Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזעה בכפות הידיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה דבר כרוני אצלי, זה לא ממש מפריע לי בחיי היום יום, בעיקר עוזר לי להמנע מללחוץ ידיים לאנשים שאני לא אוהב.

אבל זה כן (מאד) מפריע לי כשאני על המחשב ותוך חצי דקה כל העכבר רטוב ומגעיל, וגם מפריע כשאני מתעסק בסמארקפון מכיוון שהוא מחליק מהיד ולא מגיב טוב ללחיצות כשהמסך רטוב. וגם בעבודות שדורשות דיוק בידיים, וממילא אני עם ידיים שמאליות אז זה לא עוזר ממש- ברצינות, קשה אפילו להחזיק פלייר.

אני כמובן לא מעוניין בפתרונות כמו ניתוחים או בוטוקס, אבל אני כן רוצה לדעת אם יש משהו שיכול להקל עליי את העצבים מלבד מגבת בקרבת המקום.

תודה רבה :)

פורסם

דווקא נשמע כאילו זה מאוד מפריע לך. ראשית כל תתייעץ עם רופא עור, אני לא יודע אם קיימת אלטרנטיבה לא פולשנית לפתרון הבעיה אבל הוא אמור להיות מעודכן.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בדומה לפותח השרשור, אני סובל מהזעה כרונית בכפות הידיים עוד מילדות. לתגובות של "אחי, אתה רטוב..." לאחר לחיצת ידיים כבר התרגלתי.

אבי סבל בדיוק מאותו הדבר, רק שלדבריו, זמן קצר לאחר החתונה זה עבר מעצמו. מאחר ואני לא בכיוון של חתונה לבינתיים, צריך למצוא פתרונות יעילים אחרים. :wink:

על ניתוח אני מוותר בשל סבירות גבוהה מאוד להזעה המפצה, כפי שצויין כאן ; ממש לא מתאים לי להתחיל לנטוף מהגבות או עקב שמאל.

בישיבה על המחשב - אני מכוון מאוורר 16" על עמוד לאיזור המקלדת/עכבר, גם בחורף, וזה עובד יופי. ברכב אני מכוון את תריסי המזגן לאיזור כפות הידיים, עובד קצת פחות יופי.

אמתין עד גיל 35 ככה ואם זה לא יעבור מעצמו, אשקול את נפלאות הרפואה.

פורסם

אני אכן לא מעוניין בתופעת הלוואי של ניתוחים- לא מתחשק לי להתחיל להזיע ממקומות אחרים- ידיים זה לא כל כך נורא אל מול שאר האופציות. אני חושב שאופציה של מחלת לב היא דיי מוקדמת בשבילי- אני צעיר. אבל בנוגע לבעיית נשימה- אולי היות וכשהייתי קטן ממש סבלתי מאסטמה נשאר משהו, נבדוק את זה. בכל מקרה הדבר הנכון לעשות הוא להתייעץ עם רופא ואני כמובן הולך לעשות את זה. תודה רבה לכולם !

פורסם

מום מולד בלב אינו תלוי גיל. לא חסרים מקרים של אנשים ש"חטפו" בגיל צעיר מאוד, כולל ספורטאים.

בכל מקרה- אם קיבלת את העצה, אז קטונתי מלהוסיף.

פורסם
יש מכישרים שמטפלים בזה ע"י העברת זרם נמוך באזור המזיע.

חפש מידע על Drionic ו Hidrex.

+1

א-ב-ל אם אתה בעניין של מכשירים כאלה כדאי לך לעשות מחקר טוב טוב. יש פורומים של זה עם אנשים שקנו ונותנים דיווחים ותוצאות.

הדריוניק נחשב צעצוע, לעומת זאת ההידרקס(שאגב יש לי), נחשב הדבר האמיתי.

אבל שתדע, שטיפול בבעיה בשיטה זו מצריך הרבה מאוד כוח רצון והתמדה.

אם יש שאלות תרגיש חופשי.

• תוכן חדש...