Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

במילה אחת - לא.

בשתי מילים - ממש לא.

אם ביקרת בבריטניה, היית מקבל הלם תרבות במובן החיובי.

אנשים שם מתנהגים בנימוס רב ונחמדות ולכן מודל של מתן זכות קדימה יכול לפעול במצבים מסויימים.

אצלנו בארץ התרבות גובלת בתרבות של קופים בגן חיות אז חוץ מהרבה צפירות וצעקות לא ייצא מזה הרבה.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

הרבה שיקול דעת שנמסרים למשתמשי הדרך בפועל. לא ישים בארץ בה אין כמעט תרבות נהיגה, ובכלל.

הרוב טוב.

פורסם

אני הייתי בבריטניה. אכן יש שם המון התחשבות הדדית.

העניין בדבר הזה הוא לתת את החופש לאנשים להיות זהירים. במקום לאמר להם מתי להיות זהירים ומתי לא.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

האם זה היה עובד בישראל?

חחחח (צריך לנקות את המקלדת, עמכם הסליחחחחה).

אתה באמת חושב שבארץ, מר בבון קופינאי היה מתחשב במר קופי אוטנג? :roll:

שיטה כזו בארץ הייתה גובה מאות הרוגים, שלא לדבר על הגברה משמעותית בכמות הדקירות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה כמו להשוות כיתה של אנשים בוגרים שיודעים שהם אמורים ללמוד למטרה מסויימת, הם משלמים על הלימודים ועל מנת להצליח הם צריכים ללמוד - אם להשאיר את הכיתה לבד, ללא המורה, עם תרגילים, הכיתה תשב ותלמד.

מנגד, אם ניקח כיתה טיפוסית של ילדים ותוציאו את המורה - יהיה כאוס, בלאגן, רעש ואף אחד לא ילמד.

ישראל משולה לכיתה של הילדים, לצערנו.

פורסם

מספיק לראת את ההתנהלות בכיכרות כדי להבין שבארץ זה כנראה לי ילך.

נדחפים, לוקחים זכות קדימה, לא נותנים להולכי רגל לחצות, כמובן שזה מיעוט, אבל זה מה שיגרום לתאונות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רעיון ממש מגניב ומעניין!

אני מציע ליישם את זה בקריות לשבוע ולתת לערסים לדקור אחד את השני על זכות קדימה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הערסים שלנו הם ילדים טובים לעומת החוליגנים הרבים שיש בבריטניה.

לעניין עצמו, גם באילת ובעוד ערים/מועצות מקומיות עם מעל ל-10,000 תושבים אין בכלל רמזורים והחיים מתנהלים כסדרם. הוידאו מאוד מגמתי וזה ברור. יש חוקי נפח תנועה/קיבולת כביש שאי אפשר לשנות אותם. גם אם כולם ינהגו כפי שצריך, ובתיאום מלא עם הרכבים האחרים בכביש עדיין יהיו פקקים בשעות העומס. פתרונות כאלו ישימים רק במקומות עם תנועה דלילה יחסית.

פורסם

האם זה היה עובד בישראל?

אני חושב שבישראל זה כבר עובד פשוט הפוך.

האזרחים אלה שמבטלים את חוקי התנועה של המדינה. :lol:

הסרטו ממש מדהים.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

• תוכן חדש...