Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

POLO GTI 2008,

הגומיות במשולשים הקדמיים נגמרו,

הבנתי שזה נפוץ בדגם שלי,

מחפש המלצה לסט קדמי.

הבנתי שאין הרבה איפה להשיג בארץ.

נבדק אצל "כתום" אך אין לו במלאי וייקח כמה חודשים להגיע.

ככל הנראה אותם גומיות יושבות על הקופרה.

תודה מראש:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

גם אני פעם ניסיתי את "כתום", גם אומר לי אין במלאי ולא יהיה עוד כמה חודשים, וכאשר שאלתי מחיר כדי לדעת עם שווה לי לחכות הזמנה מאצלו או להזמין לבד מחו"ל, המחיר שהוא נתן לי נפתחו לי העיניים, אצלו שתי תותבים שהייתי צריך עולות 550 ש"ח, ובאיביי עולה סט בדיוק 120 ש"ח ללא משלוח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תנסה איביי או פאוורפלקס.

אני קיבלתי שבוע שעבר קיט קומפלט למשולשים , כל הגומיות, עלה לי 650 ש"ח כולל משלוח

בארץ בדקתי אצל סדנא, רצו אלפייה.

חסכתי לעצמי 350 ש"ח כמו כלום, ולפיאט קופה שלי נראה לי יותר קשה להשיג דברים כאלה של אפטרמרקט.

יעזור לך מאוד אם תברר בוודאות איזה עוד משולשים מהקונצרן בעלי אותם תותבים

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מהיכן הזמנת?

קיט של פאוורפלקס מאיביי יוצא 70 שקל זול יותר מהמחיר שמצאתי פה (500 שקל).

איך אפשר לבדוק חוץ?יש אתר כלשהוא עם נתונים כאלה?

בדקתי באתר של פאוורפלקס והמחיר הוא 200 שקל לסט שכאן דורשים 500.

דרך מי כדאי לבצע משלוח במידה והם לא שולחים לארץ?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ממליץ מאוד על התותבים של כתום (סופרפרו).

אמנם דרכו הזמנתי זוג תותבים של המוט מייצב וחובק הגה (אל תשאלו כמה זמן לקח לזה להגיע:lol: ) אבל כל השאר הזמנתי מחו"ל ואני מאוד מאוד מרוצה מהם.

אם אתה רוצה פאוורפלקס תנסה לבדוק עם פיט סטופ, יש להם מחירים טובים.

אם אתה רוצה להזמין מחו"ל, איביי לדעתי יהיה הכי קל.

פורסם

פיט סטופ לא מחזיק.

כמו שאמרתי מאיביי יוצא הפרש זניח לעומת הארץ.

לכתום אין כרגע וכבר הבנתי כמה זמן ייקח להם להגיע:shock:.

בכל אופן גם המחיר שלהם יקר.

אני כרגע מחכה לתשובה מפאוורפלקס לגבי אפשרות הזמנה ישירה מהאתר שלהם.

פורסם

בוקסות למשולשים , בוקסות זרועות הגה וכו' , אלה דברים שלא נעצרים במכס בגלל שזה קשור לבטיחות הרכב ומתלים?

פורסם

לפי האתר של המכס החלקים המיועדים לתהליך שחרור מהיר הם:

*תותב גומי ומתכת

*מיסביים

*מחזירי שמן

*מגיני אבק

נדמה לי שזה נכנס לאחד הקטגוריות האלו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
פיט סטופ לא מחזיק.

כמו שאמרתי מאיביי יוצא הפרש זניח לעומת הארץ.

לכתום אין כרגע וכבר הבנתי כמה זמן ייקח להם להגיע:shock:.

בכל אופן גם המחיר שלהם יקר.

אני כרגע מחכה לתשובה מפאוורפלקס לגבי אפשרות הזמנה ישירה מהאתר שלהם.

פיט סטופ אמרו לך שהם לא מחזיקים? נשמע לי תמוה, אולי הם התכוונו שאין גרגע במלאי.

התותבים שלי נשלחו מגרמניה בדואר רגיל והייתי רק צריך לקבל את החבילה בדואר. מה שכן, לקח לזה איזה חודש וחצי עד שזה הגיע.

גם חברים הזמינו מאיביי תותבים ולא נעצר להם במכס, קשה לי להאמין שחלקים כאלו יעצרו במכס אבל במדינה שלנו הכל יכול להיות.

לפני שאתה מזמין תעשה חישוב כמה משתלם זה יוצא לך אחרי משלוח, מיסים וכל המסביב.

פורסם

לפותח אשכול.

גם אני כמוך עברתי את כל התהליך מא' ועד ת'.

יצרתי איתם קשר לפני תקופה, הם אמרו לי שאני יפנה ליבואן שלהם בארץ,*** *** (החלטתי לצנזר כי אני לא מעוניין לפגוע למישהו בעסק, מי שרוצה אפשר בפרטי)

יצרתי קשר איתם, והמחיר שקיבלתי היה 950ש"ח לפני מעמ, שזה בערך 1110 ש"ח.

דרך האתר של פאוורפלקס אתה יכול לראות את המקטים של התותבים שאתה מחפש, הכנסתי את הנתונים לאיביי, והופל'ה קפצו לי קיטים למכירה באיביי.

הזמנתי 2 סטים, גומיות קדמיות למשולש ואחוריות, מחיר שלהם? 640 ומשהו ש"ח.

עכשיו, מכל ה 640 ש"ח האלה אתה רוצה להגיד לי שהמפעל לא מרוויח? המוכרים וכל מי שמעורב לא מרוויח? בקיצור אז הם חברה כזו עושה רווח על 640 ש"ח אחרי הכל, ובארץ אתה מקבל מחיר כמעט פי 2!! אז כמה אפשר להיות חז*רים????

תתפלא לשמוע אבל המשלוח הגיע לי תוך שבוע

הנה מה שהגיע לי:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

טוב הזמנתי מאיביי יצא 330 שקל במקום 500.

מסכים אתך לגבי החזירות!

אם זה המחיר שעלה לי ליבואן כאן זה בטוח לא עולה יותר מ-300.:evil:

פורסם

אם עוד לא התקנת אותם (לפי מה שהבנתי הזמנת רגילות), יש לי למכירה בוקסות של פאוורפלקס מפוליאוריטן לקופרה\GTI.

אין לי נסיון איתם על הרכב הזה דווקא, אבל מנסיון על הרכב שלי השיפור הוא משמעותי.

BMW E30 325i Coupe

• תוכן חדש...