Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח גם כן לעזור בנוגע לפרטים - במידה ואתה צריך פנה אליי גם כן.

בכל מקרה - האם יצא לך לשמוע סט שלושה חלקים של HAT? אתה מוזמן להשמעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אהלן , תודה רבה על המענה המהיר והנכונות

לעזור.

כרגע יש בראשותי מגבר 4 ערוצים אודיסון lrx 4.1

ומגבר מונו lrx 1.1 .

Idmax 12 וסט 2 חלקים היי אנרג׳י .

1. צריך לרכוש עוד פרוססור מעדיף יד 2 יש למישהו

תטלפון של דרור היבואן של הרצ ואודיסון?

2. צריך לשדך עוד מגבר 2 ערוצים או 4 על מה אתם

ממליצים?

3. האם השידוך hat ואודיסון מוצלח?

בעבר שמעתי סט 3 חלקים קלרוסמשודך למגבר tru

התאהבתי . הסט יורד נמוך והרגיש כאילו יש סאב

10 מקדימה

4. האם ניתן להשיג סט כזה יד 2 או את הלגטייה?

פורסם

פה ושם אתה תוכל למצוא איזה רכיב של סדרת לגטייה או קלרוס למכירה השאלה היא לאיזו סדרה בתוך הלגטייה אתה מכוון.

אני - מנסיון רב מאוד כמעט עם כל סדרות הלגטייה אמליץ לך להשקיע מאמץ וללכת רק על רכיבי סדרת הSE

אם זה הוופר אז L6 רגיל לסט שלושה חלקים יהיה מספיק טוב.

אבל הטוויטר תתאמץ להביא את הL1R2 שהוא בעצם מסדרת הSE

ומידריינג' או L3SE או L4SE ואני דווקא אמליץ ללכת על ה3 כי הוא הרבה יותר קל ופרקטי להתקנה.

ללגטייה היום יש כבר גרסאת קרבון לוופרים (קל משקל, מיועד בעיקר לרכבים בהם כל גרם חשוב) ויש להם גם מידריינג'ים דום שזו הזמנה אחת שאני מחכה לאליקו שיעשה - הוא כבר יודע שאני רוצה את הL3PRO כחלק מסט ה"פרישה" שלי (אני מכוון לשני סטים במקביל - אחד אילייט והשני HAT שלא ישעמם :-D )

לגביי שידוך למגברים - עד כמה שמגבר זה מגבר ולא יותר, זה עניין של טעם אישי.

היתרון של HAT הוא שהם רמקולי "אמצע הדרך" הם נשמעים טוב גם בקצה החם של הצליל והם נשמעים לא פחות מנהדר גם בקצה הקר של הצליל וזה הופך אותם להתאמה נהדרת בעצם לכל מגבר שתשדך להם.

אני באופן אישי מאוד אוהב את המגברים של DLS וג'נסיס אבל מסיבות של צריכת אנרגיה, גודל פיסי, משקל וכוח נטו בחרתי להשתמש בלוויתן של ZED אודיו ואני לא מתחרט לרגע על הבחירה.

דווקא הייתי ממליץ לך ללכת על סדרת הHDP של הרץ ולווא דווקא על LRX של אודיסון מאוד התלהבתי מהם - מאוד!

לגבי דרור אני יכול לעזור ביצירת קשר עימו גם כן אבל הוא יבואן, רוב הסיכויים שהוא יפנה אותך לדילר מטעמו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...