Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם? (נתן זהבי מפציץ).

IRON-MAN
שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נשמע לי מבוים לצורך העלת רייטינג. אני לא מאמין שיש אנשים מספיק דביליים, שגם אם מאמינים באמת בשטויות כאלה, יתקשרו לספר את זה לתוכנית ברדיו (ועוד התוכנית הזאת).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא סובל את האיש הזה. כל הרייטינג שלו מושג ע״י התנהגות דוחה ושפה מטונפת

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא סובל את האיש הזה. כל הרייטינג שלו מושג ע״י התנהגות דוחה ושפה מטונפת

+1

בנאדם מגעיל.

בניגוד אליכם אני מעריץ את האיש על כך שהוא בוחר להוקיא ולהוכיח את כל בני הבליעל שחוטאים. אנשים שמנצלים מסכנים לטובת עשיית הון פרטי, באבות שמוכרים אל אלוהים בצורה כזו או אחרת, קדושים שמבטיחים כרטיס כניסה VIP לגן עדן או פוליטיקאים ואנשים אחרים שמתנהגים בצורה לא ראויה למעמדם או שהם פשוט מושחטים.

הנה אחד השידורים שלו שגרמו לי להזיל דמעה והוא לא היחידי.

http://www.103.fm/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=FFLKLE&c41t4nzVQ=EM

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להוית שזה סתם מזוייף, כדי להתריס.

גם אם לא - נתן זהבי הוא בהמה גסה ולא משנה נגד מי או נגד מה הוא נלחם.

גם כשאתה כועס ורוצה לבקר, אפשר לעשות את זה ברמה קצת יותר גבוהה ממה שהוא בוחר לעשות.

בכל מקרה, לי התוכנית שלו תמיד נשמעה כמו איזה רעש רקע המיועד ל-"פרלמנטים" סטייל הפרלמנט של שאולי מארץ נהדרת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...