Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנגד מישהו שאני מכיר רוצה למכור את האוטו הישן סיטרואן משהו קטנה, מאותה שנה 96 יש לו מזגן והאוטו נראה יותר שמור ושוב אני רוצה לציין שיש לו מזגן והוא רוצה באזור 2500 שח והאוטו כבר אחרי טסט עם אישור בלמים והכל.

זה אומר 2500 שח ולקבל אוטו מוכן או לשלם באזור ה1500 כדי להעביר את האוטו שלי כולל אישור בלמים ומי יודע אם יעבור וכו'..

השאלה שלי היא מה לעשות אם האוטו אם אני לא מעביר אותו טסט ולא משלם רישיון רכב... כמה אני אקבל עליו לחלקים? יש משהו אחר לעשות איתו אולי אני אמכור אותו באלף ? אבל מי יקנה בלי טסט?

פורסם

אתה יכול לגשת כבר כיום למגרש פירוק, לקבל 500 ש"ח במזומן ואח"כ ללכת ולהוריד את הרכב מהכביש.

אם הרכב שלך כבר גמור, אז הוא גמור.

לגבי הסיטרואן - לא חושב שיש פה איזה מציאה היסטרית אבל היא נראית לך כמו אוטו שצריך להשקיע עליו פחות וגם ככה נגזר עליך לנסוע בעגלה, אז עדיף עגלה עם מזגן.

פורסם

תבדוק טוב

יש מגרשי פירוק שיתנו לך גם קצת יותר (סביב האלף)

אם אתה משקיע טיפה יותר כי הרי באוטו כול כך ישן כנראה תצטרך יישור קו תשקיע את ההפרש ברכב מעט יותר חדיש ואולי היישור קו יעלה לך פחות

• תוכן חדש...