהתחלה חשבו לשים את רוב המצלמות כמצלמות מהירות ואת המיעוט כמצלמות רמזור (מי אמר שזה מיועד לבטיחות)

4. בעקבות המגמה שהתגלתה , כעת שמים את רוב המצלמות כמצלמות רמזור , ומיעוטן כמצלמות מהירות (מרווחים פעמיים, פעם נראים כחותרים לביטחות ולא סתם מסחטת כספים, ובפועל גובים יותר כסף)

5. מחקרים הראו גם שהנהגים הקבועים בכביש לומדים להאט ליד מצלמות מהירות ולהאיץ מיד אח"כ

כעת תבין למה לא אכפת למשטרה "להודיע" על מצלמות המהירות, כי בכל מקרה רוב ההכנסה תבוא ממצלמות הרמזור.

ואהה הדבר החשוב ביותר,

מה שקורה עם א -3 זה כיתה א לעומת מה שיהיה (כמות הכבישים העירוניים שמותר בהם 50 וכולם נוסעים 70 היא גבוהה )

זו מסחטת כספים.

אם אני לא מספיק לבלום לאדום אבל יודע שאני אקבל קנס אם אעבור בירוק-מה עלי לעשות?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לתכנן מראש ולהתנהג באחריות תחבורתית ולהאט (לפחות ע"י עזיבה חלקית של דוושת הגז) לפני צומת מתוך חשיבה שהאור הירוק שדולק בה כרגע לא ימשך עד שתגיע לחציה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה קורה אם מישהו נוסע במהירות לא חוקית ועובר באדום?הוא חוטף שני קנסות או רק על העבירה החמורה יותר?

זה לא המשביר לצרכן, במשטרת ישראל כן יש "כפל מבצעים".

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא מספיק לבלום לאדום אבל יודע שאני אקבל קנס אם אעבור בירוק-מה עלי לעשות?

יואיל כבודו לנהוג במהירות בה יספיק לבלום במידת הצורך בצומת.

או שתנסה את מזלך בצומת זבוטינסקי פינת היצירה בק. אריה שבפתח תקוה.

בשיא הכנות הנסיונות להוכיח צדקה על פני המצלמות כבר עוברת כל גבול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית כמה עובדות

ואהה הדבר החשוב ביותר,

חצי נחמה, יותר קל להשמר מפני מצלמות מהירות/רמזור בצומת בולט מאשר סתם עמוד אפור באמצע הדרך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצלמת רמזור שהיא גם מצלמת מהירות?

כולן כאלה?

במידה ולא, איפה הן ספציפית?.

יש לך איזה סימוכין למשפט הזה?.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחרונה לפני כמעט כל מכמונת מהירות באזור חיפה/נתניה/ואדי ערה הציבו שלטי "מכמונת מהירות לפניך"' מין שלט שחור לבן עם מצלמה מימי מתושלח, משהוא בסגנון הזה:

ap48_small.jpg

הייתכן?

המדינה מוותרת על מסחטת המיסים למען (אעלק) בטיחות בדרכים?

בישראל? :shock:

האמת, הופתעתי מאוד לטובה!

לא הפכנו למדינה מתוקנת... יש שלטים כאלה עוד משנות ה90 על המצלמות הישנות.

לדוגמא מצומת קסטינה דרומה בכביש 40 יש שלט כזה ולאחריו 2 מצלמות בהפרש של קילומטר לערך.

בנוסף יש שלטים שמזהירים על דברים בסגנון כמו "איזור אכיפה מוגבר" וכו.

(רמז, ככה אפשר לטעון שהמצלמות הן לא מסחטה של כסף :twisted: )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...