Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהתקנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי הרבה זמן הגעתי לשלב של ההתקנה והשתלת כבלים חדשים למגבר

הבחור שעזר לי הוא אנדריי מהפורום (papula) באמת תודה רבה עזרת המון מעל ומעבר לדעתי

בכל מקרה אחרי שהשתלנו הכל וחיברנו ניתקלנו בבעיה מוזרה לדעתי או שלא

הדלקתי את המערכת ופתאום להפתעתי אני שומע שרק הרמקולים האחוריים מנגנים המגבר בזמן הזה עבד אבל אותם לא הגביר

החלטתי להגביר עליתי מ10 ל18 בערך ואז הכל התחיל להישמע רע ולחרחר כזה ומאז המגבר לא נדלק

משהו יודע מה לא בסדר?

עוד כמה שאלות מה צבע הכבל בצמה צריך להיות לרימוט

ואיזה צבע הכבלים לקידמיים ימין ושמאל אם זה משנה משהו

ודבר אחרון איפה אני יכול להשיג טבעת טרמינל עם חור מספיק גדול שיוכל לשבת ישר על המצבר

פורסם

כמה שאלות, צריך קצת פרטים.

איזה מגבר ואיזה רמקולים חיברת..

איזה עובי הכבל מתח, איזה רמקולים חיברת לאן..על כמה הGAIN מכוון?

פורסם

מגבר של JL AUDIO 300\4v1

רמקולים כבר היו מחוברים של מורל טמפו

כבל מתח של knuconceptz 4G זה קיט שלם הגיין היה דיי סגור בכל מקרה לא היה שום רמקול שבעצם הוגבר באותו רגע כי כנראה חיברנו איפה שהוא לא נכון בין הקרוס לרמקול

מה גם ההתקנה לפלוס של המצבר נעשתה קצת בצורה חאפרית כי לא היה לי טבעת טרמינל מספיק גדולה ולא היה לי את הכלים לעשות חור על מנת לחבר אותו לבית

מחפש משהו כזה למצבר חור מספיק גדול שיוכל לשבת שם

nawywndy1kzm.jpg

פורסם

לא הבנתי כלום, הרמקולים האחוריים עשו רעשים, אבל הם לא היו מחוברים למגבר?

המגבר הפסיק לעבוד מבלי שהוא הגביר שום רמקולים?

פורסם
לא הבנתי כלום, הרמקולים האחוריים עשו רעשים, אבל הם לא היו מחוברים למגבר?

המגבר הפסיק לעבוד מבלי שהוא הגביר שום רמקולים?

האחוריים ניגנו וגם נשמעו ממש זוועה בווליום קצת יותר גבוהה ולא הם לא היו מחוברים למגבר אלא בצמה עצמה של הרכב אם אני לא טוועה זה ירוק וסגול

לגבי השני חוששני שכן

• תוכן חדש...