Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נדלקה לי נורה "בדוק מנוע" במכונית - בדקתי שמן ומים ושמתי לב שהיה חסר לי כליטר מים. ואז כבתה הנורה.

לאחר יומיים נדלקה לי שוב הנורה ובדקתי שוב מים ולא היה חסר. פניתי למוסך כללי ובאמצעות סריקה עם המחשב אמר שמדובר בחיישן נקישות.

לאחר שיצאתי מהמוסך הנורה כבתה אך כשהדלקתי את הרכב שוב הנורה נדלקה.

כשנסעתי בכביש מהיר פתאום שמתי לב שהמזגן לא מקרר וששעון המים נמצא בטמפרטורה גבוהה. מייד עצרתי את הרכב וראיתי שהמאווררים לא עובדים. הזמנתי גרר .

נמצא שהיה חסר הרבה מים כ-2 ליטרים. והמאווררים עובדים.

שאלתי האם יש קשר בין חיישן הנקישות לטמפרטורת המים?

מה עושה חיישן הנקישות? כמה עולה להחליף אותו? ומה קורה אם לא מחליפים? האם הוא נחוץ?

תודה

פורסם

ככל הנראה אין קשר.

רק מה, יש קשר ישיר בין שימוש במים רגילים (במקום נוזל קירור יעודי) לנזקים במערכת קירור, - מה שיכול לגרום להתחממות הרכב.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אבל אם יש בעיה ברדיטור אני לא רוצה לשים מים ירוקים שתכף ישפכו

מה לגבי החיישן?

מה הוא תורם לרכב?

ומה עלות החלפתו?

פורסם
אבל אם יש בעיה ברדיאטור אני לא רוצה לשים מים ירוקים שתכף ישפכו

מה לגבי החיישן? אין קשר לחיישן נקישות, ולהדלקת, נורת בדוק מנוע!

מה הוא תורם לרכב? חיישן נקישות כשמו כן הוא, תפקידו למנוע נקישות צלצולים במנוע, בעת מאמץ יתר או בגלל התחממות יתר של המנוע שגורמת לצלצולים, מטרתך לטיפול בסימפטום, ולא בהשלכות שלו !

ומה עלות החלפתו? לא אקטואלי, ואין טעם לחפש את המטבע מתחת לפנס![/quote ]לא ברור לי מדוע אתה מנסה לחסוך 80 עד 120 שקל בערך על מי קירור, ומעדיף להחליף חלפים לא נחוצים ולא קשורים לבעייה !!

טפ0ל תחילה בהקדם האפשרי בנזילה, ממשאבת המים או מהרדיאטור\ ואל תחמיר את הבעייה, בשימוש במי ברז.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...