Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב משפחתי עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש להחליף את היונדאי אקסנט 2005 שיש לנו כיום.

מחפש רכב משפחתי אוטומטי, שנתון 2010 (לא מאמין שיש ומעלה ... )

אנחנו משפחה עם שני ילדים קטנים אז גודל מושב אחורי חשוב, מצד שני אנחנו לא נוסעים הרבה בשנה.

בטיחות, צריכת דלק ועלויות טיפול גם (כמו תמיד בעצם) חשובים.

תודה מראש

פורסם

בדוק את רנו פלואנס.

מכונית משפחתית גדולה ומרווחת, אמינה למדי, עלויות אחזקה ממוצעות לחלוטין ורמת בטיחות גבוהה (למגאן המקבילה יש 5 כוכבי ריסוק). מבחינת מרווח פנים, קשה לחשוב על מתחרות בקבוצה הזאת שמתקרבות אליה.

פורסם

אם אתה רוצה להמשיך עם יונדאי ואתה מרוצה,

אתה יכול לרכוש יונדאי i30 2008 פרטית ושמורה, או 2009-2010 מליסינג.

להוריי הייתה כזאת בגרסת CW.

רכב מאוד אמין, טיפולים לא יקרים, מאובזר, תא מטען סביר בגרסת ההצ'באק (אם כי פחות גדול מזה של הפלואנס שהציעו לך) ובטיחות גבוהה - 5/5 כוכבים במבחני הריסוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על ההצעות.

הייתה לי רנו פלואנס בתור רכב ליסינג - קשה להתווכח על הרוחב אבל האוטו היה כבד איטי ושותה דלק כמו משוגע.

אני נהג די ממוצע ולא מחפש אוטו עם ביצועים אבל בפלואנס הייתי מפחד לצאת לעקיפות עם אוטו מלא.

אני אבדוק לגבי היונדאי I30 (אבל 2008 זה כבר לא שיפור משמעותי בשנתון - אני לא מחליף רכב כל שנתיים, יש לי את היונדאי כבר חמש שנים)

• תוכן חדש...