Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארטינג - כמה קלוריות שורף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שלאחר שני מקצים, נניח, אני די תפוס.

עד כמה הספורט הזה הוא ספורט לגטימי? (מה שמעניין אותי שזה בעיקר לא להיות שמן דוב עם כרס... עד לפני החתונה הייתי רזה ועכשיו צריך לקחת את עצמי בידיים!).

תודה!

פורסם

נהיגת אספלט ברכב חד-מושבי בקצב גבוה ניתנת להגדרה כפעילות ספורטיבית אירובית, שפועלת בעיקר על שרירי הידיים, הצוואר ופחות מכך על הליבה והרגליים. על דו גלגלי ישנו גם אימון של שרירי הליבה (בטן ומייצבים).

שרירי הידיים כוללים את שרירי האמה, המווסתים את עוצמת האחיזה בהגה, שרירי הזרוע המסייעים לסיבוב ההגה ושרירי השכמות המשמשים לקיבוע זוית האחיזה בהגה. שרירי הצוואר זוכים לאימון רציני גם בשל משקל הקסדה.

בתור פעילות אירובית (תלוי גם באורך המקצים) עיקר ההשפעה של ספורט מוטורי היא לשריפת שומנים ולאו דווקא קלוריות, אם כי הכמויות שנשרפות במקצים שאינם תחרותיים אינן גדולות במיוחד.

בסופו של דבר, אף מתחרה בספורט מוטורי לא סומך על מקצי האימונים על מנת לייצר את הכושר הדרוש לנהיגה. באותו אופן לא ניתן לסמוך על ספורט מוטורי בלבד לצורך הרזיה, אם כי הוא כמובן מרים את תרומתו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אני יודע שלאחר שני מקצים, נניח, אני די תפוס.

עד כמה הספורט הזה הוא ספורט לגטימי? (מה שמעניין אותי שזה בעיקר לא להיות שמן דוב עם כרס... עד לפני החתונה הייתי רזה ועכשיו צריך לקחת את עצמי בידיים!).

תודה!

תשפר את הכושר.

זה לא אמור לקרות.

ואת הכושר לא תשפר בנהיגה אלא באמצעים זולים יותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אצלי דווקא ככל שאני מתמקצע על הקארט והמסלול אני פחות ופחות מפעיל כוח ומתעייף.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

ברור. מכיוון שאתה עושה פעילות כל שהיא, אתה משתפר בה. ככל שתרוץ יותר, כך תשתפר הריצה שלך. נהיגה זה לא ספורט לגיטימי. זה שהידיים שלך מתאמצות, ממש ל אפקטיבי כמו אימון ריצה/שחייה/אופניים וכדומה. במידה ויש לך הזדמנות לעסוק בספורט, ולגוון מעט את השרירים שאתה מפעיל, עשה זאת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...