Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יופי של תיזמון, כשאני יוצא עם הילדים למדורה הרכב מחליט שמדורה זה מלכלך ומיותר.

בקיצור - כאשר אני מכניס את המפתח ומסובב, כל הנורות נדלקות ולאחר כמה שניות חלקם נכבות (כרגיל).

אבל כאשר אני נותן את הדחיפה האחרונה לשלב ההנעה, יש רעש של התחלת הנעה למשך שניה או פחות, וזה נשמע ממש עייף.

יש לי שירות גרירה וחילוץ כחלק מהביטוח אז אני אזמין אותם מחר בבוקר (כי אם לא מניע וצריך לגרור, לצערי רון לא עובד 24 שעות 8) ).

אם מישהו יודע תשובה לגבי אחת מהשאלות, אני אשמח מאוד:

1. שירות גרירה כולל גם גרירה לעיר אחרת? (אני בירושלים ורון - לא)

2. לפי התיאור למעלה, יכול להיות מצבר? אלטרנטור שלא מטעין כמה זמן?

אני מנחש שזה לא סטרטר כי יש התחלת הנעה, ואני מקווה שזה לא מנוע כי אין לי כסף לזה :shock:

תודה לעוזרים (וגם לאלו שרק נכנסו להשתתף)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשמע עייף אמרת. אולי מצבר?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• ספונסר פורום
פורסם

אני חושב שמדובר במצבר חלש .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
טוב, למזלי - שניכם צודקים.

"רק" מצבר, הטעינה בסדר (מזל שיש ביטוח מקיף עם שירותי דרך 8) ).

חתיכת מצבר יש לרכב הזה, 1200 שקל (לפני הנחה).

איזה מצבר התקינו ברכב במחיר הזה ? מצבר של רכב מסחרי/משאית...

איזה כייף לי :)

פורסם

כתבתי בכותרת: פאסאט 2004.

ראיתי בזאפ (סתם כדוגמא) שמחירי מצברים נעים בין 500 שקל ל-1200.

לתומי חשבתי שמצבר שנפ ב-800 ש"ח (זה המחיר ששילמתי) זה סביר.

למצבר 18 חודשי אחריות (קרוב לוודאי זה יתקלקל קצת או הרבה אחרי זה).

אני טועה?

פורסם
תיכת מצבר יש לרכב הזה, 1200 שקל (לפני הנחה).

לא יכול להיות שזה המחיר.

אני מאמין שהמצבר אצלי יותר יקר (פאסאט 2005 למנוע V6) ושילמתי עליו 500ש"ח (בערך, אני לא זוכר את הסכום המדויק)

מצבר "יבש" ללא טיפול של חברת STARTUP אם אני זוכר נכון.

לפי מה שמופיע על המצבר הוא מיוצר באותו המקום כמו ה-VARTA (אך כנראה פחות איכותי).

נקנה כמעט לפני שנה.

אתה מאזור הצפון ?

פורסם

יכול להיות שזה המחיר במקרה שהרכב הוא דיזל(TDI), ברכבי דיזל המצברים גדולים משמעותית מהמצברים ברכבי הבנזין.

לדוגמא לי יש גם פאסאט 2004 TDI ולפני חצי שנה החלפתי מצבר בעלות של 800 ש"ח כאשר מחיר המחירון שלו הוא בסביבות 1200 ש"ח - הנתונים של המצבר(בדיוק מה שצריך להיות ברכב עפ"י היצרן) 80AH של varta.

• תוכן חדש...