Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב ידני(לא משנה איזה זאת שאלה טיאורטית), איזה מבין שני הדרכים היא הדרך היעילה ביותר לצאת מהמקום בצורה המהירה ביותר:

דרך א׳ :

בזמן שהרכב עומד לוחצים על הקלאץ עד הסוף במקביל מעלים את הסל״ד לסביבות 3-5 אלף,אך שניתן אות יציאה מהמקום מרפים בצורה מהירה את הקלאץ(" זורקים קלאץ״) ולוחצים עד הסוף על דוובש הגז.

דרך ב׳ :

בזמן שהרכב עומד לוחצים על דוושת הקלאץ עד הסוף במקביל מעלים את הסל״ד לסביבות 3-5 אלף,אך שניתן אות יציאה מהמקום מרפים מהר את דוושת הקלאץ עד בערך לניקודת חיכוך ובמקבלים לוחצים על דוובשת הגז עד הסוף.

תודה מראש.

פורסם

אף פעם לא ניסיתי, אבל לדעתי זה תלוי גם בגלגלים שלך ובכביש

קודם כל תהיה לך קפיצה (בום) כי חיברת את הקלא'ץ מהר, וייתכן מאוד ותפרפר במקום (כאן זה תלוי בגלגלים)

בכל מקרה להקפיץ סלד ל 5K זה נשמע לי מטורף וסתם הרסני, פשוט תעמוד עם קלא'ץ לחוץ וברגע שהרמזור מתחלף תן גז ותרים קלא'ץ במקביל, הסלד עולה מהר מאוד כשאתה על ניוטרל, אין טעם להחזיק אותו סתם לחוץ, זה טוב לפוזה בסרטים.

כמובן שיכול להיות שכל מה שאני אומר שטויות, זאת דעתי האישית, לא ניסיתי.

פורסם

כך בחשבון ששתי השיטות יגרמו להרס הקלאץ, לשחיקת הגלגלים, חימום המנוע והגיר ולמשכורת לכמה עובדי מוסך.

שי.

פורסם

אין לך ספר רכב? :roll:

אני מקווה שהמכונית באחריות ועם קילומטראג' נמוך. אחרי שתשרוף את הקלאטצ' תוכל לבוא בטענות...:evil:

אהה, 2 הדרכים לא נכונות...

אם אתה לא מספר איזה מכונית, אני לא מלמד אותך :twisted:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הדרך הכי טובה לפתיחה זה פשוט ללחוץ על השלט של הרכב, הוא יפתח לך ישר.

+1000

פורסם
אין לך ספר רכב? :roll:

אני מקווה שהמכונית באחריות ועם קילומטראג' נמוך. אחרי שתשרוף את הקלאטצ' תוכל לבוא בטענות...:evil:

אהה, 2 הדרכים לא נכונות...

אם אתה לא מספר איזה מכונית, אני לא מלמד אותך :twisted:

עקיצה לא במקום, לא מתאים, במיוחד שלא ידועים כול הפרטים עדיין...

הדרך הכי טובה לפתיחה זה פשוט ללחוץ על השלט של הרכב, הוא יפתח לך ישר.

אהבתי :lol:

לפותח השרשור: חבל על הקלאצ', אנחנו לא במהיר ועצבני, סע רגוע, תשמור על הגיר, הקלאצ', המנוע, צריכת דלק, ושא מכלולים.

פורסם

הינה התחילו כל שרי התחבורה להטיף לי. אני יודע שזה גורם לבלאי מאוד מהיר אבל אולי בכל זאת מישהו יענה לי על השאלה ?

תודה.

פורסם

בשתי השיטות תהרוס גיר וקלאצ' עקב המכה הפתאומית לגיר.

אתה צריך קודם לתרגל שילוב גיר קלאצ' נכון..למתא את הנקודה שבא הרכב מתחיל לזוז ואז ללמוד להגיע אלייה מהר תוך העלאת הסל"ד.

רק ככה תוכל להגיע ל"פתיחה" מהירה

פורסם
עקיצה לא במקום, לא מתאים, במיוחד שלא ידועים כול הפרטים עדיין...

אל תהיה כבד... קצת חוש הומור. אני מעריך שזה הונדה 1995... וגם אם לא, אז מה קרה? :wink:

פורסם

לעלות את סיבובי המנוע לשיא ההספק (בין 5K ל 6.5K תלוי ברכב)

לשחרר מצמד הכי מהר שאפשר ותוך כדי שאתה מקפיד להחזיק את הגלגלים על סף החלקה - צריך לתרגל כדי למצא את הנקודה האופטימלית .

שים לב שמרגע שהתחלת לשחרר את המצמד במקביל אתה צריך לפתוח את המצערת יותר כדי לשמור את הסל"ד גבוהה באיזור ההספק המקסימלי .

לסיכום: לאורך כל שלב ההאצה הראשוני עליך לשחרר מצמד הכי מהר שניתן תוך כדי שמירת הסל"ד במקסימום ההספק ושמירת הגלגלים על סף החלקה.

מניסיין שיש לי במרוצי אופנועים , בכלל מתחילים בהילוך שני ( הראשון חופר תעלות..) . אם הרכב חזק (250 כ"ס + ), יכול להיות שכדאי לבדוק אם התחלה בהילוך שני תתן תוצאות טובות יותר .

כמובן שאופי נהיגה כזא גורם לבלאי גבוה למצמד (ברכב הראשון שלי התפרק המצמד לחלוטין במהלך האצה שכזאת ...)

• תוכן חדש...