Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אציין עוד 2 דברים שלא ציינתי בהתחלה

לפניי היה רכב יוקרה ( ג'יפ מרצדס ) שביצע בדיקה מקיפה של למעלה משעה וחצי

בנתיים הרכב עבד , כלומר נכנס לבדיקה לאחר שהוא למעלה משעה וחצי עובד

הדבר תקין ?

אציין עוד דבר שאני לא יודע איך לא אמרתי את זה לבוחן במעמד הבדיקה

כאשר רצה לפתוח את מכסה הראדיטור , לא הצליח בשל החום האדיר שהיה שם

כעבור 5 דקות זיהיתי לא מעט מים סביב הגלגלים

ככה הרכב נכנס לבדיקה

פורסם
אציין עוד 2 דברים שלא ציינתי בהתחלה

לפניי היה רכב יוקרה ( ג'יפ מרצדס ) שביצע בדיקה מקיפה של למעלה משעה וחצי

בנתיים הרכב עבד , כלומר נכנס לבדיקה לאחר שהוא למעלה משעה וחצי עובד

הדבר תקין ?

אציין עוד דבר שאני לא יודע איך לא אמרתי את זה לבוחן במעמד הבדיקה

כאשר רצה לפתוח את מכסה הראדיטור , לא הצליח בשל החום האדיר שהיה שם

כעבור 5 דקות זיהיתי לא מעט מים סביב הגלגלים

ככה הרכב נכנס לבדיקה

כולם מגיבים לך שהעסקה לא כדאית ואתה ממשיך? תקשיב לעצת זהב. אל תקנה כלום מתוך רגש. רק מהשכל. ברגע שיתחילו לך התקלות אתה תצטער על השניה שלא הקשבת לאנשים פה. אני מדבר מתוך ניסיון כאוב. כולם פה אמרו לי שיונדאי גטס זה רכב בלתי נסבל ושתיין כרוני אבל התעקשתי לחוות על בשרי. אחרי 4 חודשים מכרתי. ה-3000 שהפסדתי זה השכר לימוד שלי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

גם אם הרכב טופל במוסך מורשה, הוא טופל בקמצנות.

אין מצב שהרכב היה יוצא מהמוסך המורשה עם תושבות פגומות. פשוט אין מצב!

אני בפיאט פונטו שלי מרגיש את התושבות האלה ובכל פעם שהגעתי לטיפול החלפת שמנים זיהו את זה מאוד מהר במוסך והחליפו.

מה בעצם הטיפולים שהבחור ביצע במוסך המורשה? אולי החלפת שמן ופילטר אוויר. בשביל זה אפשר להסתדר גם עם כל מקום אחר.

בקיצור - בדיקה רעה, תברח. הוצאות פסיכיות לפניך, בעלים קמצן מולך.

פורסם

החלטתי כן לקחת את הרכב במחיר מאוד משתלם

אבצע במהלך הימים הקרובים יישור קו גדול מאוד לטובת תיקון כל הדברים הבעייתים

עדיין צריך לזכור שמדובר ברכב בן 10 שנים , ולא זה שיצא הרגע מהסוכנות

אציין שוב שהרכב נכנס לבדיקה אחרי למעלה משעה וחצי כאשר היה במצב פועל - המנוע היה חם מאוד . לא היה ניתן לפתוח מכסה של הראדיטור .

לצד כל המינוסים האלה שהתגלו בבדיקה , יש המון פלוסים שאני לא ארחיב עליהם

ברכב ידוע שצריך המון מזל מלבד כל העניינים הטכנים . מקווה שיהיה לי אותו בעזרת השם יתברך .

המון תודה לכולם על התגובות האובייקטיביות , אתם 10 . 8)

פורסם

בהצלחה, אני רק רוצה לשאול, אולי מישהו יודע, כמה עולה להחליף ראש מנוע ולשפץ גיר ? כי זה כנראה ״ישור קו״ שתצטרך לעשות.

נ.ב מחירון אודי а3 2003 1.6 הוא כ-30 אלף שקל. לכן אני מקווה שלא שילמת יותר מעשר, אחרת מאוד משתלם זה ממש לא יהיה :D

עבודה רציפה של 1.5 שעות לא אמורה לגרום להתחממות יתר של המנוע, גם לא עבודה רציפה של 1500 שעות.

כל רכב שמטופל כראוי גם אחרי 10 שנים אמור להיות במצב הרבה יותר טוב ובכל אופן לא להיות עם מנוע פגום אחרי 140 אלף ק״מ בלבד. אבל, כפי שאמרתי, שיהיה בהצלחה.

