Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש חוות דעת מנסיון על המלטשת של יונדאי HD5180 בשביל עבודות פוליש לרכב.

מיועדת לשימוש ביתי בישבילי.

בבקשה למי שמכיר את המכונה והתנסה בה ולא סתם לכתוב "יונאי זבל וכ"ו".

המכונה היום עולה כ 350 ש"ח, כל מלטשת אחרת באותו הסגנון מתחילה ב 1000 ש"ח.

תודה מראש לעונים.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני גם אשמח לשמוע חוות דעת על המכונה, למרות שהזמנתי מכונה אחרת.

המחיר שלה זול משמעותית ממכונות אחרות, ולמרות זאת היא ניראת מצויין, אבל יותר מעניין איך היא מתפקדת.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

1. שוקלת 3 ק"ג - היא מאוד כבדה בהתחשב שפוליש לוקח כמה שעות טובות .

2. בידיים לא מקצועיות - בקלות אפשר לשרוף את הצבע .

כמו שכתוב " מיועדת לפחחים " .

משתמש הביתי ללא ניסיון יגרום נזק לצבע הרכב .

פורסם
1. שוקלת 3 ק"ג - היא מאוד כבדה בהתחשב שפוליש לוקח כמה שעות טובות .

2. בידיים לא מקצועיות - בקלות אפשר לשרוף את הצבע .

כמו שכתוב " מיועדת לפחחים " .

משתמש הביתי ללא ניסיון יגרום נזק לצבע הרכב .

אולי תפסיקו להגיד את זה? אני משתמש ללא ניסיון, אז מה אתה אומר שאני אנסה לעשות פוליש אז אני יהרוס את האוטו בדוק?

אני יעשה פוליש עדין, רק להעביר את החומר כמו שצריך על הרכב, לא כמו בסרטונים האלה שמשאירים 5 דקות את המכונת פוליש על מקום אחד בלי להזיז אותה ואז ''תיראו הצבע נהרס''

פורסם

אחלה מכונה

לא התנסיתי במכונות אחרות אבל רכשתי את המכונה הנל ובנוסף רכשתי פד עדיין ליישם ווקס או אוטם (פד כחול) תוצאות משביעות רצון.

לא היה לי ניסיון רב ועשיתי שיעורי בית ללמוד איך לעבוד עם המכונה בצורה נכונה ומקצועית

יש אפשרות לקנות ראש קטן מ 8 אינץ ברשת.

תעבוד כמו שצריך ויהיה בסדר

פורסם
אחלה מכונה

לא התנסיתי במכונות אחרות אבל רכשתי את המכונה הנל ובנוסף רכשתי פד עדיין ליישם ווקס או אוטם (פד כחול) תוצאות משביעות רצון.

לא היה לי ניסיון רב ועשיתי שיעורי בית ללמוד איך לעבוד עם המכונה בצורה נכונה ומקצועית

יש אפשרות לקנות ראש קטן מ 8 אינץ ברשת.

תעבוד כמו שצריך ויהיה בסדר

כמה עלתה לך המכונה כולל פדים?

אני הזמנתי מכונה אחרת ללא שם מותג אבל מצויין שם שהיא עובדת ב Dual Action Machine

אומנם לא בעלת שם מותג, (למרות שגם Hyundai זה לא Makita) אבל לפחות אני יודע שיש לה בורר מהירות והיא עובדת נכון + אני מקבל ערכה יפה של פדים.

פורסם

אני ממש לא זוכר אבל עמה מאות שקלים המכונה + כ100-150 הפד

לא רכשתי Dual Action Machine משום שאני עושה שימוש במכונה בליטוש רכב שאני משפץ

כמובן שהמכונה מעט כבדה ופחות נוחה לשימוש מהמכונות המקצועיות אבל כל אחד ומה שאפשר הכיס שלו

איזה מכונה רכשת?

פורסם
אני ממש לא זוכר אבל עמה מאות שקלים המכונה + כ100-150 הפד

לא רכשתי Dual Action Machine משום שאני עושה שימוש במכונה בליטוש רכב שאני משפץ

כמובן שהמכונה מעט כבדה ופחות נוחה לשימוש מהמכונות המקצועיות אבל כל אחד ומה שאפשר הכיס שלו

איזה מכונה רכשת?

רכשתי את המכונה הזאת http://www.ebay.com/itm/New-710W-Dual-Action-Machine-Car-Polisher-Buffer-Sander-/160891195364?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item2575dccfe4

יצא לי 550 שקל (זכיתי בקניה של מכירה פומבית) על המכונה כולל כל הפדים, אבל עוד לא יודע מה יהיה עם המכס, מקווה לטוב.

$T2eC16RHJIYE9qUcOOv4BQsL8jUJzQ%7E%7E60_35.JPG

$(KGrHqNHJCsFCgy99dTtBQsL8kkjrg~~60_35.JPG

• תוכן חדש...