Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חישן map בסיאט איביזה 1.6 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר ענו לך, פרק בית פילטר בצד שמאל על הסעפת יניקה ממוקם החיישן בעל קונקטור 4 פינים מחובר בשני ברגים. אגב בתוך החיישן ממוקם חיישן טמפרטורת אוויר יניקה. צלם את אזור הבית מצערת והסעפת לסימון מדוייק.

פורסם

חיפשתי איכן שצינו , פרקתי את המצערת לגורמים , ואת המנוע שמחובר אליה , עדין לא מצאתי שום חישן ..

אודה אם תוכלו לציין איכן זה , צרפתי תמונה מדויקת של המצערת .

תודה

IMG_20130427_151903.jpg

פורסם

זה לא על המצערת אלא על הסעפת, בראש התמונה שהעלת רואים את הקונקטור שמתחבר לחיישן שמחובר בשני ברגים לסעפת , חוטים צהוב לבן ירוק.

פורסם

האם אתה מתכון למה שסימניתי בעיגול אדום , ואם כן

בכדי לפרק אותו להחלפה , אני צריך לפרק את כל החלקים שמסומנים בעגול כחול , או שאפשר גם בלי ?

תודה .

IMG_20130427_151903.jpg

פורסם

ברוך השם :-D

אם אתה מתכוון לפרק את החיישן תבדוק את מצב האטם לאחר הפירוק ובמקרה שהאטם קרוע/ייבש/סדקים תחליף אותו בחדש.

איזה כייף לי :)

פורסם

כשמסבירים לי לאט אני מבין מהר...

החישן נבדק והוא תקין ...

מה עוד יכול לגרום לרכב להבין שהוא צריך לפתוח יותר את המצערת כשאני מפעיל מזגן ....?

אולי זה קשור למגביר טורים ? אם יש לי בכלל ואם כן איכן הוא נמצא .

ואם לא מה עוד יכולה להיות הבעיה ?

תודה .

פורסם

החישן נבדק והוא תקין ...

מה עוד יכול לגרום לרכב להבין שהוא צריך לפתוח יותר את המצערת כשאני מפעיל מזגן ....?

תודה .

אני מציע שתציג קודם את הבעיה ברכב ואח"כ תקבל ייעוץ.

מנוע עם מצערת חשמלית לא זקוק למייצב סיבובי סרק.

פורסם
כמדומני בשנתונים האלה כול רכבי VAG היו עם כבל גז לכן גם ברכב של פותח האשכול קיים כבל גז.

כנראה שאתה צודק כי באמת אין חיישן מצב דוושה ברכב הזה, בכל מקרה טיפלתי לא מזמן בסיאט לאון 2000 שדווקא לא היה לה כבל גז.

פורסם

אז ככה , הרכב בתחילת נסיעה רועד אם אני לא לוחץ על הגז , לאחר זמן מה הוא מסתדר ומפסיק את הרעידות.

אך אם אני מפעיל מזגן הוא שוב רועד ואם אני לוחץ על הגז ומשחרר בצורה מהירה הרכב נכבה .

למצערת עשיתי ניקוי יסודי עזר מעט , לא מצאתי איזה צינורית קרוע או לא תקינה .

מה יכולה להיות הבעיה ?

פורסם

אני מהמר על חיישן מצב מצערת\בקרת סרק (מנוע מצערת) אבל ההימור שלי לא שווה כלום,

חבר סורק תקלות שיוציא לך קוד תקלה אל תלך סחור סחור.

פורסם

החישן נבדק והוא תקין ...

תודה .

מי שמחליט האם לעלות את סל"ד המנוע הינו מחשב ניהול הצתה/הזרקה שמקבל מידע ממספר חיישנים ולאחר ניתוח הפרמטרים הוא מעלה את הסל"ד או מוריד אותו לערכים קבועים מראש

לדוגמא:

אם מתח המצבר נמוך מידי המחשב מעלה את הסל"ד ל-900 סיבובים לדקה.

עם הפעלת המזגן הסל"ד צריך לעלות ל-900 סיבובים לדקה.

סל"ד רגיל הוא בסביבות 825-850 סיבובים לדקה.

אין מנוס אלא לבצע איבחון ממוחשב לרכב.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...