Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי בתשובה לשאלה הקודמת:

בית משפט- ממתינים 60 יום.

משפט שדה - מגיעים כמה חברה ססגוניים, כשהדייר בעבודה, מחליפים צילינדר ומפנים את החפצים דרך החלון בסלון או דרך הדלת תלוי בחיבתך לשוכר.

לדעתי שוכר שכזה הוא שווה ערך לפורץ, קיים בארץ זלזול עצום במושג השטחים הפרטיים, חניות, דירות וגם חפצים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

יש מסלול מהיר ל"תביעה לפינוי מושכר".

http://www.lawguide.co.il/articles/315/%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9A-%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%99-%D7%93%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8_7312/

זו תביעה שעניינה הפינוי בלבד ולא פיצוי כספי, והיא אמורה להיות הליך זריז.

את התביעה הכספית עבור חוב שכ"ד ונזקים נוספים - אתה מגיש בנפרד והיא תידון בנפרד כנראה במועד מאוחר יותר (במידה ויש צורך בכלל - אם יש לך צ'ק ביטחון או צ'קים של שכר דירה שחזרו אז ניתן להגיש אותם ישירות להוצל"פ)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תלוי בתשובה לשאלה הקודמת:

בית משפט- ממתינים 60 יום.

משפט שדה - מגיעים כמה חברה ססגוניים, כשהדייר בעבודה, מחליפים צילינדר ומפנים את החפצים דרך החלון בסלון או דרך הדלת תלוי בחיבתך לשוכר.

לדעתי שוכר שכזה הוא שווה ערך לפורץ, קיים בארץ זלזול עצום במושג השטחים הפרטיים, חניות, דירות וגם חפצים.

לידיעה כללית: המסלול של משפט שדה לא מוכר על ידי החוק בארץ ומהווה עבירה פלילית!

פורסם

טוס לעורך דין כמה שיותר מהר. יש לך פרק זמן די קצר שבו אתה יכול לפנות אפילו בכוח. אני לא יודע מה הפרוצדורה המדוייקת אבל עורך דין מתמחה בתחום יעזור לך לעשןת את זה לפני שהוא הופך לדייר מוגן שאתה צריך תהליך ארוך מאוד עד הפינוי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

30 הימים שבהם ניתן להפעיל כח סביר מתייחסים לפולש ולא לשוכר, שנחשב כמחזיק בנכס.

אין כל אפשרות להוציא שוכר בכוח פיזי, בין אם עבר יום ובין אם עברו שנתיים. אם כן תבחר להוציא אותו בכוח, תהיה בטוח שתלונה שלו במשטרה תזכה להתייחסות (ואני אומר זאת, למרות שכמו כל אחד, גם אני הייתי רוצה לסדר את כל הציוד שלו בחניה עם פתק לבבי לאלטע-זאכן השכונתי).

כפי שכבר נמסר לך, אתה יכול להגיש תביעה לפינוי מושכר, ובנפרד - לתבוע נזקים (או לממש בטוחות כלשהן, אם ניתנו).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

חוקי לא חוקי,זה לא מעניין קח כמה אנשים ותוציא אותו.

אני לא מאמין שהוא יגיש תלונה ואם כן תכחיש הכול ותחליף על הדרך צלינדר שלא יוכל להיכנס.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
זה די דופק את החישוב שהצגת פה.
לא נכון, זה לא היחיד שיש לי ב"ה, בכל דבר יכול לקרות הפסדים גם, השאלה מה אחוזים, תעשו סקר לבד ותראה שזה 1/20 שזה 5% וגם ב5% האלה בסופו של דבר רובם מקבלים הכסף שלהם בחזרה +רבית והצמדה+ פיצויים.

בהצלחה ועדיין ממליץ לכולם.

ואם אתה רוצה להמשיך בדיון, בכיף כי יש לי מה להוסיף אבל עדיף להמשיך שם, כדי לא להעביר פה את הנושא.

פורסם

מניסיון משפחתי, רק משפט שדה עובד וגם עובד בהצלחה דרך אגב.

כמו שאמרו החוק או חוסר החוק הולך לשני הכיוונים.

לאחר שאתה מעיף את הדברים אם הוא חוזר ופורץ לדירה בשנית תזעיק את המשטרה שיש פורץ בדירה שלך ותחזיק נסח טאבו או משהו שהוא נייר ממשלתי שמראה שאתה בעל הנכס כי השוטר ישאל.

במקרה שלנו הוא פרץ מספר פעמים חזרה פנימה עד לקריאה משטרה שאז הוא הפסיק להעיז לחזור פנימה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
חוקי לא חוקי,זה לא מעניין קח כמה אנשים ותוציא אותו.

אני לא מאמין שהוא יגיש תלונה ואם כן תכחיש הכול ותחליף על הדרך צלינדר שלא יוכל להיכנס.

הניסיון המשפחתי שלנו מראה בדיוק ההפך.

קרוב משפחה השכיר דירה למישהי יחסית מבוגרת. בחודש הראשון התקשרה אמרה שלא יפקיד את הצ'ק בתירוץ כלשהו. חודש שני אותו הדבר, כנ"ל בחודש השלישי. הקרוב משפחה גם כן בן אדם מבוגר וחרדי. מתוך טוב לב ודאגה למצבה של האישה החליט לחכות ולתת לה זמן. ראה שזה לא מתקדם והיא לא משלמת אחרי 4 חודשים, פנה לאחיו. פנו ביחד לעורכת דין. הוגשה בקשה בבית משפט. בגלל שעבר זמן לא היה ניתן לפנות את הדיירת במיידי ואז החל תהליך ארוך של בית משפט. לבסוף בית המשפט הורה על פינוי. באו שוטרים ביחד עם הדוד ופינו את הגברת לרחוב.

הגברת ניגשה למשטרה והגישה תלונות מפה עד להודעה חדשה על תקיפה, גרימת נזק לרכוש, גניבה, איומים ומה לא נגד הקרוב וגם נגד אחיו. דברים שלא היו מעולם. בנוסף היא תבעה בבית משפט על ה"נזק" שנגרם לה. כמובן שאחרי שהעניין נסחב בבית משפט השופט גלגל אותה החוצה גם. כל התהליך לקח יותר משנה. בזמן הזה הקרוב לא קיבל שכ"ד, נגרר לבתי משפט והיו לו המון הוצאות.

ישנם נוכלים שחיים בצורה הזאת. עוברים ממקום למקום ולא משלמים.

במקומך הייתי מתיעץ עם עורך דין דחוף.

אל תקח את החוק לידיים.

אסף

פורסם

זה כי הוא נתן לה מעין התראה כאשר פנה לבית המשפט.

לא צריך לתת התראה, אזהרה או שום דבר מהסוג הזה... הדייר יודע טוב מאוד שהוא עובר על החוק.

לבוא להוציא את כל הדברים לרחוב, לצלם את זה שלא זרקת או פגעת בכלום ושלום על ישראל.

בלי קשר ששוב, אפשר לקרוא למשטרה להגיד שיש פורץ בבית שלך.

תבוא המשטרה תבקש ממך להציג שזה באמת הבית שלך, יבואו אליה וישאלו אותה להוכחה שהיא נמצאת כחוק בנכס מה שאין לה כמובן ותעיף אותה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...