Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שישמש במרבית הזמן רק אותי ללא נוסעים נוספים ומרבית הזמן לנסיעות בינעירוניות.

יש בבית רכב נוסף, מרווח יותר לשימוש משפחתי.

אשמח לדעת יתרונות וחסרונות בהשוואה ישירה בין הדגמים הזולים של שלושת הדגמים בכותרת (וולוו 2 ליטר אוטומטית, שירוקו 122 כוח סוס ידנית, במוו 118 עם 136 כוח סוס אוטומטית).

מבחינתי הדברים החשובים הם: הנאה מהנהיגה (אין לי בעיה עם גיר ידני וגם לא עם אוטומטי טוב), נוחות על כבישי ארצנו, עלויות אחזקה ואמינות מכנית ועלויות דלק בסוג הנסיעה שלי שרובו כאמור בינעירוני.

אודה מאוד לקבלת תשובה עם התייחסות ליתרונות ולחסרונות בהשוואה הישירה בין הדגמים האלה. כמו כן, האם התשובה היתה משתנה בהנחה והייתי משתדרג לדגם אחד חזק יותר מבחינת המנוע בכל אחד מהדגמים (160 כח סוס בשירוקו, 156 כוח סוס בבמוו ו2.4 ליטר 170 כוח סוס בוולוו) והאם מוצדק להתאמץ כלכלית או לרדת בשנתון בשביל כך?

תודה רבה ושבת שלום!

• תוכן חדש...