Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג פרטי - האם משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי איזו הצעה ללסינג פרטי - מזאדה 2 דינמיק, דגם 2013, 0 ק"מ ב 1050 שקל לחודש + 350 שקל עבור ביטוח וטיפולים.

כאשר העסקה היא ל 30 חודשים, ואת הרכב כמובן צריך להחזיר בסיום התקופה.

מצד אחד יש אחריות יבואן, אך מצד שני יש איזו הגבלה בחריגת ק"מ (לא יודע כמה, עוד לא ירדתי לסוף כל הפרטים) ובנוסף אם ישנם נזקים זה גם בעיה.

מה אתם אומרים בגדול על המבצע ועל ליסינג פרטי בכלל?

רוב הנסיעות שלי הם דווקא בעיר, ופחות מחוץ לעיר.

פורסם

לדעתי זה משתלם. כמובן שצריך לקרוא את כל השורות התחתונות אבל בגדול נראה לי שווה.

תעשה חישוב - כמה הרכב עולה חדש על הכביש? כמה היא שווה אחרי שלושים חודש? בערך פחות 31,500 ש"ח?

זו דעתי.

פורסם

אז זהו, זה נשמע משתלם - כי המחיר לרכב כזה הוא גבוה ממה שיוצא לשלם בפועל.

אבל -

1. מחזירים אותו כמובן בתום התקופה.

2. עניין הק"מ קצת אולי בעייתי, אבל אפשר להסתדר.

3. הדבר הבעייתי יותר זו ה"בדיקה" ברגע החזרת הרכב, שם יכולים לדפוק אותך בכל מיני דברים ו"פגמים" כדי לקחת ממך עוד קצת כסף.

נראה לי מעט מרתיע.

פורסם

שים לב שמדובר גם ברכב שנחשב לבזבזן דלק לא קטן, מה שיוסיף לך להוצאות החודשיות לא מעט לעומת רכב חסכוני יותר, או ידני (שלא יציעו לך בליסינג פרטי סביר להניח)

• תוכן חדש...