Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו 2003 YOUNG , נזילת מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

בואו נתחיל מהתחלה ואני אנסה כמה שיותר לתאר את הבעיה ,

הרכב נוסע מעולה ברוך השם וכשאני מתחיל נסיעה על טורים נמוכים ואז יוצא לכביש המהיר והטמפ' על על אמצע ולפעמים יורד במצקת , עכשיו כשאני מגיע ליעד ומתחיל לחזור ליסוע על מהירות נמוכה או שפתאום עצירה ממושכת ברמזור הטמפ' עולה עולה קצת מעל החצי ואני מתחיל לשמוע את הונטה עובדת ואז שוב חוזר למצב הרגיל של האמצע בטמפ' (שזה הבנתי נורמאלי שאוטו מתחמם מהר יותר כשהוא בעמידה מאשר במהירות גבוהות ונסיעה ממושכת) , כאשר אני בא לחנות אני עדין שומע את הונטה עובדת והטמפ' מתייצבת על האמצע ואני מכבה מנוע כשאר הונטה עדין עובדת , והיא ממשיכה לעבוד כדקה וחצי (פלוס מינוס) ואז אני מתחיל ליראות טיפות על המדרכה של מים , אני פותח מכסה מנוע ורואה שזה ישירות מהפקק , (לא שלולית רצינית בכלל אבל עדין מחשיד).

חשבתי הגיוני (אין לי הרבה ניסיון בידע מכאני) שפשוט מילאתי יותר מידי (ממש עד הסוף ועקפתי את המד של MAX שבמיכל ) אז מהנזילה שנוצרה איבדתי מים ואמרתי שאמלא הפעם עד הפס MAX ולא הייתה שום נזילה בימים האחרונים.

אבל כרגע חזרתי מהעבודה ושום פעם כמה טיפות של מים מהפקק בוודאות וחושב לציין שזה קורה רק כאשר הונטה עובדת כדאי לאזן טמפ' , אז מה יכולה ליהיות הבעיה ? מילאתי שוב פעם יותר מידי ? (בפעם השניה(היום) הייתה נזילה קטנה יותר מאשר בפעם הראשונה ) או שאולי הפקק בלוי ?

ועכשיו לשאלה אחרת לגמרי , אני רוצה להחליף בלם יד (הכל עובד מצוין , יש אינדיקציה בלוח שעונים הכל והוא מתפקד מצוין) פשוט כשהוא במצב מטה הוא רופף וניראה שהוא לא מחוזק לעמות שהוא מורם (יושב יציב ) , הפיתרון זה חיזוק הנוכחי או החלפה של הידית ? ולערכתם כמה ?

המון תודה !

פורסם

דבר ראשון ממלאים ברכב הזה פארפלו כחול + מים מזוקקים.

זה יכול לקרות כאשר אתה ממלא יותר מידי מים במערכת + טמפ' גבולית כך שנוצר לחץ עצום והנוזל משתחרר.

פורסם

קו הנזול צריך להיות בין ה max לmin-באמצע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יכול להיות שאתה ממלא יותר מידי מיים וניפחם עולה בטמפרטורה גבוהה של חום. כמו כן אתה יכול להיכנס לכל מכון רדיאטורים שתמורת כמה שקלים או אפילו בחינם יבצע לך בדיקת לחץ למערכת הקירור ובכך ייפתור בוודאות את תעלומת המיים. חבל סתם לנחש ולזרוק כסף.

פורסם
יכול להיות שאתה ממלא יותר מידי מיים וניפחם עולה בטמפרטורה גבוהה של חום. כמו כן אתה יכול להיכנס לכל מכון רדיאטורים שתמורת כמה שקלים או אפילו בחינם יבצע לך בדיקת לחץ למערכת הקירור ובכך ייפתור בוודאות את תעלומת המיים. חבל סתם לנחש ולזרוק כסף.

תודה אנשיםם ועכשיו אתה מחדשים לי שצריך לשים באמצע ! ואני משתמש רק במים של פרפאלו ומים מזוקקים ,הבנתי יחס של 50/50 נכון ? כי בעצם הפחית של הפראפלו היא תרכיז.

ואשמח לתשובה גם לגבי הבלם יד ?

• תוכן חדש...