פורסם
:shock: השרשור הזה מוכיח שכל רכב ניתן למכור

וגם מוכיח שלא משנה כמה תגיד לבנאדם שלא שווה לו הוא יעשה את הטעות בסוף..

זה לא בנאדם אחד אמר לך זה הרבה אנשים אמרו לך פה חלקם מבינים יותר חלק פחות..

לא הבנתי למה פתחת את השרשור הזה הם החלטת לא להקשיב לאף אחד?

בהחלט לא מבין אותך אפשר לחשוב שחסר a3 אוטומטית בשוק היום.. ועוד 1600 אנשים חופשי מוכרים (מעניין למה)

בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה!!

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

אולימפיאקוס - קודם כל תתחדש ! וסע בדרכים טובות.

קח את הרכב (בצירוף טופס בדיקתו) למוסך שמתמצא (לדעתי - בלי להתפשר. רק אחד טוב) ליישור קו.

אם תציין מהיכן אתה - תקבל גם המלצות לבעלי מקצוע.

(בהצלחה הערב מול אנאדולו-אפס. צפויה מלחמת עולם, כמו תמיד בין היוונים לטורקים :-D )

alfa 156 2.5.

פורסם
אולימפיאקוס - קודם כל תתחדש ! וסע בדרכים טובות.

קח את הרכב (בצירוף טופס בדיקתו) למוסך שמתמצא (לדעתי - בלי להתפשר. רק אחד טוב) ליישור קו.

אם תציין מהיכן אתה - תקבל גם המלצות לבעלי מקצוע.

(בהצלחה הערב מול אנאדולו-אפס. צפויה מלחמת עולם, כמו תמיד בין היוונים לטורקים :-D )

תודה רבה אח שלי היקר .

שוב אני אומר - אני יודע טוב מאוד לאן אני נכנס .

יש המון דברים לטובתי מלבד הבדיקה - שאני מעדיף שלא לציין .

קבל פרטית

יותר חשוב הצלחה ביום ראשון נגד פאו בכדורגל 8)

פורסם

איך אומרים, לכל דבר יש מחיר. אם "חתכת" אותו מספיק כדי שזה יכסה על יישור הקו,

אז אולי יש הגיון בקניה. בכל מקרה בהצלחה. יש לך יישור קו לא קטן לפניך. אל תתקמצן

ותחסוך בו, כי הרכבים האלה מענישים אותך מאוחר יותר, ובגדול.

פורסם

לא מומלץ,

כפי שאמרו קודמיי, יש פה הרבה מעבר לכסת"ח הרגיל.

התחממות מנוע ובעיות נוספות שצוינו הן מסוג הדברים שעלולים לחזור גם לאחר "יישור קו".

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אם ידעת להוריד סכום יפה מהמחיר (משהו כמו 5K-7K מהמחיר הראשוני עליו דיברתם), אני לא חושב שעשית טעות.

סה"כ הרכב לא עבר תאונה מהותית והוא יפה ושמור לפי פותח השרשור. הבדיקה עמוסה בכסת"חים מפה עד מחר שמכון הבדיקה מכניס מאחר ומדובר ברכב בן 10. אני ממליץ לך לקחת אותו למוסך עם סבלנות ואהבה לרכבים האלו (למשל, מוסך רון) ולעשות את הדברים הבאים:

1. ניקוי מערכת קירור ובדיקת תקינותה (והחלפת צינורות\רכיבים שזמנם קרב)+ נוזל קירור חדש ואיכותי.

2. טיפול בגיר- החלפת שמן גיר וסידור הנזילה.

3. ניקוי המנוע (פלאשינג) והוספת תוסף לניקוי פיח מהשסתומים.

שיהיה בהצלחה ונשמח אם תעדכן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אוטו טוב, אפשר לסמוך על אודי שהם יודעים מה לעשות יחד עם זאת נראה לי שהטיפולים והחלפים יהיו מאוד יקרים.

חוץ מזה שמעתי שיש בעיות בגיר האוטומטי

פורסם

אני לא חושב שהייתי לוקח אותו כזה

אני נוהג של אופל וקטרה מודל 1998 שקניתי לפני תקופה קצרה ועשיתי בדיקה לא היה חצי ממה שרשום אצלך

רכבים גרמניים יודעים במחירים הגבוהים של החלפים, קשה להעריך בדיוק את סכום יישור הקו עדיף שתיקח את זה למוסך

• תוכן חדש...